Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(Doly @ 2013 01 07, 13:51)
Sveiki,

Ar galit kas parasyti is Anglijos siunciantis ar reikia moketi kokius mokescius jei suma 99 svarai siuntinio? 4u.gif  Labai laukiu jusu atsalymo smile.gif

Anglija Europos sąjunga. Muitai nemokami
Atsakyti
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2013 01 07, 02:33)
sveiki, turiu klausima, jei dalyvaujant aukcione tiksint paskutinems sekundems per klaida irasysiu ne pvz 1.50 svaro, o 1500, .. kas poto? tiek turesiu sumoketi? ar automatiskai busiu informuota , jog padariau klaida.. Aciu 4u.gif

Na juk aukcionas kyla iki didziausio statytojo sumos, o ne tiek, kiek maximaliai pastatet, tai ir mokesit tiek, uz kiek laimesit. Apie klaida neinformuos niekas automatiskai, nes aukcione statai kiek nori - aisku kai jau tikrai nereali suma ir tarkim laimi (pvz norit statyt $15, bet irasot $1500, o kito pirkejo maximali suma buvo $50), tai manau visada galima susitart su pardaveju, gi supranta zmogiskas klaidas. ax.gif

Zinau, kad suktai skamba, tai bandau su pvz aiskint - tarkim daikto pradine kaina $1, tai pradeti aukciona turit pastatyt $1 arba daugiau. Jus pastatot $1, kitas statytojas turi pastatyt $1.50 arba daugiau (imu, kad kilimas eina kas $0.50), jis pastato $5, bet kaina tepakyla iki $1.50, nes tuo $0.50 intervalu kyla. Jus tu $5 maximumo nematot, matot tik $1.50 ir statot $3, tai sistema automatiskai pakelia statyma iki $3, BET (!!!) auksciausias statytojas islieka tas kitas pirkejas (nes jusu maximumas $3, o jo $5). Na ir jei tai paskutines sekundes ir keliat iki $10, tai laimit uz $5 jus (ir nesvarbu irasysit $10, $100 ar pan).

QUOTE(*Nolla* @ 2013 01 07, 11:04)
sveikos

niu papuoliau as tiem kinieciam sukciams  doh.gif . uzsisakiau ta striuke ir atsiunte man ebay kad galiu iskelt byla jiem nes as uzsakymo negausiu. kazka as ten uzpildziau pagal ju nuorodas, bet istikro niekada taip man nera buve tai nezinau ko laukti toliau. gal kas nors yra susidure su tokia situacija?

Tai cia nieko tokio - atgausit pinigelius ir tiek. Turbut issiregistravo pardavejas, tai ebay automatiskai jums pranese, kad atgautumet pinigelius.
Atsakyti
greitai ten tas reikalas issiprende. tipo jie grazina man pinigus visus, bet gal gali man kas nors paaiskint kaip ten tam paypale? as matau padarytas refund 19.99 dol, bet balanse ju nera. paziurejau i kortele gal sakau i kortele pasimate, bet irgi nieko. tai ta suma 19.99 kur jinai? kaip as galiu juos panaudot?
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2013 01 08, 10:27)
greitai ten tas reikalas issiprende. tipo jie grazina man pinigus visus, bet gal gali man kas nors paaiskint kaip ten tam paypale? as matau padarytas refund 19.99 dol, bet balanse ju nera. paziurejau i kortele gal sakau i kortele pasimate, bet irgi nieko. tai ta suma 19.99 kur jinai? kaip as galiu juos panaudot?

na man refund kai padare tai po keliu dienu ikrito i kortele smile.gif o kai paprastai pervede buvo tai ir liko paypale.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif EBAY man visad atrode aukštoji matematika, o joje aš visiškai žalia..priregistravau kortele PAYPAL dabar galvoju,tarkim preke kainuoja 10 dol. o shipping raso 15,99 tai čia tik siuntimas tiek ar jau kaina su prekes įskaičiuota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2013 01 08, 11:27)

Pinigeliai gris ten, is kur kelaivo mokejimui - tai jusu atveju is korteles mokejot ir i ja gris. O suvaiskciojimas gali ir savaite uztrukt.

