Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(leguska @ 2013 02 04, 11:20)
O iš kinijos siunčiantis gresia PVM ? tarkim jei už kokius 6-7 dolerius siunties?

6-7 dol nesigauna 75 lt., tai ir pvm nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska @ 2013 02 04, 12:20)
O iš kinijos siunčiantis gresia PVM ? tarkim jei už kokius 6-7 dolerius siunties?

SKAITYKIT kas parasyta doh.gif Cituojat mano posta, o ten rasau, kad mokesciai eina siunciantis ne is ES saliu - tai ar Kinija ES salis? O sumos poste puslapio virsuje....

Nebesusilaikiau, bet kad jau atrodo tokios tingines susirenka - paklaust ir laukt atsakymo laiko turi, o pora puslapiu perverst ir paskaityt ne, juk tie atsakymai ir klausimai kartojas ir kartojas, vos ne kiekvienam puslapy tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 02 04, 15:52)
SKAITYKIT kas parasyta  doh.gif Cituojat mano posta, o ten rasau, kad mokesciai eina siunciantis ne is ES saliu - tai ar Kinija ES salis? O sumos poste puslapio virsuje....

Nebesusilaikiau, bet kad jau atrodo tokios tingines susirenka - paklaust ir laukt atsakymo laiko turi, o pora puslapiu perverst ir paskaityt ne, juk tie atsakymai ir klausimai kartojas ir kartojas, vos ne kiekvienam puslapy tas pats doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nors ir pati visai neseniai dar klausinėjau, bet merginos paskaitykite bent pora puslapiu atgal...tikrai rasite atsakymus į klausimus 4u.gif o paskui galite paklausti kad sužinoti ar teisingai galvojate... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 02 04, 15:52)
SKAITYKIT kas parasyta  doh.gif Cituojat mano posta, o ten rasau, kad mokesciai eina siunciantis ne is ES saliu - tai ar Kinija ES salis? O sumos poste puslapio virsuje....

Joo, nervina žiauriai.. bet shopingas nesupyk ant jų ir lankykis čia, tavo atsakymai vertingi 4u.gif
Atsakyti
Kartą siunčiausi iš Kinijos virš 400lt sumai ir nieko nepriskaičiavo, bet siunčiausi per DHL, gal tai turi įtakos g.gif jau buvau apsipratus su mintim kad turėsiu primokėt , o čia tokia dovana thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, iš karto atsiprašau jei kartojuos, bet jei perku is ebay UK ir pirkejas nurodęs, kad prekę siunčia UK teritorijoje, tačiau prieš bidindama susirašiau su juo ir pardavėjas sutinka siųsti į Airiją. Bet bidinti man neleidžia ir iššoka užrašas - pardavėjas nesiunčia į Jūsų šalį. Kaip elgtis tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2013 02 05, 16:55)
Kartą siunčiausi iš Kinijos virš 400lt sumai ir nieko nepriskaičiavo, bet siunčiausi per DHL, gal tai turi įtakos  g.gif  jau buvau apsipratus su mintim kad turėsiu primokėt , o čia tokia dovana  thumbup.gif

Tai matyt praslydo arba suma mazesne buvo nurodyta. Nes muitines taisykles visiems vienodos, t.y. ne pastui jos sukurtos, o siuntoms, tai nepriklausomai per ka siuncia. DHL pasiuntiniu tarnyba, tai jeigu uzkliutu siuntinukas, tuomet dokumentu tvarkymas butu zymiai didesnis nei pasto (pasto 30Lt, o pasiuntiniu nuo kokio 100Lt prasideda).
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2013 02 04, 00:20)
O iš kur auto bidinimai pa jus  ax.gif .
Aš ir norėčiau  cool.gif

Google visagalis ax.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli smile.gif
Laukiu prekes nuo sausio 2 dienos, matau kad ji issiusta yra sekimo nuoroda, bet ji rodo tik ta diena kai issiusta, pardavejas raso kad galima matyti tik issiuntima, o paskui sekti neimanoma, ka daryti ar atidaryti disputa tokiu atveju, nes pirkejas matos kad issiunte, o jei kur pasiklydo manau jis ne kaltas ar as neteisi, o gal nemoku ko paziureti per kur sekate siuntas is kinijos.
Atsakyti
Sveiki, labai reikia pagalbos verysad.gif Du kartus pirkau is Ebay, ir abu kartus sekmingai. O dabar pabandziu nusipirkti iskilo beda. Susiradau Ebay norima daikta. Visa apmokejimo suma sudare to daikto kaina, siuntimo islaidos ir muito mokestis. Mokejau per Paypal sistema. Bet gavau i elektronini pasta laiska is ebay, kad pirkimas buvo nesekmingas. Citata: "Sorry, we were not able to process your PayPal payment for US $50.13 for one or more items." Siulo grizti i Ebay ir bandyti pirkti is naujo. Prisijungus prie Paypal sistemos ir paziurejus pinigeliu migracija radau man nesuprantama dalyka: pinigeliai rezervuoti tik transporto kompanijai, t.y. tiems, kas pristatys mano pirkini. Rezervuota suma - siuntimas + muitas. Ar gerai, suprantu, kad uz pati daikta/pirkini pinigai nenuejo pardavejui? Nes prisijungus prie banko saskaitos per el. bankininkyste irgi rodo, kad rezervuota tik siuntimo ir muito islaidu suma. O pinigeliai uz pati daikta taip ir guli saskaitoj nerezervuoti. O prisijungus prie Ebay ta daikta vis dar matau pas save krepselyje...

