Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

Sveikos 4u.gif

vėl turiu klausimėlį. Pirkau e-bay prekę, kadangi ji ne visai atitiko aprašymą sutarėm su pardavėju, kad grąžina dalį pinigų. Pervedė jis tą sumą, atsidarius PayPal'ą matau, kad pinigai nukeliavo į kortelę. Kortelės sąskaitoje jų nematau. Tai per kiek laiko maždaug galima tikėtis juos pamatyt sąskaitoje?
Taip pat kodėl pinigai nelieka Paypal'e? nes prieš keletą mėnesių buvo panaši situacija, tai grąžino pinigus ir jie kabojo PayPal'o balanse. Tai taip juk žymiai naudingiau, nei kad keliauja atgal į sąskaitą, kur konvertuoja jau nepalankesniu kursu g.gif

Gal kas gali paaiškint dėl šios situacijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogelle: 17 sausio 2013 - 23:36
QUOTE(uogelle @ 2013 01 18, 00:19)

Pinigu suvaiksciojimas glai ir savaite uztrukt. O pinigai grizta ten, is kur moketi buvo - jei mokejot is korteles, tai i kortele gris. Norint, kad griztu i paypal'a, tai arba turi paprasta pervedima daryt, arba turit moket is balanso.
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2013 01 16, 16:39)
Sveikos, niekada neesu pirkusi is ebay cia pasiskaitinejau pirma psl. klausimelis, ar galima kazkaip issifiltruoti, kad man is USA prekiu net nerodytu?  g.gif 
Dar klausimas noriu prekiu kokios dazniausiai yra tik USA. Tai prie kainos $14,88, prisideda dar pasto pakavimo islaidos "Postage and packaging" US $4.49 ir "Each additional item" 
US $2.99 - kas cia per mokestis, kiekviena papildoma preke? Tai jei tarkim pirksiu dar kazka nebesines "Postage and packaging" desis tik "Each additional item". Jei is tos pacios parduotuves. Ar as teisingai supratau?  g.gif  Ir jei suma virsija 75lt tai dar prie tos sumos +21%  g.gif
Idomu kokie mokesciai butu. Jei mano puske man nupirktu viska (ji gyvena USA) ko man reikia ir atsiustu i LT. Kokie jei mokesciai butu  g.gif

na jeigu ebay.com rodo US kinija ir t.t. kartais UK
jeigu norit tik is uk ebay.co.uk
jei is vokieciu tai ebay.de
lenkai ebay.pl ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2013 01 18, 14:56)
na jeigu ebay.com rodo US kinija ir t.t. kartais UK
jeigu norit tik is uk ebay.co.uk
jei is vokieciu tai ebay.de
lenkai ebay.pl
ir t.t. smile.gif

Nevisai tiesa - visuose ismeta pvz Kinija, tai reikia prie prekes ziuret is kur siunciama. Tas pats daiktas gali but pas pardaveja UK ir pas pardaveja Hong Kong...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 18, 16:38)
Nevisai tiesa - visuose ismeta pvz Kinija, tai reikia prie prekes ziuret is kur siunciama. Tas pats daiktas gali but pas pardaveja UK ir pas pardaveja Hong Kong...

Na taip, tiesiog nenorejau labai plestis ax.gif
Kur tu Kinieciu nera doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 18, 06:38)
Pinigu suvaiksciojimas glai ir savaite uztrukt. O pinigai grizta ten, is kur moketi buvo - jei mokejot is korteles, tai i kortele gris. Norint, kad griztu i paypal'a, tai arba turi paprasta pervedima daryt, arba turit moket is balanso.

Dekui 4u.gif
Tai matyt ankstesni karta mokejo is balanso, nes as abu kartus apmokejau viemodai.
Atsakyti
Kaip palikti atsiliepima apie pardaveja, gal kas nepatingesit pasakyti, parejo pirmas siuntinukas is Ebay nesitikejau net, taip greitai per pusantros savaites is Kinijos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Litux @ 2013 01 18, 22:26)
Kaip palikti atsiliepima apie pardaveja, gal kas nepatingesit pasakyti, parejo pirmas siuntinukas is Ebay nesitikejau net, taip greitai per pusantros savaites is Kinijos  thumbup.gif

Jau radau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gruodzio 18 issiunte siuntinuka iki siol jo negavau. Pirkau visko ir nemazai is kitu prekiautoju is kinijos, bet jau senokai viskas mane pasieke. vakar parasiau pardavejui, stai ka atrase: "Hello,my dear friend.
I have checked it,it was shipped on Dec 18th,during this time the shipping is a little busy because of the holiday will come soon,bad weather more than ever before,normally it will take about 50 days to arrived your country ,try understand it,you will wait for another 20 days later!Please trust us,if then you still can’t receive your package,please contact us first, we will make a better solution for you.
Wish you a happy life.
I’m very sorry for inconvenience caused for you.
Tim."
Ar tikrai pasitiketi ir laukti visas 50d, juk yra 45 dienu terminas. Gal kuri patars 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joko'Masa: 19 sausio 2013 - 14:23
sveikutes. kaip reikia surasti pardaveja, pagal jo nika...nu ivedu bet nieko neismeta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joko'Masa @ 2013 01 19, 15:20)
Sveikos merginos,
gruodzio 18 issiunte siuntinuka iki siol jo negavau. Pirkau visko ir nemazai is kitu prekiautoju is kinijos, bet jau senokai viskas mane pasieke. vakar parasiau pardavejui, stai ka atrase: "Hello,my dear friend.
I have checked it,it was shipped on Dec 18th,during this time the shipping is a little busy because of the holiday will come soon,bad weather more than ever before,normally it will take about 50 days to arrived your country ,try understand it,you will wait for another 20 days later!Please trust us,if then you still can’t receive your package,please contact us first, we will make a better solution for you.
Wish you a happy life.
I’m very sorry for inconvenience caused for you.
Tim."
Ar tikrai pasitiketi ir laukti visas 50d, juk yra 45 dienu terminas. Gal kuri patars  4u.gif

Jei nesulauksite siuntinio per 44 dienas, kelkit byla, nes praejus terminui pardavejas gali nebebuti geranoriskas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif gal kas man padės...
pirkau eBay fotoaparatą, mokėjau per PayPal.
Pardavėja padėkojo gavusu pinigėlius ir pasakė, kad nerukus išsiųs.
po 4 dienų paklausiau ar išsiuntė, atsakė taip ir, kad netrukus siuntinys bus pas mane.
paprašiau siuntos numerio. Atsiuntė. Patikrinau, o gi siuntinys išsiųstas dar kelias dienas prieš tai kai aš prekę nusipirkau. Parašiau jai apie tai, atsiprašė ir atsiuntė kitą. Itartina pasirodė, bet tuo metu ji eBay pardavinėjo daugiau daiktų, tai galvojau gal ir sumaišė...po savaitės pagal man duotą nr. pamačiau, kad mano siuntinys yra anglijoje. pristatytas, bet neatsiimtas. parašiau jai, kad išsiaiškintu kas čia dabar nutiko. Atsakė, kad mano, kad nusiuntė ne ten ir netrukus iš ten persiųs man. Jos gal kokius 5 kartus prašiau, kad atsiųstu kam ir kur išsiuntė fotoaparatą, bet ji neatsakydavo į šį klausimą...vis rašydavo savo nesąmones...ryt paskambinsiu į paštą, ave informusiu...ir taip kelias dienas. Paprašiau detalios informacijos apie siuntinį...kam siuntė, kas siuntė ir t.t. Tada ji dingo...Galiausiai aš paprašiau grąžinti pinigus. Taip man ir nebeatrašė. Ebay...kažkodėl negalėjau jau iškelti disputo...kaip suprantu, fotoaparatas buvo įkeltas į automobilių skiltį, kurie nėra draudžiami. Ar taip galėjo būti? Ieškojau fotoaparato per paiešką, tai ir nepastebėjau. Tada PayPal iškėliau CLAIM. O kitą dieną gavau iš Ebay laišką, kad pardavėjas išsiregistravo. Paklausiau jų ką man dabar daryti, gavau atsakymą, kad asmeniškai man niekuo negali padėti. Turiu kreiptis į policiją, o policijai jie padės. Paklausiau ar PayPal man gali padėti..klausiau bent 2 kartus, atsakymo negavau...apart to paties...kreipkitės į policiją. PayPal parašyta:

Status
This item not received dispute has been escalated to a claim.

We requested additional information from the seller about this transaction.

What happens next

The seller has been asked to respond by Jan 27, 2013. Once we receive the information, we'll continue our review of this case.

kaip supratu turiu laukti iki 27d? Kol pardavėjas atsilieps...o kad atsilieps, tai tikrai netikiu, nes esu 100 proc. įsitikinusi, kad tai apgavystė. Iš dalies kai agalvoju pati durna...turėjo tik 10 teigiamų atsiliepimų. Dalis už visiškas smulkmenas..kažkokias konteles uz 0,20 svaro ir pan. kitų prekių nerodė. Prieš kelias dienas pas pirkėją atsirado 2 teigiami atsiliepimai thumbup.gif na galvoju, gal ir viskas tvarkoj...parašiau tiems pirkėjams ar gavo prekę laiku ar viskas gerai su tuo pardavėju? atsakymo nei iš vieno negavau...kitą dieną pradėjau kapstytis giliau ir supratau, kad tuos teigiamus atsiliepimus ji parašė pati sau. Abu atsiliepimai parašyti vos keturių minučių skirtumu doh.gif vienas iš pirkėjų buvo užsiregistravęs lapkritį, neturėjo feedbackų, kitas, labai panašiu laiku, turėjo 6 teigiamus atsiliepimus už tokio pat pobūdžio prekes...po 0,20 svaro centų doh.gif . Šiandien vienas iš tų atsiliepimą parašiusių jau išsiregistravo...Tai va mergytės...būkit atsargios. Iš eBay pirkau gal porą metų ir visada viskas buvo gerai, o kai tik nusprendžiau išleisti didelę pinigų sumą...daugiau ne 3000 LT. 6tai kaip gavosi. Ar yra kam buvę, kad PayPal negrąžino pinigų?
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2013 01 20, 15:35)
Ar yra kam buvę, kad PayPal negrąžino pinigų?

Jusu atveju taip butu tik tuo atveju, jei pardavejas irodytu, kad preke gavot. Kadangi negavot ir neturi tracking nr, kuris ta irodytu, tai viskas issispres jusu naudai. Tiesiog reikes islaukt visus terminus....
Atsakyti