Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(Ugvilė @ 2013 01 30, 23:29)
Sveikutes, ateinu ir aš su problema.
Pirkau prekę 2012.12.14 d. apmokėjau iš karto, pardavėja prekę išsiuntė. Aš po šiai dienai jos neturiu. Pardavėjai parašiau laišką, ji man atsiuntė reg.numeriuką. Įvedu į paiešką Royal pašto, rodo, kad vyksta siuntimo procesas, bet jau virš mėnesio, o siuntimas UK  blink.gif  paprašiau pardavėjos, kad pažiūrėtų kur tas siuntinys, o ji atsisako, pareikšdama, kad numerį gavai, toliau ne mano problemos, skambinkis į paštą ir ieškokis, ką man daryti?  doh.gif

ATidarykit disputa, kaip ir emailu sakiau mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Pagal taisykles, turi rodyti, kad preke pristatyta, ir uz ja pasirasyta. Jeigu viso to nera, vadinasi, pardavejas privalo grazinti pinigus. Manoma, kad tuos pinigus, pardavejas susigrazins is pasto, bet pastas nuostolius apmoka pasto zenklais doh.gif tai, gal kiti patingi uzsiimti tuom ar nezino kaip.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 30, 23:41)
ATidarykit disputa, kaip ir emailu sakiau  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
Pagal taisykles, turi rodyti, kad preke pristatyta, ir uz ja pasirasyta. Jeigu viso to nera, vadinasi, pardavejas privalo grazinti pinigus. Manoma, kad tuos pinigus, pardavejas susigrazins is pasto, bet pastas nuostolius apmoka pasto zenklais  doh.gif tai, gal kiti patingi uzsiimti tuom ar nezino kaip.

tai va del ko ji taip n enori kreiptis i pasta doh.gif
o as nesuprantu, nu galvoju jei manes paprasytu, tai jau buciau 5 kartus iki jo nulekus, juk pati issiunciau biggrin.gif
o ji raso, kad as issiunciau, parasiau numeri, tai ir skambinkis ir ieskokis pati, toliau ne mano problemos, nugi nieko sau galvoju doh.gif lotuliukas.gif
as vis dar tikejausi gauti maudomuka biggrin.gif del to ir nedariau disputo, bandziau rasytis graziuoju, o jeigu atsirastu siuntinys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 30 sausio 2013 - 23:05
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 30, 23:41)
ATidarykit disputa, kaip ir emailu sakiau  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
Pagal taisykles, turi rodyti, kad preke pristatyta, ir uz ja pasirasyta. Jeigu viso to nera, vadinasi, pardavejas privalo grazinti pinigus. Manoma, kad tuos pinigus, pardavejas susigrazins is pasto, bet pastas nuostolius apmoka pasto zenklais  doh.gif tai, gal kiti patingi uzsiimti tuom ar nezino kaip.

Tai, kad man atrodo, kad per velu atidarineti - 45 dienos praejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2013 01 30, 23:04)

as vis dar tikejausi gauti maudomuka  biggrin.gif  del to ir nedariau disputo, bandziau rasytis graziuoju, o jeigu atsirastu siuntinys  lotuliukas.gif

jei grazins pinigus, o tu siuntini gausi, visada gali pamoket tam pardavejui dar karta:)

as dabar i china parasiau, kad gavau siuntinuka ir noriu susimoketi, atsiuskit man invoisa
o tie ko tai nesiuncia g.gif
kai disputa atidaiau, kad negaunu, iskart man $ pagrazino, o siuntini gavau, labai ilgai keliavo, bet atkeliavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 31, 01:08)
jei grazins pinigus, o tu siuntini gausi, visada gali pamoket tam pardavejui dar karta:)

as dabar i china parasiau, kad gavau siuntinuka ir noriu susimoketi, atsiuskit man invoisa
o tie ko tai nesiuncia g.gif
kai disputa atidaiau, kad negaunu, iskart man $ pagrazino, o siuntini gavau, labai ilgai keliavo, bet atkeliavo mirksiukas.gif

įdomiai, bet siuntinys mano tai ne iš kinų, o iš UK, tai dėl to ir keista g.gif nu kiek esu pirkusi, o jau nemažai, dar neteko susidurti su tokiomis nesąmonėmis doh.gif su kinais, tai taip, ten atskira respublika biggrin.gif
vsio rytoj bandysiu disputą atidarinėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2013 01 31, 00:36)
įdomiai, bet siuntinys mano tai ne iš kinų, o iš UK, tai dėl to ir keista  g.gif  nu kiek esu pirkusi, o jau nemažai, dar neteko susidurti su tokiomis nesąmonėmis  doh.gif su kinais, tai taip, ten atskira respublika  biggrin.gif
vsio rytoj bandysiu disputą atidarinėti  unsure.gif

DaivaVe paskaiciavo dienas
Nebus per velu?
Atsakyti
O pas mane panašu, kad reikalai pajudėjo, po mano vakarykštės žinutės prdavėjui, gavau dar vieną, kurioje irgi nelabai suprantu, ko jis nori, bet bent jau atidarius linką, kur jis meta man rodo, kad apmokėjimas gautas ir vakar prekė išsiųsta thumbup.gif
dabar liko lauktis ir tikėtis, kad gausiu ir kad viskas bus ok unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 31, 01:37)
DaivaVe paskaiciavo dienas
Nebus per velu?

per vėlu blyn, neduoda doh.gif
apsurdas, tai ka man dabar daryti? bandyti tik su pardaveja kontaktuoti?
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2013 01 31, 10:26)
per vėlu blyn, neduoda  doh.gif
apsurdas, tai ka man dabar daryti? bandyti tik su pardaveja kontaktuoti?

Dabar jau belieke, tik tiketis pardavejos geranoriskumas. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
per ką tikrinate siuntos buvimo vietą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2013 01 31, 12:37)
per ką tikrinate siuntos buvimo vietą... g.gif

nu jei atsiuncia registracijos koda, tai pvz man siunte per royal mail, tai jo psl ir patikrinu
Atsakyti
niekaip nesuprantu kaip susisiekti su paradvėju ?
Atsakyti