Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(Hopeidea @ 2013 02 25, 23:18)
Užsiroviau ir aš vieną kartą doh.gif Atsiuntė kvepalus, bet jie neoriginalūs, skiriasi net užrašai ant dėžutės nuo foto, kur buvo įkelta. Ir dar chamas pasitaikė.
"I am not a liar. You are coming across as a nasty piece of work. I have no choice now but to report your abuse to eBay."
Tai dabar nesuprantu, aš dar ir kalta lieku  g.gif  Gal kas žinot, ko man čia dabar bijoti ir ką jis gali padaryti ?

QUOTE(Hopeidea @ 2013 03 01, 13:44)
O kaip tuo atveju, jei apgavo, atsiuntęs kopiją, o ne tikrus kvepalus,ar vistiek turiu prarasti pinigus už siuntimą atgal? g.gif

QUOTE(Limcamca @ 2013 03 01, 14:56)
Taip. Nebent, jus tarpusavyje susitarsite, kad jis viska grazins jums.

Visgi atsitiko kitaip. Atidariau case ir susirašinėjau su pardavėju..nuobodžiai ir apie tą patį.Maniau , kad nieko nelaimėsiu, tiesiog bus gera broga pasipraktikuoti anglų kalbą raštu. Pardavėjas , toks chamiškas ir arogantiškas paprašė ebay uždaryti bylą, o tie peržiūrėji mūsų susirašinėjimą ir nusprendė mano naudai.Iškart gražino visus pinigus. 4u.gif Taip,kad bandyti visuomet verta. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksneliuke @ 2013 03 06, 01:43)
Mergaites prasau pagalbos blush2.gif  neseniai per klaida nepamaciau,kad turiu opened case. man rodos kazkada idejau i krepsiuka ir lygtais negalejau nupirkt,nes nesiunte i mano sali.ir uzmirsau,be to dar neteko su tuo susidurt.aisku gavau laiskus apie opened case kuriu nepastebejau,nes galvojau priminimus apie naujienas siunte blush2.gif  ir deja deja turiu unpaid case record verysad.gif  bandziau nupirkt viena preke ir neleido,rase kad mano account districted verysad.gif siandien pabandziau viena preke pavyko nupirkt tai kaip suprast? g.gif  dabar uzejus i resolution cetra matau ale closed case bet prie jos unpaid case record.ir prie jos parasyta apply case.sita case jau kaip  2 savaites uzdaryta.ar imamoma kazkaip istrint ta unpaid case record ar kazkur parasyt turiu ir paaiskint situacija,kad cia ivyko netycia ar jau nieko neimanoma padaryt ir taip ir liks ji ant mano aacounto ir tikriausiai kiti pardavejai ta mato kad ale esu nesazininga pirkeja?. ir kaip suprast kad vienur neleido nupirkt o kitur pavyko unsure.gif tikiuosi supratot ka cia parasiau blush2.gif prasau mergytes pagalbos 4u.gif buciau laaaaabai dekinga 4u.gif

Greiciausiai pardavejas nustates, kad negaletu statyt tie, kas turi prasizengima. Tai pas viena galejot pirkt, o pas kita ne.

O panaikint irasa kazin ar eis - jei ir per klaida nupirkot, tai turit tartis su pardaveju ir kazkaip nutraukt pirkima. Dabar pardavejas per jus patiria nuostoli, o jus liekat nenubausta.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 06, 23:10)
Greiciausiai pardavejas nustates, kad negaletu statyt tie, kas turi prasizengima. Tai pas viena galejot pirkt, o pas kita ne.

O panaikint irasa kazin ar eis - jei ir per klaida nupirkot, tai turit tartis su pardaveju ir kazkaip nutraukt pirkima. Dabar pardavejas per jus patiria nuostoli, o jus liekat nenubausta.

Kaip tycia ten buvo tik nuolaidos kodukas nesiekiantis 3 $ doh.gif kiek pamenu rasiau klausiau ar galetu man parduoti ji nes i krepsiuka isidejau o pirkt neleido,nes atseit ne is US.bet ten reikejo tik koduka man i emaila parasyt.ir matyt man neatrase o man is galvos iskrito.kazkaip keista kad mane iskarto uzbanino del to kuoduko juolab kad juos ir taip greit isperka blush2.gif bet yra kaip yra.taip ir pagalvojau,kad pirkejai matyt nustate tai nustatyme.ech dabar turesiu bedu su pirkimais verysad.gif o jau tas zmogus idomu gali man nuimt ta record ar ne verysad.gif bandziau ieskot ji ,bet neleidzia,nes nieko nupirkus neesu ir todel nedave surast to niko.arba kazka ne taip dariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 07, 00:10)

