Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(AuroraBO @ 2013 01 15, 14:47)
Apmokejau 13 dieną, nieko aš jam nerasiau. Reikės ko nors prašyt kad jam laišką parašytų doh.gif Neagalvojau kad čia taip sudėtinga verysad.gif Vakar gavau laišką, supratau kad išsiuntė man ir My Ebay kai pasižiūriu Dispatched pažymėta mano prekė 2013-01-14 dieną. Niek nesupratau, gal suklydo g.gif

Atrodo viskas gerai doh.gif ten atėjo laiškas dėl panašios prekės, kurios atsisakiau, nes pašto išlaidas labai dideles buvo. Bet aš jos atsisakiau jau, tai ko dar nori?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 01 15, 17:18)
Atrodo viskas gerai doh.gif ten atėjo laiškas dėl panašios prekės, kurios atsisakiau, nes pašto išlaidas labai dideles buvo. Bet aš jos atsisakiau jau, tai ko dar nori?

Nori, kad nutrauktumet sanderi, t.y. paspaustumet accept. Tokiu atveju pardavejas is ebay atgaus pardavimo mokescius (jus niekaip nuo to nenukenciat). Nes ebay ima uz prekes idejima mokesti, tuomet pardavus pardavimo mokesti dar nuskaiciuoja (nepriklausomai apmokejo pirkejas ar ne).
Atsakyti
Laba diena, ar gal kam yra nutikę taip jog statant aukcione likau antra nuo laimėjusiojo (skirtumas 1euras) ir gauna iš pardavėjo (laišką per Ebay) jog jis turi dar vieną tokią pačia ir pasiruošęs man parduoti mano siūlomąją kaina...
Ar čia viskas tvarkoje?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 15, 17:41)
Nori, kad nutrauktumet sanderi, t.y. paspaustumet accept. Tokiu atveju pardavejas is ebay atgaus pardavimo mokescius (jus niekaip nuo to nenukenciat). Nes ebay ima uz prekes idejima mokesti, tuomet pardavus pardavimo mokesti dar nuskaiciuoja (nepriklausomai apmokejo pirkejas ar ne).

Ačiū 4u.gif taip ir padariau smile.gif O sakykit, beveik prie visų prekių parašyta, kad į Lietuvą nesiunčia bigsmile.gif ar taip rašo tik kai mato kad iš Lietuvos prisijungęs žmogus ar visas pasaulis mato, kad į lietuvą nesiunčia blink.gif Ar kai iš Latvijos pvz. prisijugs matys irgi kad į Lietuvą nesiunčia g.gif ar jau bus jam apie Latviją pateikiama informacija?
Atsakyti
QUOTE(sany @ 2013 01 16, 08:34)
Laba diena, ar gal kam yra nutikę taip jog statant aukcione likau antra nuo laimėjusiojo (skirtumas 1euras) ir gauna iš pardavėjo (laišką per Ebay) jog jis turi dar vieną tokią pačia ir pasiruošęs man parduoti mano siūlomąją kaina...
Ar čia viskas tvarkoje?

taip
viskas normalu, galit pirkt
buna , kad pardavejas turi kelias prekes
buna, kad laimejusysis atsisako pirkt
o gal tas laimejusysis yra pvz pats pardavejas ar koks draugas g.gif tycia uzkeles kaina mirksiukas.gif
tuomet pardavejas su laimejusiuoju nutraukia sandori ir pasiulo kitam staciusiajam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 16, 08:01)
taip
viskas normalu, galit pirkt
buna , kad pardavejas turi kelias prekes
buna, kad laimejusysis atsisako pirkt
o gal tas laimejusysis yra pvz pats pardavejas ar koks draugas g.gif  tycia uzkeles kaina mirksiukas.gif
tuomet pardavejas su laimejusiuoju nutraukia sandori ir pasiulo kitam staciusiajam smile.gif

Ačiū labai štai ir aiškiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 01 16, 08:55)
Ačiū 4u.gif taip ir padariau smile.gif  O sakykit, beveik prie visų prekių parašyta, kad į Lietuvą nesiunčia bigsmile.gif ar taip rašo tik kai mato kad iš Lietuvos prisijungęs žmogus ar visas pasaulis mato, kad į lietuvą nesiunčia blink.gif Ar kai iš Latvijos pvz. prisijugs matys irgi kad į Lietuvą nesiunčia g.gif ar jau bus jam apie Latviją pateikiama informacija?

Jei jusu primary adresas LT, vadinasi jus gyvenat LT ir jums rodo info apie siuntima i musu sali
Jei jus gyventumet Latvijoj ar kitoj saly, tai butu jusu tos salies adresas vestas, tuomet matytumet ar siuncia i ta sali

Pas mane primary adresas UK, tai as matau ar siuncia i UK
Arba kai DE narsau, tada galiu matyti i DE

Cia ebay "gudrocius" mato, kur jus gyvenat ir rodo jums reikalinga info
Kai issirenkat kazkokiu prekiu grupe pas jus virsuj yra Postage to LT
Va cia galit pasikeisti sali, i kuria norit
Tik jei is ebay atsijungiat , o paskui vel pasijungiat , pagal mane ta salis grizta i pradine LT g.gif

O i kur siuncia ir uz kiek, galima pasiziureti po kaina:
Postage: Free Standard Int'l Shipping | See details
International items may be subject to customs processing and additional charges.

