Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(vivaldi @ 2013 02 06, 17:07)
Esu pasimetus verysad.gif

O pardavejui neraset kas cia kaip?

Nezinau ar kiek padesiu, bet tas Pitney Bowes, Inc yra JAV pastas (siaip pastas bendru pavadinimu USPS) - kai spausdini pasto etikete per ebay ir pastui nuraso, tai tokiu uzrasu eina ta operacija.

Bet daugiau nelabai ka pagelbesiu... Turetu visa suma nusirasyt pardavejui, o jau paskui jis rupinasi siuntimu, t.y. jisai moka is tu gautu pinigeliu uz siuntima.... Atskirai neturetu nurasyt... Nes jei kokie nesklandumai, tai problemu gali kilt juos prendziant - pvz neatkeliauja siunta, tai jei du nurasymai bus, tai byla negalesit abiems ta pacia iskelt... g.gif Ir dar paminesiu, kad i uzsieni (bent i LT) internetu neina atspausdint siuntimo etiketes - pati visada spausdinu JAV, bet i LT neduoda.

Ir siaip import charges nezinau del ko, pirmakart susiduriau, nes jei uzklius muitinei siunta, tai ne siuntejas juk rupinsis, o gavejo problema tai bus. g.gif Tai nezinau kodel cia uzdeta ir kas uzdejo.... Ir aplamai, jei prekes verte virs 75Lt, tai PVM nuo visos sumos (t.y. prekes+siuntimo) eina ir yra 21% + 30Lt fiksuotas mokestis uz dokumentu tvarkyma. Tai tie $4 cia nieko nepadengia....

Taip, kad konkreciai nieko nepatarsiu, nes pirmakart apie toki dalyka isvis girdziu.... Tik keli pamastymai kilo, kad jei nepraejo apmokejimas, tai gal nepraejo ir siuntimas (bet neturetu isvis nieko nurasyt, o ir paypale jis apmoketas, t.y. completed) g.gif Turbut tokiu atveju aiskinciausi su ebay kas cia vyksta ir kelciau dispute'a tai operacijai....

Atsakyti
Aš irgi norėčiau patarimo kaip elgtis blush2.gif

Pirkau paltuką, prie aprašymo buvo pažymėa, kad jis yra "New with tags". Šiandien gavau, tai jis atėjo be tags'ų ir vienos kišenės detalė įplyšusi. Nu nors be tagsų, bet panašu, kad naujas, tai čia dzin, tą kišenę aš irgi galėčiau pati pasitaisyti, bet mane kiek erzina tas dalykas, kad tai nebuvo aprašyta ir aš už tiek, kiek sumokėjau, nebūčiau pirkusi defektuoto daikto. Tačiau nežinau, ar noriu gražinti, nes pasitaisius visai galėčiau nešioti.
Klausimas- aš yra ebėjuje kokia nors praktika, kad galima būtų pasiderėti dėl dalies pinigų gražinimo, ar tiesiog jeigu man nepatinka, tai siunčiu atgal ir pamirštu?
Tiesiog nežinau, kaip elgtis, nes gražint nenoriu, bet permokėt irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anais-anais @ 2013 02 06, 21:38)
Aš irgi norėčiau patarimo kaip elgtis  blush2.gif

Rasykit pardavejui, kad preke neatitinka aprasymo, nes be etikeciu ir plius su defektu, bet noretumet pasilikt ir gal dalini refund'a duotu.
Atsakyti
Sveikos, iš karto atsiprašau, jei klausimas ne į temą...nes tikrai žiopla esu šitoj vietoj blush2.gif

Feedbacką, kaip suprantu pirmas palieka pirkėjas, gavęs prekę? Aš gavau teigiamą feedbacką-praėjus kelioms dienoms po sandorio-Thanks for a smooth transaction! Enjoy! -keista man pasirodė, ar čia normalu-kas nori tas palieka pirmas? Prekė dar gal ir USA nepaliko..tikrinau USPS-registruota rūšiavimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 11 vasario 2013 - 10:44
QUOTE(Vlastimila @ 2013 02 11, 10:43)
Sveikos, iš karto atsiprašau, jei klausimas ne į temą...nes tikrai žiopla esu šitoj vietoj blush2.gif

Feedbacką, kaip suprantu pirmas palieka pirkėjas, gavęs prekę? Aš gavau teigiamą feedbacką-praėjus kelioms dienoms po sandorio-Thanks for a smooth transaction! Enjoy! -keista man pasirodė, ar čia normalu-kas nori tas palieka pirmas? Prekė dar gal ir USA nepaliko..tikrinau USPS-registruota rūšiavimui.

Aš irgi pirma gavau nuo pardavėjo, dar prekės nebuvau gavusi smile.gif tikriausiai viskas gerai smile.gif
Atsakyti

Pardavejas pardave, jus greit sumokejot
Ir paliko jums teigiama
O kas cia keisto?

Jus kai gausit preke- paliksit jam

Atsakyti

na aš suprantu, kad normalu, jis savo darbą kaip ir atliko...aš nusipirkau 5 prekes dar nei vienos negavau, o visų feedbackus turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
O ar neturi pardavejas kur nors didelem raidem uzsirasyti, kad neturi paypal? Klausineji del siuntimo, viskas ok, o paskui kai nusiperki, mokek pavedimu.. Nu anksciau mane ispedavo is anksto, o cia mieko nesake doh.gif Nervina mane tie pavedimai, pardavejai neprivalo apie tai ispeti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 02 12, 15:29)
O ar neturi pardavejas kur nors didelem raidem uzsirasyti, kad neturi paypal? Klausineji del siuntimo, viskas ok, o paskui kai nusiperki, mokek pavedimu.. Nu anksciau mane ispedavo is anksto, o cia mieko nesake doh.gif Nervina mane tie pavedimai, pardavejai neprivalo apie tai ispeti? g.gif

Tai kad visi pardavejai nurodo mokejimo buda
Jei nurodyta, kad galima PP moketi, vadinasi turi priimt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 02 12, 16:29)

Neprivalo kazkur papildomai rasyt - dedant skelbima nurodo atsiskaitymo budus, tai tuos ir turi priimt. Cia pirkejo reikalas apsiziuret ka perka, koks atsiskaitymas, grazinimo politika ir tt.
Atsakyti
4u.gif man tiesiog per sitiek daug pirkimu neteko susidurti, kad neturetu paypal.. Vienas karta vieno pardavejo paklausiau del siuntimo, tai ispejo iskart, kad neturi paypalo. Kazkaip nekilo mintis tikrinti doh.gif Nu zinosiu ateiciai..
Atsakyti