Gal zinot del ko taip yra? Gal as veltui nerimauju? Prasau, padekit rasti atsakyma... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaldi: 06 vasario 2013 - 15:00
QUOTE(vivaldi @ 2013 02 06, 15:56)
Sveiki, labai reikia pagalbos  verysad.gif 

Visu pirma, tai man kliuna tas muito mokestis - is kur sugalvojot, kad jus muita pirkdama mokat? g.gif Nes muita mokat tada kai sulaiko muitine (gavejo salies) siuntinuka ir paskaiciuoja. Niekas muitu/PVM ir kitu mokesciu nemoka perkant, nes sistema taip neveikia - jei siuntinuka muitine sulaikys ir apmokestins, susimoket jums reikes, ne siuntejui.

Is aprasymo man sunku suprast ir visa pirkima, pinigu rezervavima.... Kas ta transporto kompanija? Kazkaip atskirai jai mokejot? Nes jei elementarus ebay pirkimas (rasot, kad pirkus jau esat, tai viskas juk vyko kaip kitais kartais, ane?), tai juk viskas i viena suma sueina apmokant ir jei apmokejimas nepraejo, tai nepraeina viskas, o jei apmokat, tai uz viska ir apsimoka... O ebay prie nupirktu daiktu saraso ta daikta matot kaip neapmoketa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 02 06, 15:51)
Visu pirma, tai man kliuna tas muito mokestis - is kur sugalvojot, kad jus muita pirkdama mokat?  g.gif Nes muita mokat tada kai sulaiko muitine (gavejo salies) siuntinuka ir paskaiciuoja. Niekas muitu/PVM ir kitu mokesciu nemoka perkant, nes sistema taip neveikia - jei siuntinuka muitine sulaikys ir apmokestins, susimoket jums reikes, ne siuntejui.

Is aprasymo man sunku suprast ir visa pirkima, pinigu rezervavima.... Kas ta transporto kompanija? Kazkaip atskirai jai mokejot? Nes jei elementarus ebay pirkimas (rasot, kad pirkus jau esat, tai viskas juk vyko kaip kitais kartais, ane?), tai juk viskas i viena suma sueina apmokant ir jei apmokejimas nepraejo, tai nepraeina viskas, o jei apmokat, tai uz viska ir apsimoka...  O ebay prie nupirktu daiktu saraso ta daikta matot kaip neapmoketa?  g.gif

Pirmus 2 kartus pirkau daiktus su nemokamu siuntimu. O sikart radau toki, kur jau uz siuntima reikia moket. Taigi, Shipping: $27.26 International Priority Shipping to Lithuania, ir Import charges: $4.37. Su daikto kaina sumoje gaunasi 50.13$. Kaip ir paprastai apmokejau, o gi ziuriu, kad pirkinys vis dar kabo ebay pirkiniu krepselyje. Dar i emaila gavau zinute is ebay, kad apsipirkti nepavyko ir man pasiule pabandyti vel. Tada prisijungiau prie paypal sistemos ir pamaciau, kad pinigai pervesti Pitney Bowes, Inc. Nurodoma, kad tai yra siuntiniu tarnyba kazkokia (A separate payment was made to a global shipping provider to ship your package and clear it through customs.) Pervesta 31.63$, kas sudaro mano minetas shipping ir import charges islaidas. . O pinigu uz pacia preke taip iseina nepervede? Gal verta paminet, kad naudojuos Visa Virtuon kortele, ir i ja buvau imetus uztektinai pinigu. Negalejo buti trukumo, dar ir atlikti keli litai turejo.

Uz anksciau pirktas prekes pinigai buvo pervesti konkretiems zmonems, viena karta pardavejui is Izraelio, o kita karta pardavejui is Kinijos. O sikart nematau, kad butu pervesta konkreciam zmogui, o nurodyta, ta siuntu tarnyba, ir pervesta suma sudaro tik siuntimo islaidas... Esu pasimetus verysad.gif
Atsakyti