Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

tai pvm dar nieko..bet pastas kiek ima blink.gif o buna kad praslysta siuntiniai? aisku jeigu kaina nurodyta tai jau nepraslys..
Atsakyti
Sveikos, situacija tokia nusipirkau preke iskarto uz ja sumokejau, eBay po dienos kaip suprantu uzblokavo ta pardaveja, iskeliau byla bet reikia laukti iki sausio 15dienos pardavejo atsakymo bet ka jis gali parasyti jei pats eBay ji uzblokavo, po 15d jie man siulo:
If you don't hear from the seller by 15 Jan, 2013, you can escalate this case to Customer Support.

prasau padekit kaip tai padaryti niekaip nerandu, o gal reikia laukti 15 ir tik tada leis atidaryti kita byla, zodziu nesamone kazkokia gaunasi...tikiuosi neliksiu ant ledo
o susigundziau tomis kinietiskomis striukemis doh.gif gal atsiras kam dar taip nutiko...
Atsakyti
egi, sveeikute, mano problema ta pati, bet nusprendziau nekovoti del 12 svaru ir galva bus spakaina mastau.gif
o kiek ta sriuke tau kainavo?
Atsakyti
as mokejau 20$, manau ir tu pakovok tikrai turetum atgauti pinigelius nera ko nusileisti. Kai as atidariau byla sendien gavau ir pardavejo laiska, jis raso, kad preke man jau issiunte parase siuntos numeri bet kad su tuo numeriu as jokios siuntos nerandu...pabandysiu dar rytoj paieskoti jei nerasiu rasysiu,kad nieko nerandu, as kazkaip nenusiteikusi moketi uz nieka smile.gif istikruju kiek keliau bylas del negautu prekiu visada paypalas grazindavo pinigus, bet tai buvo senai ir dabar nelabai atsimenu ka kaip daryti, atrodo, kad seniau buvo paprasciau viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egi: 10 sausio 2013 - 23:09
QUOTE(egi @ 2013 01 10, 12:27)
Sveikos, situacija tokia nusipirkau preke iskarto uz ja sumokejau, eBay po dienos kaip suprantu uzblokavo ta pardaveja, iskeliau byla bet reikia laukti iki sausio 15dienos pardavejo atsakymo bet ka jis gali parasyti jei pats eBay ji uzblokavo, po 15d jie man siulo:
If you don't hear from the seller by 15 Jan, 2013, you can escalate this case to Customer Support.

Atsidarius byla turetu but tas 'escalate' variantas, o jei jo nematot, tai laukit 15d. 4u.gif

QUOTE(mergelė-širdelė @ 2013 01 10, 22:49)
egi, sveeikute, mano problema ta pati, bet nusprendziau nekovoti del 12 svaru ir galva bus spakaina mastau.gif
o kiek ta sriuke tau kainavo?

As tai nesuprantu tokiu pinigu dovanojimu - na gavus kazkas su preke negerai ir pan ir tada nekovot suprantu, o cai juk tereikia atidaryt byla ir islaukt termina. Viskas taip paprasta.
Atsakyti
QUOTE(viegva @ 2013 01 09, 15:26)
man lygiai taip pat buvo, bet kadangi preke nelabai tiko nusprendziau pasilikti pinigus sau blush2.gif

paskui į LT daugelis ir atsisako siųsti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 11, 00:55)
. Viskas taip paprasta.

tikrai viskas taip paprasta 4u.gif galvojau uztruks ilgiau
aciu, uztruko kelias minutes doh.gif
Atsakyti
mergelė-širdelė saunu ziurekit ir jums atsius, kad isiunte preke kaip ir man, bet as kazkaip netikiu tuo, kad issiunte gal cia kazkaip nori issisukti nuo pinigu grazinimo,jei taip tai pardavejas naivus tikrai nenusileissiu

shopingas aciu, ne nera to uzraso, tai po 15dienu gal atsiras, na bet musu susirasinejimuose as pardavejui daviau 2savaites kad gauciau preke, tai belieka tik laukti
Atsakyti
Panos, labai prasau pagalbos.
Pirkau is E bay ( UK ) - orginalius kvepalus Paco Rabanne "Lady million" uz 45 svarus, gavau ryskia, pigia klastote. Pardavejas atsisako grazinti pinigus, aiskina pirma atsiuskit preke, nes ji tikrai originali. Bijau issiusti, nes liksiu be jokio irodymo, ka daryti, kaip atgauti pinigus ? Ar yra susiduriusiuju su tokia situacija ?
Atsakyti
QUOTE(Metameskinija @ 2013 01 12, 15:12)
Panos, labai prasau pagalbos. 
Pirkau is E bay ( UK ) - orginalius kvepalus Paco Rabanne "Lady million" uz 45 svarus, gavau ryskia, pigia klastote. Pardavejas atsisako grazinti pinigus, aiskina pirma atsiuskit preke, nes ji tikrai originali. Bijau issiusti, nes liksiu be jokio irodymo, ka daryti, kaip atgauti pinigus ? Ar yra susiduriusiuju su tokia situacija ?

ATidarykit disputa, return item request, issiuskit preke registruotu pastu, ir pardavejas privales pinigus grazinti.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 01 12, 16:18)
ATidarykit disputa, return item request, issiuskit preke registruotu pastu, ir pardavejas privales pinigus grazinti.

mirksiukas.gif
Disputa - tai e - bay'juje ar pay - pale ?
Su pardaveju esuame ssirasuneje, jis atrase, jog preke gera, nesupranta ko as noriu, o be to dabat dar parase, nemanau jog klelsite pretenziju.... O as noriu kelti, nes tikrai nelaukaiu plasmases buteliuko su neaiskiu skysciu uz tokia kaina.
Esu silpna pirkeja. jeigu dar kuri mergaite trumpai dar paaiskintu - buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metameskinija @ 2013 01 12, 18:08)
mirksiukas.gif
Disputa - tai e -  bay'juje ar pay - pale ?
Su pardaveju esuame ssirasuneje, jis atrase, jog preke gera, nesupranta ko as noriu, o be to dabat dar parase, nemanau jog klelsite pretenziju.... O as noriu kelti, nes tikrai nelaukaiu plasmases buteliuko su neaiskiu skysciu uz tokia kaina.
Esu silpna pirkeja. jeigu dar kuri mergaite trumpai dar paaiskintu - buciau dekinga  4u.gif

Yra du variantai: 1. atidarykite disputa ebay, kad gavote ne tokia preke, kaip aprasyta, Item not as described. Jeigu pardavejas lieps grazinti preke, ta turesite ir padaryti. Grazinimo islaidos priklauso jums.
2.Kitas variantas, ebay reikalauti, kad priimtu preke atgal: request item return, jeigu pardavejas sutiks priimti, tuome issiusit registruotu pastu (siuntimo islaidos) priklausys jums.
Apsispreskite kuri varianta darysite, pasakysiu kaip, nes bendrai labai daug surasyti reiktu blush2.gif

Disputai visada keliami ebay. Paypale keliami tik tada, jeigu pardavejas issiregistravo is ebay.
Atsakyti