Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

Klausimas:
Ar reikia palikt feedback'a jei gavau pinigų grąžinim̀̀ą?
Jei prekės neatėjo ir pardavėjas siūlo siųsti iš naujo tai kaip tada su terminais? Paprastai prašau kad grąžintų pinigus ir užsisakau iš naujo, bet gal aš klystu ir galima tiesiog išsiųsti naują siuntą?

Atsakyti
Laba,

as gal su kvailu klausimu, bet niekaip nerandu kaip pakeisti siuntimo adresa. Esu uzsiregistravus ebay su lt adresu, o noriu pirkti, per uk adresa, ta kol mato mano lietuviska adresa neleidzia man pastatyti pinigu.
Atsakyti
QUOTE(Karlina @ 2012 10 30, 11:15)
Laba,

as gal su kvailu klausimu, bet niekaip nerandu kaip pakeisti siuntimo adresa. Esu uzsiregistravus ebay su lt adresu, o noriu pirkti, per uk adresa, ta kol mato mano lietuviska adresa neleidzia man pastatyti pinigu.

Spausti My Ebay, tada uzvedus pele ant korteles Accaunt issoka sarasa, trecias nuo virsaus jame ir bus Adresses. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2012 10 30, 09:51)
Klausimas:
Ar reikia palikt feedback'a jei gavau pinigų grąžinim̀̀ą?
Jei prekės neatėjo ir pardavėjas siūlo siųsti iš naujo tai kaip tada su terminais? Paprastai prašau kad grąžintų pinigus ir užsisakau iš naujo, bet gal aš klystu ir galima  tiesiog išsiųsti naują siuntą?

Feedback'o niekad nera privaloma palikt - cia jusu pasirinkimas, tai ir negautos prekes atveju renkates ar norit palikt ar ne....

Na o terminai lieka tie patys, jei jums issiuncia preke pakartotinai - juk perkat preke ir nuo tada prasideda terminai, tai jei issius pakartotinai ta preke, tai vistiek bus ant to paties pirkimo ir niekur nefiguruos naujas issiuntimas (isskyrus jusu susitarima). Man rodos visada geriau prasyt pinigu, o tada is naujo pirkt - taip vel naujai terminai prasides.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 10 30, 18:46)
Feedback'o niekad nera privaloma palikt - cia jusu pasirinkimas, tai ir negautos prekes atveju renkates ar norit palikt ar ne....

Na o terminai lieka tie patys, jei jums issiuncia preke pakartotinai - juk perkat preke ir nuo tada prasideda terminai, tai jei issius pakartotinai ta preke, tai vistiek bus ant to paties pirkimo ir niekur nefiguruos naujas issiuntimas (isskyrus jusu susitarima). Man rodos visada geriau prasyt pinigu, o tada is naujo pirkt - taip vel naujai terminai prasides.

Aciu, supratau, taip ir galvojau, bet maniau kad gal ko nezinau, nes nesu labai patyrus pirkeja.
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

as su prasymu. Gal kuri uzsakinejate is www.ebay.com (geriausia is Vln) ir galetu man prigriebti viena zaisla. 4u.gif
Pati nemoku pirkt, na ir korteles tinkamos neturiu...
Nusiziurejau vaikui zaisla, labai jau mums jo reikia...

Pigiausiai kol kas radau cia:

http://www.ebay.com/...=item23235cdfd2

Tik nezinau, kaip atpazint, ar patikimas pardavejas, ar neapgaus.

Jus gal labiau gaudotes tuose internetiniu parduotuviu platybese, tai buciau lb dekinga, jei kas pagelbetu ax.gif

Geriausiai i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincik @ 2012 11 01, 23:50)
Sveikos, mergaites,

as su prasymu. Gal kuri uzsakinejate is www.ebay.com (geriausia is Vln) ir galetu man prigriebti viena zaisla.  4u.gif

Turit kreiptis i tarpininkes perkancias JAV, nes juk nenoresite moketi tokio siuntimo mokescio smile.gif

