Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(KaZa @ 2013 01 29, 17:02)
Sveiki! Gal ka domintu papildomas uzdarbis su Ebay+Paypal? Ypatingai kazko daryti nereikes,bus instrukcija,laiko uzims labai nedaug:)jei atsirastu rimtai besidominanciu,laukiu pas save AZ,ten placiau viska isaiskinsiu:)
P.S Beje,Ebay esu senbuve,daug skaitau apie Ebay ,manau kad galeciau pasidalinti informacija:)drasiai kreipkites,jei turite klausimu,susijusiu su Ebay ir Paypal:)

O kodel cia viesai negalima to pasiulymo isdestyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Už neveikiančią prekę oardavėjas padarė pinigų grąžinimą. Paypale rodo 27 dienos refund completed, Credit to Credit Card completed. Bet pinigų mano kortelėj nėra g.gif
Kai kiti grąžindavo man pinigus, tai tą pačią dieną jie "suvaikščiodavo". O kaip dabar?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 29, 17:24)
Sveikos 4u.gif
Už neveikiančią prekę oardavėjas padarė pinigų grąžinimą. Paypale rodo 27 dienos refund completed, Credit to Credit Card completed. Bet pinigų mano kortelėj nėra g.gif
Kai kiti grąžindavo man pinigus, tai tą pačią dieną jie "suvaikščiodavo". O kaip dabar?

užtrunka mirksiukas.gif man darė net kelis refund'us, tai iki savaitės net prireikė, kol mačiau kortelėje, nežinau kodėl čia taip g.gif 4u.gif
Atsakyti
O Seb'o kortelę (mylimiausia , kur yra, iki,senukai ir t.t viskas viename) ir užrašyta mastercard galima registruoti paypale nereikia vaziuoti i banka kitos issiimti ?
Atsakyti
Mergaitės, turiu klausimą, ką daryti, gal galės kas padėti.

Pirkau prekę ebėjuje iš vokiškos parduotuvės, tiksliau ten buvo tas variantas, kur best offer, aš pasiūliau kainą, pardavėjas sutiko.

Laimėjus, pardavėjas man atsiuntė žinutę ebėjuje su kažkokia nuoroda į išorinį puslapį kaip susimokėti, tačiau kadangi prie prekės aprašymo buvo parašyta, kad galima mokėti paypalu, tai aš taip ir padariau, atsakiau jam, kad susimokėjau paypalu.

Dabar gaunu žinutę:

PAYMENT:
- Only via IBAN and BIC,
- NO Paypal
- NO Cheque

CHECKOUT:You can check all informations by DreamRobot.After completion of DR -Checkout you also receive all payment details here

Ir dabar nebesuprantu, kas ir kaip...
Prie prekės aiškiai stovi parašyta:Payments: PayPal, Bank transfer
O dabar gaunu žinutę, kad no paypal, nors aš jau sumokėjusi.

kas nors turi minčių, ką man toliau daryti?
Atsakyti
QUOTE(anais-anais @ 2013 01 30, 07:15)

bandykit rašyti pardavėjui, kad prekės atsisakot unsure.gif jei jau nesitaria, o jei nenorės į kalbas leistis, atidarykit dispute 4u.gif aš taip daryčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 30, 10:40)
bandykit rašyti pardavėjui, kad prekės atsisakot  unsure.gif jei jau nesitaria, o jei nenorės į kalbas leistis, atidarykit dispute  4u.gif aš taip daryčiau  g.gif

o kokiu pagrindu butu disputas?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 30, 08:56)
o kokiu pagrindu butu disputas?

neatitinka aprašymo rolleyes.gif jei aprašyme sakoma paypal, o pardavėjas neleidžia atsiskaityti paypal unsure.gif taip galvočiau g.gif
Atsakyti
Parašiau pardavėjui labai ilgą ir mandagią žinutę, kad aš jau sumokėjau taip, kaip buvo nurodyta prekės aprašyme ir arba jis man išsiunčia prekę, arba gražina pinigus ir mes nutraukiam sutartį, arba pasiūlo dar kokį nors sprendimą.

Sakykit, o kur disputą kelti? Ebėjuje ar PayPale?
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 30, 11:34)
neatitinka aprašymo  rolleyes.gif jei aprašyme sakoma paypal, o pardavėjas neleidžia atsiskaityti paypal  unsure.gif taip galvočiau  g.gif

TEn apie preke, o ne apie pardavimo buda. Nera ne vieno disputo, kuri ji dabar galetu atidaryti mirksiukas.gif

QUOTE(anais-anais @ 2013 01 30, 11:57)
Parašiau pardavėjui labai ilgą ir mandagią žinutę, kad aš jau sumokėjau taip,  kaip buvo nurodyta prekės aprašyme ir arba jis man išsiunčia prekę, arba gražina pinigus ir mes nutraukiam sutartį, arba pasiūlo dar kokį nors sprendimą.

Sakykit, o kur disputą kelti? Ebėjuje ar PayPale?

drinks_cheers.gif Labai teisingai padarete.
As, dar patarsiu, neatidarinekit dabar jokiu disputu, nes ebay jums uzdarys, kaip nepagrista, ir jeigu is tikruju prekes negausit, antro disputo atidaryti nebegalesite.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 30, 12:21)
drinks_cheers.gif Labai teisingai padarete.
As, dar patarsiu, neatidarinekit dabar jokiu disputu, nes ebay jums uzdarys, kaip nepagrista, ir jeigu is tikruju prekes negausit, antro disputo atidaryti nebegalesite.

Ačiu, labai naudingas patarimas 4u.gif
Įdomu, kaip viskas klostysis, tik biškį nervina, kad reikalas įsuko man pakankamai nemažą pinigų sumą sad.gif
Atsakyti
Sveikutes, ateinu ir aš su problema.
Pirkau prekę 2012.12.14 d. apmokėjau iš karto, pardavėja prekę išsiuntė. Aš po šiai dienai jos neturiu. Pardavėjai parašiau laišką, ji man atsiuntė reg.numeriuką. Įvedu į paiešką Royal pašto, rodo, kad vyksta siuntimo procesas, bet jau virš mėnesio, o siuntimas UK blink.gif paprašiau pardavėjos, kad pažiūrėtų kur tas siuntinys, o ji atsisako, pareikšdama, kad numerį gavai, toliau ne mano problemos, skambinkis į paštą ir ieškokis, ką man daryti? doh.gif
Atsakyti