Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(Shalimar @ 2013 02 12, 18:39)
4u.gif man tiesiog per sitiek daug pirkimu neteko susidurti, kad neturetu paypal.. Vienas karta vieno pardavejo paklausiau del siuntimo, tai ispejo iskart, kad neturi paypalo. Kazkaip nekilo mintis tikrinti doh.gif Nu zinosiu ateiciai..

Cia itariu pas vokiecius apsiprekinot? Ten daznai neturi paypalo, reik atidziai ziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2013 02 12, 22:16)
Cia itariu pas vokiecius apsiprekinot? Ten daznai neturi paypalo, reik atidziai ziureti  4u.gif

Aha, is vokieciu doh.gif
Atsakyti
sveiki mamytes reiketu pagalbos kas galetu man uzsakyti kelias prekes is ebay 4u.gif atsilyginciau 4u.gif
Atsakyti
sveiki, norejau pasitikslinti ar gerai supratau, jei preke su siuntimu i LT kainuoja koks 100LT, tai as sumoku 21%PVM ir 30 LT uz pasto islaidas? Dekoju:)
Atsakyti
QUOTE(amazone777 @ 2013 02 15, 16:44)
sveiki, norejau pasitikslinti ar gerai supratau, jei preke su siuntimu i LT kainuoja koks 100LT, tai as sumoku 21%PVM ir 30 LT uz pasto islaidas? Dekoju:)

Taip, jeigu ne is ES saliu - jei is ES, tai nieko nemokesit.
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti del tokios situacijos. Pirkau is vienos pardavejos 2 melynas bliuskes ir 1 balta. Iskart sumokejau. Po dienos ji atsiunte atsaukti sandori, nes vienos melynos nebeturi. Pinigus grazino. Bet vis matau, kad neissiuncia (na tas zenkliukas nerodo). O ant tu dvieju yra zenkliukas dalinai apmoketa. Palikom zinute, ar yra kokiu problemu, kodel neisiuncia... Bet nieko...
Norejau paklaust ar tie zenkliuku pasikeitimai yra svarbus? Ar negalejo ji isiusti tu dvieju maikiu su kitu siuntiniu, nes po dienos pirkau dar pora rubeliu, o juos rodo isiustus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2013 02 05, 15:55)
Kartą siunčiausi iš Kinijos virš 400lt sumai ir nieko nepriskaičiavo, bet siunčiausi per DHL, gal tai turi įtakos  g.gif  jau buvau apsipratus su mintim kad turėsiu primokėt , o čia tokia dovana  thumbup.gif

oho tikrai idomiai, o gal maža suma buvo kiniečiu užrašyta...o tai DHL kiek už pristatyma paeme?
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2013 02 17, 18:04)
oho tikrai idomiai, o gal maža suma buvo kiniečiu užrašyta...o tai DHL kiek už pristatyma paeme?

pardavejo psl yra salygos, kad apsipirkus tam tikrai sumai siuntimas per DHL nemokamas (t.y. kaip suprantu pardavejas sumoka), labiausiai patiko terminai, sekmadienio vakara dar buvo Kinijoj, o antradieni diena jau turejau. Jokiu sumu niekur nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Mommy @ 2013 02 17, 16:33)
Sveiki, noriu paklausti del tokios situacijos. Pirkau is vienos pardavejos 2 melynas bliuskes ir 1 balta. Iskart sumokejau. Po dienos ji atsiunte atsaukti sandori, nes vienos melynos nebeturi. Pinigus grazino. Bet vis matau, kad neissiuncia (na tas zenkliukas nerodo). O ant tu dvieju yra zenkliukas dalinai apmoketa. Palikom zinute, ar yra kokiu problemu, kodel neisiuncia... Bet nieko...
Norejau paklaust ar tie zenkliuku pasikeitimai yra svarbus? Ar negalejo ji isiusti tu dvieju maikiu su kitu siuntiniu, nes po dienos pirkau dar pora rubeliu, o juos rodo isiustus  g.gif

Galėjo 4u.gif , tiesiog gal nepažymėjo, esu gavusi prekes, o ten iš viso nieko nerodo apie siuntimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Jei kas nori, galiu uzsakyti is ebay, be jokio tarpininkavimo mokescio 4u.gif

Rasykite i AZ smile.gif
Atsakyti
Gavau ebay 5 sv. nuolaidų kuponą, kažin jis vardinis ar galima jį perleisti kažkam kitam? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal ne šioje temoje rašau bet....ebay prekinuosi jau seniai, jokių bėdų neturėjau, taciau dingo registruotas siuntinys,išsiųstas kažkur pries mėnesį. Pardavėjas žadėjo pasidomėti savo pašte, visa savaite domisi. Šiandien kai norejau rašyti jam dėl prekes, žiūriu, kad pirkinio nebera prie mano Purchase history. Taigi... Atsivericiu paypal istorija, o ten neberodo istorijoje mokėjimo visai. Pirkta buvo sausio 25 d. Ką daryti?Ačiū
Atsakyti