Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

Sveikos merginos,
noriu patarimo, kaip reikia elgtis.
Atidariau disputą prieš keletą dienų, nes negavau prekės. Kontaktavau pardavėją, tylu jokio atsakymo. verysad.gif Po disputo atidarymo irgi tylu, jokių žinių.
Kaip toliau elgtis? g.gif Ar ebay pats bandys man pagelbėti ir grąžins pinigus, ar dar reiks jų pagalbos prašyti. Dispute nurodžiau, kad noriu pinigų grąžinimo
Ačiū už pagalbą !
Atsakyti
QUOTE(Sjonas @ 2013 02 22, 11:03)
Gal ne šioje temoje  rašau bet....ebay prekinuosi jau seniai, jokių bėdų neturėjau, taciau dingo registruotas siuntinys,išsiųstas kažkur pries mėnesį. Pardavėjas žadėjo pasidomėti savo pašte, visa savaite domisi. Šiandien kai norejau rašyti jam dėl prekes, žiūriu, kad pirkinio nebera prie mano Purchase history. Taigi... Atsivericiu paypal istorija, o ten neberodo istorijoje mokėjimo visai. Pirkta buvo sausio 25 d. Ką daryti?Ačiū

Pasiziurekit darkart - negali taip imt ir dingt irasai is niekur nieko - net jei grazina pinigelius, irasas paypal'e lieka. Ebay kas 30-60 dienu (cia man rodos pagal nustatyma) dingsta is saraso prekes, nors realiai man rodos tik pasislepia jos, o pasirinkus 60 dienu laikotarpi parodo jas vel. O tik po 60 dienu issitrina.

Bet paypal'ui itakos tai neturi ir jame ta operacija visam laikui islieka. Bandykit dar ziuret pagal 'payments sent' paypal'e.

QUOTE(lorari @ 2013 02 22, 22:55)
Sveikos merginos,
noriu patarimo, kaip reikia elgtis.
Atidariau disputą prieš keletą dienų, nes negavau  prekės. Kontaktavau pardavėją, tylu jokio atsakymo. verysad.gif  Po disputo atidarymo irgi tylu, jokių žinių.
Kaip toliau elgtis? g.gif  Ar ebay pats bandys man pagelbėti ir grąžins pinigus, ar dar  reiks jų pagalbos prašyti.  Dispute nurodžiau, kad noriu pinigų grąžinimo
Ačiū už pagalbą !

Paypal'e ar ebay atidaret? Nes rasto, kad dispute'a, tai suprantu, kad paypal'e - tokiu atveju buna nurodyta per kiek laiko galit kontaktuot su pardaveju, laukt jo atsakymo ir jei nesulaukiat, galit perkelt i claim'a (terminai bus atsidarius dispute'a). Bet realiai kelias darbo dienas jei neatsako, tai galit perkelt i claim'a ir ramu bus. Tada paypal'as spres.

Na o jei visgi atidaret ebay (per ebay sprendziama greiciau), tai velgi yra visi terminai rasomi ir jei pardavejas nebendrauja, tai imat ir perkeliat ebay sprendimui (vienas is variantu atsidarisu byla - ten kur gali kazka rasyt, nutraukt byla ir tt).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 02 23, 02:50)
Pasiziurekit darkart - negali taip imt ir dingt irasai is niekur nieko - net jei grazina pinigelius, irasas paypal'e lieka. Ebay kas 30-60 dienu (cia man rodos pagal nustatyma) dingsta is saraso prekes, nors realiai man rodos tik pasislepia jos, o pasirinkus 60 dienu laikotarpi parodo jas vel. O tik po 60 dienu issitrina.

aciu uz info, idomiausia, kad pardavejas net neatsiunte reg. nr. ir pasake, kad issiusta preke ir grazino visa pinigu suma (26 svarai, nors neprasiau, nes vilties gal dar ateis yra). Tada pagalvojau, gal jie gauna kokia kompensacija, nes dingo reg. siuntinys (berods iki 40 savru kompensuoja pastas), nes kokia prasme grazinti jam pinigus, jei as nereikalavau.
Atsakyti
QUOTE(Sjonas @ 2013 02 23, 15:27)
...nes kokia prasme grazinti jam pinigus, jei as nereikalavau.

