Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(*Urtėja* @ 2013 01 03, 17:39)

Man taip pat čia neaišku, pabandžiau užsisakyti, bet pasiteravau kas jau pardavinėja, tai dar niekas negavo. Jaučiu, kad pakliuvau sukčiam. Vienam iš tų pardavėjų kur panašius paltukus pardavinėja toks atsiliepimas:
Test order! Do not buy! Seller can councel this messages when/if item arrive
ir dar:
SCAM! WELL KNOWN CHINA SCAM! U RECEIVE A COIN IN AN ENVELOPE! COAT DONT EXIST
Ką jūs manot apie tai. Aš ne iš to užsisakiau, bet gal tie patys veikia. Jei kas ar atgausiu pinigus ir kada galiu kreiptis.

Aš pirkau:
http://www.ebay.ca/i...ht_12308wt_1271
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumce: 05 sausio 2013 - 19:06
QUOTE(Dipsis @ 2013 01 04, 23:20)
ir kaip atrodo jos, nes foto tai graziai ir kokia kaina pas mus? smile.gif

foto tai gražiai atrodo. MD mačiau po 180 ir po 550lt. Iš Kinijos siunčiantis tokių kaina 19 dolerių smile.gif
QUOTE(Young @ 2013 01 05, 19:03)
Man irgi 2 prekės vėluoja. Jau virš mėnesio laukiu... Galvoju gal čia dėl švenčiu ilgiau užtruko?.. Gal kam tokia pati problema?

aš iš kiniečių dariau užsakymą spalio 16, o prekės sulaukiau sausio 1d 4u.gif susirašiau su tuo kiniečiu, bylos nekėliau (nes pavėlavau blush2.gif ) , bet parašiau jam, kad negaunu siuntinio ir noriu atgauti pinigus. Tai atrašė, kad dėl švenčių gali vėluoti siuntiniai ir jei negausiu iki sausio 1d, grąžins pinigus. Bet kaip tik gavau siuntinuką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 05 sausio 2013 - 20:04
QUOTE(viegva @ 2013 01 04, 12:55)
Laba, ziurekit o kaip isleisti tuos 1,5 euro kurie guli paypal. Turejau ten doleriu tai juos nuskaiciavo o eurai guli..kaip cia su jais yra? blush2.gif

nagi,negi niekas nezino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viegva @ 2013 01 06, 10:56)
nagi,negi niekas nezino ax.gif

Kai pirksit ta valiuta, tai automatiskai nusirasys.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 06, 19:21)

aciu bigsmile.gif tai kaip suprantu ebejuj ju neiseis isleisti? nelabai zinau kur dar galima naudoti paypal
Atsakyti
QUOTE(viegva @ 2013 01 06, 22:57)
aciu bigsmile.gif tai kaip suprantu ebejuj ju neiseis isleisti? nelabai zinau kur dar galima naudoti paypal

Iseis - juk ebay pardavejai i ivairiu saliu, tai galima pagal skirtinga sali ir isleist. O ir siaip galima pasikest valiuta i reikiama paciam paypal'e.
Atsakyti
sveiki, turiu klausima, jei dalyvaujant aukcione tiksint paskutinems sekundems per klaida irasysiu ne pvz 1.50 svaro, o 1500, .. kas poto? tiek turesiu sumoketi? ar automatiskai busiu informuota , jog padariau klaida.. Aciu 4u.gif
Atsakyti
del to 1,50 euro is pradziu nepamaciau,bet kai pasaket gal galima, tai palandziojau ir tikrai ten kur pasirinkti ''primary'' valiuta yra sone keitiklis, tai kaip suprantu pasiverciau i dolerius ir galesiu isleisti thumbup.gif
Atsakyti
sveikos

niu papuoliau as tiem kinieciam sukciams doh.gif . uzsisakiau ta striuke ir atsiunte man ebay kad galiu iskelt byla jiem nes as uzsakymo negausiu. kazka as ten uzpildziau pagal ju nuorodas, bet istikro niekada taip man nera buve tai nezinau ko laukti toliau. gal kas nors yra susidure su tokia situacija?

Atsakyti
QUOTE(*Nolla* @ 2013 01 07, 10:04)
sveikos

niu papuoliau as tiem kinieciam sukciams  doh.gif . uzsisakiau ta striuke ir atsiunte man ebay kad galiu iskelt byla jiem nes as uzsakymo negausiu. kazka as ten uzpildziau pagal ju nuorodas, bet istikro niekada taip man nera buve tai nezinau ko laukti toliau. gal kas nors yra susidure su tokia situacija?

Man ta pati situacija. Susiviliojau ta kaina , reitingas buvo geras, kol nepradėjo smukti. Įdomu ar kas nors vis dėlto gavo tų paltų. Nes numanau, kad ne vienas bandė užsidirbti doh.gif . Dar ir dabar ne vienas prekiauja dar su 100% Positive feedback. Net nebežinau kuo tikėti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 06, 19:21)

Ne visada, aš mokėjau svarais. Tai atėmė iš to 1,5 eur, bet aš mokėjo tiesiai per paypalą send money
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasišiaušęs: 07 sausio 2013 - 12:52
Sveiki,

Ar galit kas parasyti is Anglijos siunciantis ar reikia moketi kokius mokescius jei suma 99 svarai siuntinio? 4u.gif Labai laukiu jusu atsalymo smile.gif
Atsakyti