QUOTE(viegva @ 2013 01 09, 11:16)
Sakykit jeigu prekes verte su siuntimu 114lt, is JAV kokie bus mokesciai? reikes moketi pvm? prekes kaina be siuntimo 92lt
susiradau kad tektu moketi 24lt, kaip tai padaryti,skaiciau kad kiti koreguoja kazka invoice
Nuo 75Lt eina 21% PVM, kuri skaiciuos jau nuo prekes vertes su siuntimu + 30Lt fiksuotas mokestis uz paskaiciavima.
QUOTE(viegva @ 2013 01 09, 13:45)
dar noriu papildyti kad pardavejas ebay fizinis asmuo,preke asmeniniam naudojimui,kosmetikos reikemenys, tai turbut jeigu pardavejas neuzdejo gift tai teks susimoketi mokesti pvm? ir 14 ar 30lt pastui? visur skirtingai raso, beje siuncia per usps amerikos pastas cia paprastas taip? aciu labai pagelbsencioms
Jus
perkat is ebay, tai ne fizinis asmuo jums neatlygintinai siuncia ta daikta, o jus mokat pinigus. Tada jau nesiskaito kaip siunta iki 160Lt. 'Gift' nieko nebereiskia, nes jau nuvalkiotas jis tapo ir visi ji deda - muitine ziuri kas siuncia ir kokia verte siuntos, o i 'gift' neatsizvelgiama..
USPS paprastas pastas.
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 09, 15:05)
Norėjau paklausti, besibaigiant siuntimo terminui ir negavus prekės, susisiekiau su pardavėju. Pasakiau, kad negavau prekės. Jis grąžino man pinigus, bet prašė, kad jei gausiu prekę, pinigus grąžinčiau atgal. Ir praėjus terminui, prekė pasiekė mane. Kaip aš turėčiau pasielgti? Ar man pervedant nenuskaitys papildomai pinigų? Ar nenuskaitys daugiau nei praeitą kartą? Nes to daikto pakilo kaina
Na pervesit pinigelisu ar ne jusu sazines reikalas. Pervedant nenuskaiciuos papildomai - jei dar galit prie tos prekes rinktis 'pay now', tai taip apmokat ir paliekat pardavejui zinute, kad visgi atkeliavo preke ir norit sumoket. Jei paprastai norit vest, t.y. pagal email'a, tai susirasot su pardaveju kokiu emailu vest, o pervedant galima zymet jus ar jis mokes mokescius, tai pazymit, kad pardavejas ir jums nuskaiciuos tik tiek, kiek siusit.
Nesvarbu kaina kyla ar ne - jus pirkot tam tikra kaina ir tokia kaina sanderis yra sudarytas. Na tarkim parduodu 2 vienodus daiktus ir viena nuperka uz $10, kita uz $20 - negaliu gi reikalaut is to pigiau pirkusio, kad moketu $20, nes kazkas uz tiek nupirko.