Na cia nuo pardavejo priklauso - juk jei ieskot, tai vadinas nepaliksit visko taip ir kelsit byla ir tt, tai pardavejui greiciau iskart grazint.
Atsakyti
Sveiki...klausimelis...nusipirkau preke, apmokejau...bet gavosi taip kad buvo iškelta byla...gražino man pinigėlius ...viskas iki cia buvo aišku...bet pinigus matau tik savo paypale, kada jie man į kortelę sukris...skaitinejau, kad buna greitai buna per savaitę, po kiek laiko reikėtų sunerimti...o gal dar kažką reikia man ten pasidaryti pačiai paypal prisijungime? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2013 02 24, 18:42)
Sveiki...klausimelis...nusipirkau preke, apmokejau...bet gavosi taip kad buvo iškelta byla...gražino man pinigėlius ...viskas iki cia buvo aišku...bet pinigus matau tik savo paypale, kada jie man į kortelę sukris...skaitinejau, kad buna greitai buna per savaitę, po kiek laiko reikėtų sunerimti...o gal dar kažką reikia man ten pasidaryti pačiai paypal prisijungime? g.gif

As laukiau apie 2 savaites, tai yra normalu, viskas pas jus tvarkoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2013 02 24, 18:46)
As laukiau apie 2 savaites, tai yra normalu, viskas pas jus tvarkoj  mirksiukas.gif

ok ačiu 4u.gif
Atsakyti
Laba,
reiktu pagalbos,gal kuri galetu nedidele preke nupirkt is ebay blush2.gif .
Pati nei moku,nei turiu prisijungimo duomenu.
Aciu,placiau per az parasyciau. 4u.gif
Atsakyti
Užsiroviau ir aš vieną kartą doh.gif Atsiuntė kvepalus, bet jie neoriginalūs, skiriasi net užrašai ant dėžutės nuo foto, kur buvo įkelta. Ir dar chamas pasitaikė.
"I am not a liar. You are coming across as a nasty piece of work. I have no choice now but to report your abuse to eBay."
Tai dabar nesuprantu, aš dar ir kalta lieku g.gif Gal kas žinot, ko man čia dabar bijoti ir ką jis gali padaryti ?
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2013 02 24, 18:46)
As laukiau apie 2 savaites, tai yra normalu, viskas pas jus tvarkoj  mirksiukas.gif

jau ikrito litai į saskaita:) tai apie savaitę truko kazkur
Atsakyti
QUOTE(Sjonas @ 2013 02 23, 15:27)
aciu uz info, idomiausia, kad pardavejas net neatsiunte reg. nr. ir pasake, kad issiusta preke ir grazino visa pinigu suma (26 svarai, nors neprasiau, nes vilties gal dar ateis yra). [....] nes kokia prasme grazinti jam pinigus, jei as nereikalavau.

Dar pamastymui... smile.gif ieskodama panasaus daikto, pamaciau, kad tas pats pardavejas parduoda ta pacia preke (kostiumeli), kuria as is jo pirkau ir taip negavau. Tas pats aprasymas, ta pati foto. negali gi zmogus nusipirkti 2 vienodus kostiumelius ir paskui parasyti, kad neturejo progos uzsivilkti ir todel parduoda. Nu zodziu mistika. Aisku pinigai grazinti, viskas O.K. na nesu susidurusi su tokia situacija. Gal pagalvojo, kad per pigiai pardave ir paprasciau pratempus guma grazinti pinigus ir tiketis, kd kazkas sumokes daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 12, 18:17)
Yra du variantai: 1. atidarykite disputa ebay, kad gavote ne tokia preke, kaip aprasyta, Item not as described. Jeigu pardavejas lieps grazinti preke, ta turesite ir padaryti. Grazinimo islaidos priklauso jums.
2.Kitas variantas, ebay reikalauti, kad priimtu preke atgal: request item return, jeigu pardavejas sutiks priimti, tuome issiusit registruotu pastu (siuntimo islaidos) priklausys jums.
Apsispreskite kuri varianta darysite, pasakysiu kaip, nes bendrai labai daug surasyti reiktu  blush2.gif

Disputai visada keliami ebay. Paypale keliami tik tada, jeigu pardavejas issiregistravo is ebay.

Sveiki,
prasau patarimo.
gavau preke, kuri neatitiko aprasymo. Susiekiau su pardaveju sis siulo grazinti preke, nors parduodant buvo parasyta, kad grazinimo nepriima.
Kaip ir viskas ok. Klausimas toks: kokia is siu procedura butu tinkamesne, (o gal yra ir kitu var.) kad paskui nepalikciau ir be prekes ir be pinigu?
Ar verta disputa uzvesti? Nes ir be jo sutinka priimti preke. Gal kas galetu placiau pakomentuoti 2 var?
ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti