Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(bagyraas @ 2012 12 14, 19:37)
Nebezinau jau ka daryti.

Is kur siuntinukas keliauja? Jei is kokio UK tikrai turejo ateit, jei is Azijos saliu na dar gali but - man yra ir 1,5m eje, bet siaip iki menesio ateina. Na o jei JAV, tai kaip ir irgi jau turejo atkeliaut, nors gali but, kad tiesiog pastai neapsidirba su didesniu siuntiniu srautu pries sventes (ir bent is JAV visi turi numeriukus, bet neregistruoti pagal nr terodo iki iskeliavimo uz JAV ribu, bet tai nereiskia, kad siuntinukas uzstriges).

Blogiausiu atveju yra bylos, bet manau 40 dienu galit palaukt...
Atsakyti
Sveikos mergaites,
brolio dukryte issirinko keleta prekiu is eBay, ir ziuriu kad ten reikia moketi su PayPal.... Gal kas galetu pagelbet, apmoketi is savo PayPal saskaiteles? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 12 14, 21:17)
Is kur siuntinukas keliauja? Jei is kokio UK tikrai turejo ateit, jei is Azijos saliu na dar gali but - man yra ir 1,5m eje, bet siaip iki menesio ateina. Na o jei JAV, tai kaip ir irgi jau turejo atkeliaut, nors gali but, kad tiesiog pastai neapsidirba su didesniu siuntiniu srautu pries sventes (ir bent is JAV visi turi numeriukus, bet neregistruoti pagal nr terodo iki iskeliavimo uz JAV ribu, bet tai nereiskia, kad siuntinukas uzstriges).

Blogiausiu atveju yra bylos, bet manau 40 dienu galit palaukt...

Siuntinukas keliauja is Jav..taiva nzn ar jis keliauja dar ar ne. Pirma karta siunciuosi. Na, dar bandysiu laukti. O jeigu ne, tada jau kreipsiuos i jus del info apie bylas doh.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, gal kuri vilniete galetu man nupirkti sijonuka vaikiska is ebay.co.uk - neturiu pati PayPal, skolinga nelikciau, parasykit man i AZ prasau, aciu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal ir juokingas klausimas, bet ar veza siuntinius per svetes? Esu uzsakiusi is ebay dovana, bet dar negavau, tai ryt kaip ir paskutine diena, nes prasides savaitgalis, o tada sventes... verysad.gif negi 5 dienos iskrenta g.gif
Atsakyti
Noriu uzsisakyti is ebay.co.uk sias paklodes su guma http://www.ebay.co.u...=item19d5577fa2. Ir reikalingas dydis 90*200 ciuzinio aukstis 20 cm. Ir niekur nerandu kur rasti dydzius. Gal kas nors duosite nuoroda kur ieskoti? Aciu jums is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2012 12 28, 18:00)
Noriu uzsisakyti is ebay.co.uk sias paklodes su guma http://www.ebay.co.u...=item19d5577fa2. Ir reikalingas dydis 90*200 ciuzinio aukstis 20 cm. Ir niekur nerandu kur rasti dydzius. Gal kas nors duosite nuoroda kur ieskoti? Aciu jums is anksto smile.gif

As tai nesuprantu ko jus nematot, nes ismatavimai prekes aprasyme kuo aiskiausiai surasyti 4u.gif
Atsakyti
Kaip tapti ebay ekspertu

1. KODĖL VERTA SKAITYTI ŠIĄ KNYGĄ?.....................................................3
2. Trys eBay SĖKMĖS ISTORIJOS...............................................................6
3. SVEIKI ATVYKĘ Į eBay PASAULĮ!..........................................................13
3.1. Kaip užsiregistruoti eBay puslapyje?.....................................15
3.2. Kaip atsiskaityti už prekes eBay sistemoje?..........................18
3.3. Kaip išsirinkti prekes ir dalyvauti aukcionuose?...................26
4. EKSPERTŲ PATARIMAI KAIP LAIMĖTI AUKCIONĄ ..............................47
5. KĄ DAŽNIAUSIAI NUTYLI eBay PARDAVĖJAI......................................50
6. APSIPERKAME SAUGIAI...................................................................56
7. KAIP ĮDĖTI SAVO PREKES Į eBAY AUKCIONĄ.....................................63
8. AUKSINĖS eBay EKSPERTŲ PARDAVIMO STRATEGIJOS.....................68
Atsakyti
mergaiciukes ar kas pirkote tokia striuke, ziauriai pigi, kazi ar imanoma nesioti g.gif
Striuke
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2012 12 30, 00:46)
mergaiciukes ar kas pirkote tokia striuke, ziauriai pigi, kazi ar imanoma nesioti  g.gif
Striuke

Na netikus negaila ismest uz tokia kaina.... Bet siaip nezinau ar pirkciau - paziurejau ismatavimus, tai kazkaip keisti, o ir laaabai abejoju, kad tikri pukai viduje schmoll.gif O bendrai paemus, tai is Azijos saliu turbut nelabai rizikuociau daugiau rubu pirkt - esu 1,67m ugio, bet ka pirkau, tai ismatavimai neatitinka, viskas trumpiau, rankoves iki rieso kauliuko, liemuo ne vietoj ir pan.... Turiu labai patinkancia tunika, tai is pavaizduotos (ir pagal duotus ismatavimus) iki puses slaunies ilgio man vos uzpakali dengia ir rnakoves trumpokos, bet jas paraitoju ir sueina kaip bliuskyte prie dzinsu. Na ir su kitais rubais is ten panasiai - sakyciau is 10 rubut koks 1-2, kurie tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2012 12 30, 00:46)
mergaiciukes ar kas pirkote tokia striuke, ziauriai pigi, kazi ar imanoma nesioti  g.gif
Striuke

Paklausiau vienos merginos is Rusijos, kuri pirko is sito pardavejo. Sake neatsiunte preke, parase kaz ka su siuntymu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Niu @ 2012 12 30, 12:33)
Paklausiau vienos merginos is Rusijos, kuri pirko is sito pardavejo. Sake neatsiunte preke, parase kaz ka su siuntymu wink.gif

o bent jau pinigus grazino uz neatsiusta preke?
Atsakyti