Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(Invisible @ 2012 12 05, 16:45)
Karta gerai atsiunte ir labai greit, o va siandien gavau visiskai ne tai, ka uzsakiau ir kaip ilgai laukiau, virs menesio...  verysad.gif

Niu va, raportuoju, cia teiravausi anksciau apie siuntas is honkongo. Tai va, uzsakiau as tuos Tutu sijonus, labai reikejo iki kaledu gauti, uzsakyta 27 lapkricio, o siandie jie jau pas mane thumbup.gif kaip ir zadejo siuntejas (bendravau rasydama emaila del muito ir siuntimo) I visus mano klausimus atsakydavo Don`t worry lotuliukas.gif
Jie viska puikiai zino ir apie muitus, ir ka rasyt ant siuntos, abi mano siuntos ivertintos 1 doleriu blush2.gif
Zodziu belieka laukt kaledu sventes ir dukra atitiks tema " Mano sokoladines kaledos" su rudu, it sokoladas TUTU derinuku thumbup.gif
Aciu visoms bendravusioms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki. O kaip su kilimais is ebay.co.uk, ar atsiuncia i Lietuva? Maciau ebay labai graziu i vaiku kambari yra. Per kiek laiko atsiuncia?
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2012 12 06, 18:00)
Sveiki. O kaip su kilimais is ebay.co.uk, ar atsiuncia i Lietuva? Maciau ebay labai graziu i vaiku kambari yra. Per kiek laiko atsiuncia?

Per kiek laiko atsius priklausys nuo to, is kur siuncia (UK ebay gali but pardavejai ir is Kinijos, ir is JAV, ir is kitu saliu) ir kokiu budu siuncia. Ar atsius ziurekit prie prekes aprasymo, t.y. ar siuncia i LT, kokia kaina ir tt. Jei nerandat tos info, tai galit pardavejo visada paklaust.
Atsakyti
Mergaites, priminkit, per kiek dienu ikrenta i kortele refundo pinigai? Mokejau paypalu, bet tiesiogiai is korteles, prekes negavau, iskeliau byla, byla paypalas nutrauke, nes neva padarytas grazinima i kortele, nu laukiu laukiu savaite tu pinigu, kaip ner taip ner... I paypal'o accounta tai moment ikrenta pinigai, dabar su ta kortele doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 07 gruodžio 2012 - 11:18
QUOTE(Stichija @ 2012 12 07, 12:17)
Mergaites, priminkit, per kiek dienu ikrenta i kortele refundo pinigai? Mokejau paypalu, bet tiesiogiai is korteles, prekes negavau, iskeliau byla, byla paypalas nutrauke, nes neva padarytas grazinima i kortele, nu laukiu laukiu savaite tu pinigu, kaip ner taip ner... I paypal'o accounta tai moment ikrenta pinigai, dabar su ta kortele  doh.gif

Gali ir savaite kokia uztrukt, gali gal ir ilgiau - cia daugiau banko dalykai. O tai negavot pranesimo is paypal kai refund'a padare? Ir paciam paypal'e ta operacija atidarisu turetu rodyt, kad grazinta... g.gif
Atsakyti
Sveiki.Pas mane tokia situacija. Uzsisakiau preke spalio gale. preke po menesio neatejo, parasiau laiska pardavejui, atrase su prasymu dar palaukti kelias dienas. sutikau. praejus savaitei ir negavus prekes, vel parasiau, kad nieko negavau, is pardavejo nulis ziniu. dar po 2 dienu parasiau ir paprasiau, kad grazintu pinigus. atrase: the refund will be issued. ir tuo paciu iskele man byla del pavedimo anuliavimo (cancel a transaction). kaip suprast jo toki elgesi? ka duoda ta iskelta byla? ar bandyt kazka aiskintis ar tiesiog sutikt su anuliavimu ir viskas?

cia laiskas is ebay:
shellacsuperstore recently opened a case to cancel a transaction for an item you recently purchased: Harmony Gelish Foundation Base Coat + Top It Off Coat 0.5 oz * SUPER SALE!! NEW.
Reason for request to cancel the transaction: The seller did not provide a specific reason.

Click the 'Respond now' button to accept or decline this cancellation.

If you don't take action by 14-Dec-2012, the seller will be able to cancel the purchase without your consent.

You can view this case at any time in the Resolution Centre.

Aciu uz atsakymus!
Atsakyti
QUOTE(maraziuke @ 2012 12 08, 01:36)

Pirma sulaukit tikrai sugriztanciu pinigeliu, o tada sutikit su pirkimo atsaukimu. Sutikus atsaukt, pardavejas atgaus ebay mokescius - jums tas neaktualu, bet jam svarbu. Bet BUTINAI pirma sulaukit griztanciu pinigeliu, nes jei pirma atsauksit, tai p[askui jau negalesit issireikalaut savo pinigu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 12 08, 02:55)
Pirma sulaukit tikrai sugriztanciu pinigeliu, o tada sutikit su pirkimo atsaukimu. Sutikus atsaukt, pardavejas atgaus ebay mokescius - jums tas neaktualu, bet jam svarbu. Bet BUTINAI pirma sulaukit griztanciu pinigeliu, nes jei pirma atsauksit, tai p[askui jau negalesit issireikalaut savo pinigu.

Aciu uz atsakyma. Taip ir padariau smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Esu naujokė internetiniuose apsipirkinėjimuose blush2.gif
Šiandien gavau pirmąją užsakytą prekę. Su ja viskas gerai. Tik neaišku, ar turiu kur nors ką nors paspaust ar nieko nereikia? g.gif (Mokėjau paypalu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 08 gruodžio 2012 - 15:01
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 08, 17:00)
Sveikutės 4u.gif
Esu naujokė internetiniuose apsipirkinėjimuose blush2.gif
Šiandien gavau pirmąją užsakytą prekę. Su ja viskas gerai. Tik neaišku, ar turiu kur nors ką nors paspaust ar nieko nereikia? g.gif (Mokėjau paypalu)

reiketu tik feedback parasyti ar likote patenkinti ir kaip vertinate pardaveja. Jis be abejo jau parase apoie jus, belieka ivetrinti jums ji 4u.gif
Tai svarbu tiek jums tiek jam, tureti geru atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Labukas,

as jau sunerimus.. verysad.gif pirkau lapricio 21 d. is US ir dar negavau siuntinio..Siuntimo numeris yra. Rodo, kad nusiusta daugiau nei puse. Bet ar gali buti taip ilgai..Negi dings mano pinigai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyraas @ 2012 12 09, 13:33)
Labukas,

as jau sunerimus.. verysad.gif  pirkau lapricio 21 d. is US ir dar negavau siuntinio..Siuntimo numeris yra. Rodo, kad nusiusta daugiau nei puse. Bet ar gali buti taip ilgai..Negi dings mano pinigai  verysad.gif

Na dle pinigeliu, tai juk paypal'as yra ir jo apsauga. O kas del siuntinio, tai dar palaukit - vistik jau prasideda kaledinis laikotarpis, tai visur ilgiau pradeda siuntos eit, o is JAV apie 2-3 savaites normalu, kad eitu. Nebent siunte greituoju pastu, tai tada turetu greitai pristatyt, iki 6 darbo dienu.
Atsakyti