QUOTE(plunksneliuke @ 2013 03 07, 05:11)
Kaip tycia ten buvo tik nuolaidos kodukas nesiekiantis 3 $  doh.gif kiek pamenu rasiau klausiau ar galetu man parduoti ji nes i krepsiuka isidejau o pirkt neleido,nes atseit ne is US.bet ten reikejo tik koduka man i emaila parasyt.ir matyt man neatrase o man is galvos iskrito.kazkaip keista kad mane iskarto uzbanino del to kuoduko juolab kad juos ir taip greit isperka blush2.gif  bet yra kaip yra.taip ir pagalvojau,kad pirkejai matyt nustate tai nustatyme.ech dabar turesiu bedu su pirkimais verysad.gif  o jau tas zmogus idomu gali man nuimt ta record ar ne verysad.gif  bandziau ieskot ji ,bet neleidzia,nes nieko nupirkus neesu ir todel nedave surast to niko.arba kazka ne taip dariau blush2.gif

as cia kazko nesuprantu g.gif negi isidejus i krepsi butinai privalai apmoket g.gif jus kartais ne aukciona laimejot
Atsakyti
QUOTE(plunksneliuke @ 2013 03 07, 05:11)
Kaip tycia ten buvo tik nuolaidos kodukas nesiekiantis 3 $  doh.gif kiek pamenu rasiau klausiau ar galetu man parduoti ji nes i krepsiuka isidejau o pirkt neleido,nes atseit ne is US.bet ten reikejo tik koduka man i emaila parasyt.ir matyt man neatrase o man is galvos iskrito.kazkaip keista kad mane iskarto uzbanino del to kuoduko juolab kad juos ir taip greit isperka blush2.gif  bet yra kaip yra.taip ir pagalvojau,kad pirkejai matyt nustate tai nustatyme.ech dabar turesiu bedu su pirkimais verysad.gif  o jau tas zmogus idomu gali man nuimt ta record ar ne verysad.gif  bandziau ieskot ji ,bet neleidzia,nes nieko nupirkus neesu ir todel nedave surast to niko.arba kazka ne taip dariau blush2.gif

Niekas jums case'o negaletu atidaryt, jei tik i krepseli idejot - turejot nusipirkt. Nusipirkimas skaitosi ir neapmokejus, tai gal tiesiog terminus maisot. g.gif Nes uz isidejima i krepseli tikrai niekas jums nieko negali padaryt.

Pardavejas manau negali nuimt. Bet siaip galima surast visus narius, nesvarbu pirkus ar ne per 'community' mygtuka desineje virsuje.
Atsakyti
laba diena, sakykit i kur atsiuncia preke uzsisakius per ebay, parasyta kad pristato per 4-8 darbo dienas, jau praeje daugiau, pasto dezutei nieko nerandu (jokio pranesio apie prietatyta i pasta preke).ar per pasta atsiuncia?
Atsakyti
QUOTE(akušeryte @ 2013 03 07, 13:08)
laba diena, sakykit i kur atsiuncia preke uzsisakius per ebay, parasyta kad pristato per 4-8 darbo dienas, jau praeje daugiau, pasto dezutei nieko nerandu (jokio pranesio apie prietatyta i pasta preke).ar per pasta atsiuncia?

na šiaip reikia žiūrėti į pristatymo sąlygas 4u.gif dažnaiusiai per paštą, tai jei iš UK siunčiatės tai laukite turėtų paštininkas atnešti jei nedidelis siuntinukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, užsisakiau aš jau keletą daiktų iš ebay, tai noriu paklausti , kaip sužinoti ar daiktas išsiųstas, galbūt tada paypale pasirodo žodelis shipped ar ne?
Ir iš kur man tą kodą gauti, kad pasižiūrėti kur yra daiktas?
Atsakyti
QUOTE(leguska @ 2013 03 07, 19:23)
Sveikos, užsisakiau aš jau keletą daiktų iš ebay, tai noriu paklausti , kaip sužinoti ar daiktas išsiųstas, galbūt tada paypale pasirodo žodelis shipped ar ne?
Ir iš kur man tą kodą gauti, kad pasižiūrėti kur yra daiktas?

ne visi siunčia registruotu, tai ir kodą ne visada gausit
Atsakyti
O tada kaip žinoti ar daiktas jau išsiųstas?
Atsakyti
QUOTE(leguska @ 2013 03 07, 20:48)
O tada kaip žinoti ar daiktas jau išsiųstas?

Ebay prie prekes vokeli pardavejas uzdega - bet cia rankine funkcija, tai jei nedega per nurodyta dienu skaiciu, o jums butina zinot, kad issiunte, tai parasykit ir pasiklauskit.
Atsakyti
sveikos, niekaip nerandu kaip uždaryti case'ą g.gif
pirkau daiktelį, negavau, kontaktavau, grąžino pinigus. kurioj vietoj uždayti? 4u.gif
Atsakyti