Sveikos, jau dabar tai tikriausiai įkliuvau... Pirkau pas pardavėją, kuris siunčia worldwide, bet iš anksto nesuderinau kainų siuntimo. Prekes kainuoja 7 svarai su kapeikom, o siuntimas 8.95 svaro
Čia jau kaip suprantu, sumažinta kaina. Tada sumąsčiau, kad atsiųstų man UK adresu, jis apie tai nekalba, tipo jau sumažino, siuntimas tracked...
Skaitau jo aprašymą prie prekių.. Combined Shipping Discounts: Discounts on multiple purchases are automatically generated upon checkout, so no need to ask for an invoice
Orders above £36.00 GBP: Orders over £36.00 GBP MUST go via 'International Signed-For' or Recorded Delivery (UK) ~ You must choose this option upon checkout, if not I reserve the right to ask for additional payment to ensure your package is adequately insured. Orders sent under £36.00GBP are insured but not tracked. Typically, Items take 5 working days to deliver to International countries, 2-3 days UK 2nd class or 1-2 days UK 1st class, but that is not guaranteed. Occasionally, items are held up at customs for International destinations. Please allow up to 20 working days (International) 15 working days (UK) from date of posting in the event of your packet being delayed/lost as compensation can not be claimed before then.
Kažko nesupratau ar kaip čia yra. Man tokia siuntimo kaina yra beprotiška, tuomet net prekės nebesinori. Nežinau ką daryti. Jeigu atsisakysiu pirkti turbūt įpils neigiamą?
Kaži kokios tos kainos yra siuntimo? Kažkaip tikiuosi, gal viduje UK būtų mažesnės?
P.S. kas įdomiausia, kad čia visai mažos detalytės, telpa į voką. ANksčiau siunčiausi daug stambesnes ir tikrai tiek nekainavo. Dėl to man ta kaina atrodo be proto. Kas bus jeigu atsisakysiu pirkti?