Item location:
Seoul, Korea, South

Post to:
Worldwide

O paskui dar zemiau iejus i Postage ir payments
Ir pasirinkus norima sali
Atsakyti
sveikos, mergaitės, sakykit ar aš čia nemoku skaityti, ar pardavėjas rašyti,
pirkau va tokius indukus, ir tikėjausi trijų g.gif o atėjo vienas doh.gif lotuliukas.gif
ir niekaip neįskaitau kieno klaida g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 16, 13:12)
sveikos, mergaitės, sakykit ar aš čia nemoku skaityti, ar pardavėjas rašyti,
pirkau va tokius indukus, ir tikėjausi trijų  g.gif o atėjo vienas  doh.gif  lotuliukas.gif
ir niekaip neįskaitau kieno klaida  g.gif  blush2.gif

Tai jus skaityt:)

Pardavejas pardavinejo 3 rusiu(stiliu) indukus
Dabar belikusi viena rusis - jus virs kainos galejote rinktis
Ir pasirenkate kokio dydzio norite

Dabar rusis- 1
dydziai- 2
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 16, 13:09)
Tai jus skaityt:)

Pardavejas pardavinejo 3 rusiu(stiliu) indukus
Dabar belikusi viena rusis - jus virs kainos galejote rinktis
Ir pasirenkate kokio dydzio norite

Dabar rusis- 1
dydziai- 2

tai skaičiau doh.gif lotuliukas.gif bet išskaičiau, kad 3vnt pasirinkto dydžio doh.gif na bet ką jau padarysi, indelis gražus ir kokybiškas, biggrin.gif tik pinigėlių truputį gaila cool.gif
kaip ten sako, durną ir bažnyčioj muša hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos, niekada neesu pirkusi is ebay cia pasiskaitinejau pirma psl. klausimelis, ar galima kazkaip issifiltruoti, kad man is USA prekiu net nerodytu? g.gif
Dar klausimas noriu prekiu kokios dazniausiai yra tik USA. Tai prie kainos $14,88, prisideda dar pasto pakavimo islaidos "Postage and packaging" US $4.49 ir "Each additional item"
US $2.99 - kas cia per mokestis, kiekviena papildoma preke? Tai jei tarkim pirksiu dar kazka nebesines "Postage and packaging" desis tik "Each additional item". Jei is tos pacios parduotuves. Ar as teisingai supratau? g.gif Ir jei suma virsija 75lt tai dar prie tos sumos +21% g.gif
Idomu kokie mokesciai butu. Jei mano puske man nupirktu viska (ji gyvena USA) ko man reikia ir atsiustu i LT. Kokie jei mokesciai butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2013 01 16, 15:39)
Sveikos, niekada neesu pirkusi is ebay cia pasiskaitinejau pirma psl. klausimelis, ar galima kazkaip issifiltruoti, kad man is USA prekiu net nerodytu?  g.gif 
Dar klausimas noriu prekiu kokios dazniausiai yra tik USA. Tai prie kainos $14,88, prisideda dar pasto pakavimo islaidos "Postage and packaging" US $4.49 ir "Each additional item" 
US $2.99 - kas cia per mokestis, kiekviena papildoma preke? Tai jei tarkim pirksiu dar kazka nebesines "Postage and packaging" desis tik "Each additional item". Jei is tos pacios parduotuves. Ar as teisingai supratau?  g.gif  Ir jei suma virsija 75lt tai dar prie tos sumos +21%  g.gif
Idomu kokie mokesciai butu. Jei mano puske man nupirktu viska (ji gyvena USA) ko man reikia ir atsiustu i LT. Kokie jei mokesciai butu  g.gif

Kaireje prie prekiu saraso yra 'seller', tai galima rinktis pvz tik US, tik S.Amerika ir pan - tai jus jei UK puslapyje ziurit, tai manau panasiai irgi galima. Bet tiek, kad labai ribota, t.y. negalit rinktis, kad nerodytu JAV...

'Postage and packing' yra siuntimo islaidos, o 'each additional item' reiskia papildomos prekes kaina. Tai jei perkat viena preke, ziurit i siuntimo kaina, o jei is to pardavejo perkat daugiau nei viena preke (butinai turi but apmokama vienu metu), tai pirmos prekes siuntimas kiek nurodyta, o antros, trecios ir tt prisideda tik po ta 'each additional item' suma.

Jei suma virsija 75Lt, tai 21% PVM + 30Lt uz dokumentu tvarkyma mokesit LT, ne ebay.... Na o jei per drauge siusites, tai jai jokiu mokesciu JAV nebus, bet jums kai ji persius, tai bus jau riba apmokestinimui 160Lt (nes galit sakyt, kad drauge siuncia dovanu ir tiek, t.y. neperkat).
Atsakyti