Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

Merginos, galbut man pradziamokslei galit paaiskint smile.gif zodziu, noriu uzsisakyti prekiu, taciau ju nesiun cia, kur gyvenu. Turiu galimybe siusti draugei i UK tas prekes ir ji man persiustu. Taciau tada reiktu rasyti drauges duomenis ( varda, pavarde, adresa). Ar galiu atsidaryti ebay jos vardu, taciau apmoketi is savo paypal? ar nebus problemu, jei nesutaps duomenis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2013 03 04, 15:03)
Merginos, galbut man pradziamokslei galit paaiskint smile.gif zodziu, noriu uzsisakyti prekiu, taciau ju nesiun cia, kur gyvenu. Turiu galimybe siusti draugei i UK tas prekes ir ji man persiustu. Taciau tada reiktu rasyti drauges duomenis ( varda, pavarde, adresa). Ar galiu atsidaryti ebay jos vardu, taciau apmoketi is savo paypal? ar nebus problemu, jei nesutaps duomenis?  g.gif

Is savo saskaitos perki ka nori ir siunti kur nori - draugams, tevams, sau ar kam tik nori, svarbu sumoketi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2013 03 04, 15:03)
Merginos, galbut man pradziamokslei galit paaiskint smile.gif zodziu, noriu uzsisakyti prekiu, taciau ju nesiun cia, kur gyvenu. Turiu galimybe siusti draugei i UK tas prekes ir ji man persiustu. Taciau tada reiktu rasyti drauges duomenis ( varda, pavarde, adresa). Ar galiu atsidaryti ebay jos vardu, taciau apmoketi is savo paypal? ar nebus problemu, jei nesutaps duomenis?  g.gif

o kam jums jos vardu ebay? juk galima pridet daugiau adresu i ebay
Atsakyti
kaip manot, kada galima daryt lemiama (jei pasiseks) statyma?... ar spesiu padaryt likus 30 sekundziu iki pabaigos... o gal dar veliau?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2013 03 04, 15:02)
o kam jums jos vardu ebay? juk galima pridet daugiau adresu i ebay

as taip savo blondiniska galva masciau, kad reika jos vardu pasidaryt, nes pas ja keliaus tos prekes ir ji jas atsiims. blush2.gif Bet jei galima prideti ir daugiau adresu thumbup.gif tada galiu daryti savo vardu ir siusti jos vardu ir adresu? g.gif tai tada kur man db ieskot tuos adresus idet, gal galit pagelbet uzvedant ant kelio blush2.gif
Atsakyti
Aristeja, My Ebay --> Accounts --> Addresses , o paskui kai apmokesit uz preke, tai kur bus shipping adresas, tai ten parinksit drauges. Netgi neidejus iskart galima nupirkt ir apmokant pakeist adresa.

QUOTE(mazhule @ 2013 03 04, 16:14)
kaip manot, kada galima daryt lemiama (jei pasiseks) statyma?... ar spesiu padaryt likus 30 sekundziu iki pabaigos... o gal dar veliau?
Aciu  4u.gif

Cia jau nuo jusu priklauso - galit ir pries 10 dienu det savo maximuma, galit ir valandai likus, galit ir 10 sekunciu belikus. Esu stacius ir maziau nei 10s kai lieka, bet tada ir internetas, ir pirstai greitai veikt turi - o jei permusa, tai jau nera kada pakelt statymo. Is kitos puses, tai ir neperzengi maximumo savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 04 kovo 2013 - 16:37
QUOTE(shopingas @ 2013 03 04, 16:35)
Cia jau nuo jusu priklauso - galit ir pries 10 dienu det savo maximuma, galit ir valandai likus, galit ir 10 sekunciu belikus. Esu stacius ir maziau nei 10s kai lieka, bet tada ir internetas, ir pirstai greitai veikt turi - o jei permusa, tai jau nera kada pakelt statymo. Is kitos puses, tai ir neperzengi maximumo savo.

Va, tai ir yra privalumas.... nespeji silpna pasidaryti, be to atsipranda proga dar laime bandyti 4u.gif
Aciu
Atsakyti
Merginos ,gal kuri vilniete iš ebay užsisakinės artimiausiu laiku nagų laką ar kažką panašaus prisidėčiau prie užsakymo 4u.gif parašykite į až jei atsiras kas norės priimti į kompaniją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birmania: 05 kovo 2013 - 11:19
QUOTE(mazhule @ 2013 03 04, 16:14)
Aciu  4u.gif

As lemiamus statymus darau likus 10s. "Kalu" savo maximuma ir tikiuosi, kad konkurento maximumas mazesnis. Be reikalo kainos nekeliu ax.gif
Atsakyti
Kaip suprantu prisijungti prie ko nors nepavyks doh.gif gal patarsit kokį kitą būdą kaip užsisakyti iš tam tikro puslapio priemones,pati to nesuprantu ir nemoku tad reikia išmanančio apie tai žmogaus.
Atsakyti
Mergaites prasau pagalbos blush2.gif neseniai per klaida nepamaciau,kad turiu opened case. man rodos kazkada idejau i krepsiuka ir lygtais negalejau nupirkt,nes nesiunte i mano sali.ir uzmirsau,be to dar neteko su tuo susidurt.aisku gavau laiskus apie opened case kuriu nepastebejau,nes galvojau priminimus apie naujienas siunte blush2.gif ir deja deja turiu unpaid case record verysad.gif bandziau nupirkt viena preke ir neleido,rase kad mano account districted verysad.gif siandien pabandziau viena preke pavyko nupirkt tai kaip suprast? g.gif dabar uzejus i resolution cetra matau ale closed case bet prie jos unpaid case record.ir prie jos parasyta apply case.sita case jau kaip 2 savaites uzdaryta.ar imamoma kazkaip istrint ta unpaid case record ar kazkur parasyt turiu ir paaiskint situacija,kad cia ivyko netycia ar jau nieko neimanoma padaryt ir taip ir liks ji ant mano aacounto ir tikriausiai kiti pardavejai ta mato kad ale esu nesazininga pirkeja?. ir kaip suprast kad vienur neleido nupirkt o kitur pavyko unsure.gif tikiuosi supratot ka cia parasiau blush2.gif prasau mergytes pagalbos 4u.gif buciau laaaaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 03 05, 14:54)
As lemiamus statymus darau likus 10s. "Kalu" savo maximuma ir tikiuosi, kad konkurento maximumas mazesnis. Be reikalo kainos nekeliu ax.gif

as kai lieka 6s. irgi dedu max kiek negaila, beje kazkada padariau kai liko 7s.ir spejo pakelt arba gal state tuo pat metu tik daugiau, bet siaip beveik visad laimiu, aisku jei per daug nenusipiginu smile.gif
QUOTE(Birmania @ 2013 03 05, 15:20)
Kaip suprantu prisijungti prie ko nors nepavyks  doh.gif  gal patarsit kokį kitą būdą kaip užsisakyti iš tam tikro puslapio priemones,pati to nesuprantu ir nemoku tad reikia išmanančio apie tai žmogaus.

o jus paziurekit, auksciau, pilna tarpininkiu temu smile.gif
Atsakyti