Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(anj @ 2013 03 01, 12:16)
Sveiki,
prasau patarimo.
gavau preke, kuri neatitiko aprasymo. Susiekiau su pardaveju sis siulo grazinti preke, nors parduodant buvo parasyta, kad grazinimo nepriima.
Kaip ir viskas ok. Klausimas toks: kokia is siu procedura butu tinkamesne, (o gal yra ir kitu var.) kad paskui nepalikciau ir be prekes ir be pinigu?
Ar verta disputa uzvesti? Nes ir be jo sutinka priimti preke. Gal kas galetu placiau pakomentuoti 2 var? 
ACIU 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atidarykit per ebay request item return, ir tada neliksit be pinigu.
Turekit omenyje, kad pardavejas neprivalo apmoketi grazinimo islaidu ir, net pradines siuntimo islaidas, nori moka nori ne, cia jau jo nuoziura.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 03 01, 12:46)
Turekit omenyje, kad pardavejas neprivalo apmoketi grazinimo islaidu ir, net pradines siuntimo islaidas, nori moka nori ne, cia jau jo nuoziura.

O kaip tuo atveju, jei apgavo, atsiuntęs kopiją, o ne tikrus kvepalus,ar vistiek turiu prarasti pinigus už siuntimą atgal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 03 01, 12:46)

Aciu uz atsakyma.
Nerandu kur tas request item return. Jei nueinu prie prekes ir per more actions pasirenku return this item man raso, kad grazinimo pardavejas neprima ir siulo kontaktuoti tiesiogiai. Kaip suprantu, cia pardavejas turi pakeisti nustatymus, kad priims? Tada be problemu forminciau grazinima?
ACIU.
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2013 03 01, 13:44)
O kaip tuo atveju, jei apgavo, atsiuntęs kopiją, o ne tikrus kvepalus,ar vistiek turiu prarasti pinigus už siuntimą atgal? g.gif

Taip. Nebent, jus tarpusavyje susitarsite, kad jis viska grazins jums.

QUOTE(anj @ 2013 03 01, 14:10)
Kaip suprantu, cia pardavejas turi pakeisti nustatymus, kad priims? Tada be problemu forminciau grazinima?
ACIU.

Taip 4u.gif
Atsakyti
Sveikos padėkit, bandau kortelę susieti su Paypal, bet kažkodėl išmeta vis tą patį.
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Atsakyti
QUOTE(leguska @ 2013 03 01, 15:24)
Sveikos padėkit, bandau kortelę susieti su Paypal, bet kažkodėl išmeta vis tą patį.
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Arba netinkanti kortele, arba blogai suvesti pinigai, arba korteleje nera pinigu.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 03 01, 16:35)
Arba netinkanti kortele, arba blogai suvesti pinigai, arba korteleje nera pinigu.

Kortelė Seb mylimiausia mastercard, o saskaitoje yra 100 lt. Tai nedaeina man kas čia blogai... g.gif
Atsakyti
Oi, gal blogai suvesti duomenys korteles.
Atsakyti
Pagaliau pavyko, blogą datą galiojimo kortelės suvedžiau.
O dabar klausimas, kur mano tie 1,5 euro dingo, nei kortelėj, nei paypale nėra ?
Ir ar jau galiu pirkti iš ebay ? Kaip man ten pinigus nuskaitys ar kažką specialaus reikia daryti ?
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2013 01 13, 21:41)
Sveikos 4u.gif
Po daugelio metu apsipirkinejimo uzsiroviau ir as ant nesaziningos pardavejos doh.gif  Zodziu, pirkau suknele, kainavo nemazai, virs 300Lt. Buvo parasyta, kad new with tags ir t.t. Pirkeja turejo kelis negative, bet kadangi labai norejau sukneles- surizikavau. Zodziu, gavau tikrai ne nauja, demeta ruba. Aisku, panorau grazint, pardaveja is pradziu nesutiko, bet po ilgu ikalbinejimu galiausiai sutiko grazint visu suma, iskaitant ir pasto islaidas, nes visgi tai jos kalte, kad atseit "nepastebejo", kad suknele demeta. Gruodzio 4d issiunciau siuntini, 5d jis paliko LT, o daugiau post.lt puslapyje nieko nerodo. Pardaveja sako, kad negavo. Post office puslapyje irgi nieko nerodo ( bet kiek zinau cia ne visada ir rodo). Iskeliau disputa, bet ji visvien savo varo, kad negavo ir pan. Pardaveja pasitaike lietuve, per visa ta laika kol aiskinames, pas ja dar vienas negative atsirado, kad atsiunte fake ir pan. zodziu, jeigu reportinsiu ebay 'escalate case" kokia tikimybe, kad byla bus isspresta mano naudai? Sausio 18d disputas automatiskai jau uzsidarys. Pardavejai siunciau ir cekio kopija ir siuntos numeri. Ji sako , kad atseit buvo paste ir jie nieko neranda, bet as net netikiu, kad ji ten buvo doh.gif  O pinigai visgi nemazi. Ka daryt? verysad.gif

Griztu papasakot, kaip issisprende mano byla. Zodziu, pardaveja vis tvirtino, kad nieko negavo, paste atseit buvo, nieko nera ir pan. Galiausiai, likus vienai dienai iki disputo pabaigos, padariau "escalate case", galvojau jau blogiau vistiek nebus... ir ka jus manot, po keliolikos minuciu ateina atsakymas, kad byla isspresta mano naudai! bigsmile.gif Ebay grazino man pinigus. Nezinau, gal uzteko to, kad nufotogafavau ceki, kur aiskiai matesi gavejas, siuntos nr, o gal ir tai, kad pardaveja per ta laika gavo dar neigiamu atsiliepimu, bet pinigus man grazino!
Taigi, net tokioj, atrodytu beviltiskoj situacijoj, man pasiseke, visgi yra teisinumas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balbetka: 01 kovo 2013 - 17:09
QUOTE(leguska @ 2013 03 01, 18:55)
Pagaliau pavyko, blogą datą galiojimo kortelės suvedžiau.
O dabar klausimas, kur mano tie 1,5 euro dingo, nei kortelėj, nei paypale nėra ?
Ir ar jau galiu pirkti iš ebay ? Kaip man ten pinigus nuskaitys ar kažką specialaus reikia daryti ?

Niekad nepirkau is ebay,bet pirmam temos puslapyje aiskiai parasyta,cituoju
"Prisiregistruojant paypal'e nuskaiciuos 1-1,5 pinigelį (valiuta priklauso nuo to, kuriam ebay registruojamasi). " biggrin.gif Va jums atsakymas kur dingo pinigeliai,reikia tik siek tiek paieskoti informacijos. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkiukas: 01 kovo 2013 - 17:23
QUOTE(lorkiukas @ 2013 03 01, 18:20)
Niekad nepirkau is ebay,bet pirmam temos puslapyje aiskiai parasyta,cituoju
"Prisiregistruojant paypal'e nuskaiciuos 1-1,5 pinigelį (valiuta priklauso nuo to, kuriam ebay registruojamasi). "  biggrin.gif  Va jums atsakymas kur dingo pinigeliai,reikia tik siek tiek paieskoti informacijos.  bigsmile.gif

taip bet jie nedingsta, jie lieka paypal balanse, jie tik pervedami is korteles i paypal, korteles patikrinimui ir paskui sekmingai gali juos panaudot smile.gif greiciausiai jie dar nepasimate balanse
Atsakyti