Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(klakšt @ 2013 01 25, 18:29)
pirkdama is ebay atkreipkit demesi is kur preke siunciama, jei pardavejas UK tai viskas tvarkoj, bet UK ebay daznai pardavineja ir ne is UK, o Kinija, Honkongas ir pan. 4u.gif

Aha, sita maciau. Bet stengsiuosi rinktis prekes kurios yra UK. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ar galima redaguoti feedbacką? biggrin.gif Parašiau gerą atsiliepimą, po to perskaičiavau, nepatingėjau, trūko 4 pagaliukų. O turėjo būt 50vnt ax.gif
Atsakyti
sveikos , nieko nepastebejot ebay uk, rodo tik keleta nuotrauku, bandziau ebay de viskas ok
Atsakyti
laba,
gavau tą pačią prekę du kartus mastau.gif ir galvoju, ką dabar daryti, ar rašyti pardavėjui, ar apsimesti kaip niekur nieko? blush2.gif nes aš galvojau pirkti dar vieną, bet neatsimenu, kad būčiau pirkusi blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 26, 12:10)
laba,
gavau tą pačią prekę du kartus mastau.gif ir galvoju, ką dabar daryti, ar rašyti pardavėjui, ar apsimesti kaip niekur nieko?  blush2.gif nes aš galvojau pirkti dar vieną, bet neatsimenu, kad būčiau pirkusi  blush2.gif  ax.gif

Jei neatsimeni tai nereiskia kad nepirkai g.gif pasitikrink, gal 2 ivedei vietoj 1?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 01 26, 11:21)
Jei neatsimeni tai nereiskia kad nepirkai g.gif pasitikrink, gal 2 ivedei vietoj 1?

nu kad ne g.gif pirmas gautas, feedback paliktas g.gif
Atsakyti
sveikos, as veplu vepla verysad.gif nusipirkau daikta ji siuncia tik UK issiunciau draugei ir laukiu va jau ir savaite praejo o prekes nera, nuejau perziureti uzsakymo o gi dresas ne tas....ka man daryti?
Atsakyti
Jei prekė nesiunčiama į Lietuvą, ar vistiek be problemų jokių galima nusipirkti (LT korta) ir po to tiesiog nusiųsti tinkamos šalies adresą?
Atsakyti
as moku paypalu tai tikrai be bedu i betkokia sali siusti galima, adresa parasai ir siuncia tuo kuri gauna su apmokejimu, bet kartais jei buna pagrindinis adresas lietuvuskas net neleidzia statyti uz preke tai reika padaryti pirma adresa Uk ir viskas, jei klystu pataisykit nes galiu kazka maisyti. Tik labai atidziai rasykit adresa va as prisidirbau issiusdama ne tuo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egi: 27 sausio 2013 - 09:48
QUOTE(Sense @ 2013 01 27, 01:31)
Jei prekė nesiunčiama į Lietuvą, ar vistiek be problemų jokių galima nusipirkti (LT korta) ir po to tiesiog nusiųsti tinkamos šalies adresą?

Be problemu. Tik ebay pasikeiskit postal adress ir kiekviena karta, mokedama tikrinkite ar teisinga rodo.
Atsakyti
Sveikos, noriu siųstis iš ebay pirmą kartą tai įdomu kaip dėl kortelės? Ar būtina man eiti į banką išsiimti kortelės, jei pas mane kortelė seb su užrašu visa? Negalima taip paprastai jos užrregistruoti paypale?
Atsakyti
Ne, negalima, jei pas jus debetinė Visa electron. Turi būt korta skirta internetiniams apsipirkimams, kreditinė arba Visa Virtuon.
Atsakyti