QUOTE(jitute @ 2013 01 08, 16:29)
sveikutes 4u.gif EBAY man visad atrode aukštoji matematika, o joje aš visiškai žalia..priregistravau kortele PAYPAL dabar galvoju,tarkim preke kainuoja  10 dol. o shipping raso 15,99 tai čia tik siuntimas tiek ar jau kaina su prekes įskaičiuota ax.gif

Shipping yra shipping, t.y. siuntimas. Bendra suma yra prekes kaina + siuntimas.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 08, 15:59)

Shipping yra shipping, t.y. siuntimas. Bendra suma yra prekes kaina + siuntimas.

aisku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sakykit jeigu prekes verte su siuntimu 114lt, is JAV kokie bus mokesciai? reikes moketi pvm? prekes kaina be siuntimo 92lt
susiradau kad tektu moketi 24lt, kaip tai padaryti,skaiciau kad kiti koreguoja kazka invoice doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viegva: 09 sausio 2013 - 10:21
dar noriu papildyti kad pardavejas ebay fizinis asmuo,preke asmeniniam naudojimui,kosmetikos reikemenys, tai turbut jeigu pardavejas neuzdejo gift tai teks susimoketi mokesti pvm? ir 14 ar 30lt pastui? visur skirtingai raso, beje siuncia per usps amerikos pastas cia paprastas taip? aciu labai pagelbsencioms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viegva: 09 sausio 2013 - 12:46
Norėjau paklausti, besibaigiant siuntimo terminui ir negavus prekės, susisiekiau su pardavėju. Pasakiau, kad negavau prekės. Jis grąžino man pinigus, bet prašė, kad jei gausiu prekę, pinigus grąžinčiau atgal. Ir praėjus terminui, prekė pasiekė mane. Kaip aš turėčiau pasielgti? Ar man pervedant nenuskaitys papildomai pinigų? Ar nenuskaitys daugiau nei praeitą kartą? Nes to daikto pakilo kaina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 09 sausio 2013 - 14:08
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 09, 14:05)
Norėjau paklausti, besibaigiant siuntimo terminui ir negavus prekės, susisiekiau su pardavėju. Pasakiau, kad negavau prekės. Jis grąžino man pinigus, bet prašė, kad jei gausiu prekę, pinigus grąžinčiau atgal. Ir praėjus terminui, prekė pasiekė mane. Kaip aš turėčiau pasielgti? Ar man pervedant nenuskaitys papildomai pinigų? Ar nenuskaitys daugiau nei praeitą kartą? Nes to daikto pakilo kaina g.gif

man lygiai taip pat buvo, bet kadangi preke nelabai tiko nusprendziau pasilikti pinigus sau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viegva @ 2013 01 09, 11:16)
Sakykit jeigu prekes verte su siuntimu 114lt, is JAV kokie bus mokesciai? reikes moketi pvm? prekes kaina be siuntimo 92lt
susiradau kad tektu moketi 24lt, kaip tai padaryti,skaiciau kad kiti koreguoja kazka invoice doh.gif

Nuo 75Lt eina 21% PVM, kuri skaiciuos jau nuo prekes vertes su siuntimu + 30Lt fiksuotas mokestis uz paskaiciavima.

QUOTE(viegva @ 2013 01 09, 13:45)
dar noriu papildyti kad pardavejas ebay fizinis asmuo,preke asmeniniam naudojimui,kosmetikos reikemenys, tai turbut jeigu pardavejas neuzdejo gift tai teks susimoketi mokesti pvm? ir 14 ar 30lt pastui? visur skirtingai raso, beje siuncia per usps amerikos pastas cia paprastas taip? aciu labai pagelbsencioms drinks_cheers.gif

Jus perkat is ebay, tai ne fizinis asmuo jums neatlygintinai siuncia ta daikta, o jus mokat pinigus. Tada jau nesiskaito kaip siunta iki 160Lt. 'Gift' nieko nebereiskia, nes jau nuvalkiotas jis tapo ir visi ji deda - muitine ziuri kas siuncia ir kokia verte siuntos, o i 'gift' neatsizvelgiama..

USPS paprastas pastas.

QUOTE(zuzanele @ 2013 01 09, 15:05)

Na pervesit pinigelisu ar ne jusu sazines reikalas. Pervedant nenuskaiciuos papildomai - jei dar galit prie tos prekes rinktis 'pay now', tai taip apmokat ir paliekat pardavejui zinute, kad visgi atkeliavo preke ir norit sumoket. Jei paprastai norit vest, t.y. pagal email'a, tai susirasot su pardaveju kokiu emailu vest, o pervedant galima zymet jus ar jis mokes mokescius, tai pazymit, kad pardavejas ir jums nuskaiciuos tik tiek, kiek siusit.

Nesvarbu kaina kyla ar ne - jus pirkot tam tikra kaina ir tokia kaina sanderis yra sudarytas. Na tarkim parduodu 2 vienodus daiktus ir viena nuperka uz $10, kita uz $20 - negaliu gi reikalaut is to pigiau pirkusio, kad moketu $20, nes kazkas uz tiek nupirko.
Atsakyti