Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 03 08, 09:32)
sveikos, niekaip nerandu kaip uždaryti case'ą  g.gif
pirkau daiktelį, negavau, kontaktavau, grąžino pinigus. kurioj vietoj uždayti?  4u.gif

Jei atidaret case'a, o graizno pinigus, tai automatiskai jis uzsidaro. Nueikit i 'resolution center' - turetu but kaip uzdarytas.
Atsakyti
Labas, merginos smile.gif nusprendžiau įsigyti iphone 5. Kiek domėjausi, perkant ebay.com kaina mažiausia. Tačiau esu viena iš tų, kuri niekuomet ten nieko nepirko. Gal jums teko pirkti telefoną ar kita techniką? Kaip ten yra su mokesčiais? ar labai man prekė išbrangtų? Labai ačiū už atsakymus, padėsit, kaip čia geriau daryti, ar Lietuvoje pirti, ar per tarpinininkus siųstis...
Atsakyti
Sveikos mergaitės mirksiukas.gif gal žinote ką reiškia prie laimėtos prekės inona smėlio laikrodukas g.gif už preke sumokėjusi jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2013 03 11, 23:48)
Sveikos mergaitės mirksiukas.gif gal žinote ką reiškia prie laimėtos prekės inona smėlio laikrodukas g.gif už preke sumokėjusi jau g.gif

kiek galvoju niekad lyg nemacius laikroduko g.gif gal tai ir dega piniginis zenklas (ta prasme kad apmokejot) o pries kiek laiko pirkot ir kokiam ebay?
Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2013 03 12, 10:18)
kiek galvoju niekad lyg nemacius laikroduko g.gif gal tai ir dega piniginis zenklas (ta prasme kad apmokejot) o pries kiek laiko pirkot ir kokiam ebay?

vadinasi tau taip nenutiko mirksiukas.gif

cia problema yra
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 03 12, 11:37)
vadinasi tau taip nenutiko mirksiukas.gif

cia problema yra

kokia? prasom placiau biggrin.gif gi gal prireiks 4u.gif
Atsakyti

Man buvo toks atvejis.Pardavėjas pardavė prekę , aš apmokėjau, o paskui jis dingo:į laiškus nebeatrašė, o paypal rodė, kad toks neregistruotas pas juos g.gif Taip išeina, kad jis išsiregistravo ..Gal būna ir kitokių atvejų su tuo laikrodžiu, bet mano atvejis toks. Pinigus vėliau( nepamenu kiek vėliau) Paypal grąžino į mano sąskaitą.
Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2013 03 12, 14:35)
kokia? prasom placiau biggrin.gif gi gal prireiks 4u.gif

tikrai kazkurioj temoj i sita klausima atsake mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit patarti kaip atsaukti atsiliepima. Netam parasiau ax.gif O daikciuko, kuriam jau kaip ir palikus atsiliepimo dar taip ir negavau, nors jau visai nedaug laiko liko iki 45 d. unsure.gif
Atsakyti

Jei neklystu, tai tas apmokejimas dar nepasieke pardavejo, t.y. kabantis stovi ir del to laikrodukas dega. Belieka laukt kol nueis pilnai ir degs apmokejimo zenkliukas.
Atsakyti
Sakykit pagal ką spręsti ar ebay.com pardavėjas fizinis ar juridinis asmuo? Gal tokia info būna konkrečiai parašyta prie pardavėjo duomenų?
Atsakyti
Sveikos, jau dabar tai tikriausiai įkliuvau... Pirkau pas pardavėją, kuris siunčia worldwide, bet iš anksto nesuderinau kainų siuntimo. Prekes kainuoja 7 svarai su kapeikom, o siuntimas 8.95 svaro blink.gif Čia jau kaip suprantu, sumažinta kaina. Tada sumąsčiau, kad atsiųstų man UK adresu, jis apie tai nekalba, tipo jau sumažino, siuntimas tracked...

Skaitau jo aprašymą prie prekių.. Combined Shipping Discounts: Discounts on multiple purchases are automatically generated upon checkout, so no need to ask for an invoice

Orders above £36.00 GBP: Orders over £36.00 GBP MUST go via 'International Signed-For' or Recorded Delivery (UK) ~ You must choose this option upon checkout, if not I reserve the right to ask for additional payment to ensure your package is adequately insured. Orders sent under £36.00GBP are insured but not tracked. Typically, Items take 5 working days to deliver to International countries, 2-3 days UK 2nd class or 1-2 days UK 1st class, but that is not guaranteed. Occasionally, items are held up at customs for International destinations. Please allow up to 20 working days (International) 15 working days (UK) from date of posting in the event of your packet being delayed/lost as compensation can not be claimed before then.

Kažko nesupratau ar kaip čia yra. Man tokia siuntimo kaina yra beprotiška, tuomet net prekės nebesinori. Nežinau ką daryti. Jeigu atsisakysiu pirkti turbūt įpils neigiamą?
Kaži kokios tos kainos yra siuntimo? Kažkaip tikiuosi, gal viduje UK būtų mažesnės?
P.S. kas įdomiausia, kad čia visai mažos detalytės, telpa į voką. ANksčiau siunčiausi daug stambesnes ir tikrai tiek nekainavo. Dėl to man ta kaina atrodo be proto. Kas bus jeigu atsisakysiu pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lydute: 13 kovo 2013 - 10:42