Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(*Nolla* @ 2012 12 30, 12:48)
o bent jau pinigus grazino uz neatsiusta preke?

Turbūt gražino, jeigu paliko jam teigiama atsiliepimą. Bet atsiliepime parašė, kad buvo neteisinga informacija apie pristatymą.
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, jei iš ebay.com užsakytas prekes per 40 dienų negaunu, jau reiktų jiems rašyt, teirautis? Nes jos bus voke, ne registruotu paštu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 01 03, 17:31)
Norėjau pasiteirauti, jei iš ebay.com užsakytas prekes per 40 dienų negaunu, jau reiktų jiems rašyt, teirautis? Nes jos bus voke, ne registruotu paštu.  g.gif

Rasykit pardavejui, o jei negausit dar pora dienu, tai kelkit byla 4u.gif
Atsakyti
kas cia per kainos?

http://www.ebay.com/...k...from=&_ipg=

kazkas cia negerai turbut g.gif
Atsakyti
cis bidint reik kaip supratau
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2013 01 03, 18:50)
cis bidint reik kaip supratau

nereikia mirksiukas.gif
mačiau jau parsiųstas pardavinėja (žinoma, ne realiom kainom), tai rašo, kad pūkinės 4u.gif
Atsakyti
Laba, ziurekit o kaip isleisti tuos 1,5 euro kurie guli paypal. Turejau ten doleriu tai juos nuskaiciavo o eurai guli..kaip cia su jais yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viegva @ 2013 01 04, 12:55)
Laba, ziurekit o kaip isleisti tuos 1,5 euro kurie guli paypal. Turejau ten doleriu tai juos nuskaiciavo o eurai guli..kaip cia su jais yra? blush2.gif

pas mane tas pats drinks_cheers.gif pirkau kolkas tik doleriais tai nuo saskaitos nuskaiciavo, o tas 1,5 euro taip ir kabo paypale unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2013 01 04, 14:29)
pas mane tas pats  drinks_cheers.gif pirkau kolkas tik doleriais tai nuo saskaitos nuskaiciavo, o tas 1,5 euro taip ir kabo paypale  unsure.gif

gal delto kad eurai ne dol g.gif na lauksim tu kurios zino 4u.gif
Atsakyti

mačiau jau parsiųstas pardavinėja (žinoma, ne realiom kainom), tai rašo, kad pūkinės 4u.gif
[/quote]
ir kaip atrodo jos, nes foto tai graziai ir kokia kaina pas mus? smile.gif
Atsakyti
Man irgi 2 prekės vėluoja. Jau virš mėnesio laukiu... Galvoju gal čia dėl švenčiu ilgiau užtruko?.. Gal kam tokia pati problema?
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2013 01 05, 19:03)
Man irgi 2 prekės vėluoja. Jau virš mėnesio laukiu... Galvoju gal čia dėl švenčiu ilgiau užtruko?.. Gal kam tokia pati problema?

Aš penktadienį sulaukiau mėnesį keliavusio siuntinuko iš UK..jau buvau nurašiusi nuostoliams..tiesa, vienas prieškalėdinis jau dingo, atgavau pinigus iš pardavėjo.
Gruodžio 13 ir 14 dienos iš UK dar negavau. Taip, kad tikrai vėluoja dėl švenčių.
Atsakyti