Shipping: $47.20 USPS Priority Mail International
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 02 lapkričio 2012 - 10:12
QUOTE(Alezee @ 2012 11 02, 11:11)
Turit kreiptis i tarpininkes perkancias JAV, nes juk nenoresite moketi tokio siuntimo mokescio smile.gif

Shipping: $47.20 USPS Priority Mail International

Supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

aš su tokiu prašymu-klausimu.
Gal kuri galit padėti užsakyti vieną prekę iš www.ebay.co.uk ?
Norėjau per tarpininkę Limcamca, bet ji nuo šiandien iki pirmadienio nedirbs, o prekę reikia nupirkti iki šio vakaro.
Neturiu tinkamos kortelės ir paypalo...

Arba gal galit rekomenduot dar kokią tarpininkę, kuri užsakinėja iš www.ebay.co.uk 4u.gif

Pinigelius galėčiau pervest iškart 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Susiduriau su tokia problema:pardavinejau Ebay.co.uk paltuka su defektu.Buvo viskas aiskiai parasyta ir nufotografuota defektai.Nusipirko.Pinigus teikesi sumoketi po 13 dienu.Gavusi palta raso,kad defektuotas ir iskele byla(case).PayPal pinigus isalde(uzrezervavo Jai).Ar tai teisinga?Ar yra sansu laimeti?Ka turiu daryti?I byla atsakiau jau 2 kartus.
Gal kas esate susidure,pasidalinkit patirtimi ,prasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neirr @ 2012 11 03, 22:50)
Sveikos merginos,

Susiduriau su tokia problema:pardavinejau Ebay.co.uk paltuka su defektu.Buvo viskas aiskiai parasyta ir nufotografuota defektai.Nusipirko.Pinigus teikesi sumoketi po 13 dienu.Gavusi palta raso,kad defektuotas ir iskele byla(case).PayPal pinigus isalde(uzrezervavo Jai).Ar tai teisinga?Ar yra sansu laimeti?Ka turiu daryti?I byla atsakiau jau 2 kartus.
Gal kas esate susidure,pasidalinkit patirtimi ,prasau smile.gif

tai jei prekė ideta ir pazymeta kad ji "defects" ir pirkėjas sutinka su jūsų salygomis ir atgal jūs prekės neprijimat tai turėtumėt laimėt byla,ka byloi jūsų klausia ?nes jei jūs nuslėpėt kokius defektus tai tada gai būti problemu.
Atsakyti
QUOTE(nerka105 @ 2012 11 04, 02:05)
tai jei prekė ideta ir pazymeta kad ji "defects"  ir pirkėjas sutinka su jūsų salygomis  ir atgal jūs  prekės neprijimat tai turėtumėt laimėt byla,ka byloi jūsų klausia ?nes jei jūs nuslėpėt kokius defektus tai tada gai būti problemu.

Sveikos,
pasidalinsiu savo neigiama kaip pirkėjos patirtimi,
taigi panaši situacija pirkau džinsus, buvo nurodyta, kad su defektu (neveikia užtrauktukas kelnių gale). tačiau gavau džinsus su išplėšta skyle priekyje. Rašau pardavėjai, kad yra nepaminėtas defektas ir ka gi, ji sutinka priimti džinsus atgal. Išsiunčiu registruotu paštu ir atidarau case dėl daikto gražinimo, nes terminas į pabaigą.
Viskas baigiasi liūdnai, pardavėja tiesiog neatsiemė atsiųsto siuntinio iš pašto ir ebay išsprendžia bylą jos naudai.
Po gero mėnesio grįžo tas siuntinukas atgal su sugadintais džinsais, tai dar ir išlaidų už siuntinėjimą apturėjau... tai va verysad.gif
Geriausiai turbūt bu\ūtų buvę sakyti, kad negavau siuntinio, o po refundo išsiųst jai tą siuntinį paprastu paštu ir viskas. Nes dabar dar ir už registruotą siuntimą reikėjo mokėti ir ebay registracijos nr. pateikti. Tik kas iš to jei niekas nesiteikė siuntinio pasiimti sad.gif
Gal kuriai pravers mano istorija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo thinktwice: 04 lapkričio 2012 - 14:29