sweiki,norejau paklausti jusu:)
uzsiregistrawau ebay ir norejau pirkti mergytej galwos papuosaklus,norejau sumoketi suwedziau korteles duomenis ten suma reikejo 30doleriu sumoketi ir man lt iswerte ir nujame automatiskai pinigelius,,rodo,kad rezerwuota;0) tai paaiskinkit man jei galite,nes nelabai suprantu ar gawo pardawejai jau pinigelius is kur zonoti:) ir ar nereikes moketi jokiu mokesciu daugiau,bej kada issius preke is kur zinoti?
QUOTE(Diana.planciunaite @ 2012 12 03, 23:40)
Tai vienos prekies kaina neturi virsyti 75LT?
Taip jus teisi ,galit daugiau čia pasiskaityt:
Mokesčiai už prekes iš trečiųjų šalių
QUOTE(shopingas @ 2012 12 03, 18:29)
Jei norit, kad kombinuotu siuntima ir prekes siustu kartu, tai svarbiausia yra uz jas moekt vienu metu. Na nesvarbu po viena pirksit ar i kreseli mesit ir pirksit, bet svarbiausia, kad pats mokejimas vienu metu butu. Jei siuntimas nemokamas, tai mokesit nurodyta kaina ir tiek - gi nera is ko kombinuot. O jei siuntimas mokamas, tai daznai pardavejas nurodo kiek kainuoja sekancios prekes siuntimas - tada nupirkus arba automatiskai invoice'as buna pataisytas, arba paluksit kol pardavejas pataisyta atsius. Na o jei nenurodyta kombinavimo kaina, tai visada paklaust galit ar ta darytu ir kiek kainuotu.
dekui uz atsakymus
QUOTE(Maniukas1991 @ 2012 12 03, 19:55)
uzsiregistrawau ebay ir norejau pirkti mergytej galwos papuosaklus,norejau sumoketi suwedziau korteles duomenis ten suma reikejo 30doleriu sumoketi ir man lt iswerte ir nujame automatiskai pinigelius,,rodo,kad rezerwuota;0) tai paaiskinkit man jei galite,nes nelabai suprantu ar gawo pardawejai jau pinigelius is kur zonoti:) ir ar nereikes moketi jokiu mokesciu daugiau,bej kada issius preke is kur zinoti?nes man rodo ,kad jie dar wis rezerwuoti:)ka reikia daryti toliau?
uzsiregistrawau ebay ir norejau pirkti mergytej galwos papuosaklus,norejau sumoketi suwedziau korteles duomenis ten suma reikejo 30doleriu sumoketi ir man lt iswerte ir nujame automatiskai pinigelius,,rodo,kad rezerwuota;0) tai paaiskinkit man jei galite,nes nelabai suprantu ar gawo pardawejai jau pinigelius is kur zonoti:) ir ar nereikes moketi jokiu mokesciu daugiau,bej kada issius preke is kur zinoti?nes man rodo ,kad jie dar wis rezerwuoti:)ka reikia daryti toliau?
QUOTE(Maniukas1991 @ 2012 12 03, 20:55)
uzsiregistrawau ebay ir norejau pirkti mergytej galwos papuosaklus,norejau sumoketi suwedziau korteles duomenis ten suma reikejo 30doleriu sumoketi ir man lt iswerte ir nujame automatiskai pinigelius,,rodo,kad rezerwuota;0) tai paaiskinkit man jei galite,nes nelabai suprantu ar gawo pardawejai jau pinigelius is kur zonoti:) ir ar nereikes moketi jokiu mokesciu daugiau,bej kada issius preke is kur zinoti?
As jau jums i az atrasiau, bet jei perkat ne is ES saliu, tai nuo 75Lt deda PVM ir dar uz ta paskaiciavima mokesciu 30Lt papildomai..... Kada issius, tai uzsidegs zenkliukas prie nupirktu prekiu (arba ne, jei pardavejas neuzdegs jo). Siaip nebijokit su pardaveju kontaktuot jei kas neaisku - parasykit, paprasykit, kad pranestu issiuntes ir tiek.
QUOTE(Diana.planciunaite @ 2012 12 03, 23:40)
Tai vienos prekies kaina neturi virsyti 75LT?
Tiksliau vienos siuntos (viduj gal ibut ir 1, ir 10 prekiu) verte turetu nevirsyt sios sumos.
neprisimenu,kuri pasirinkt,kad maziau nuskaiciuotu pinigeliu
Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
Both the original transaction currency and the converted amount that I will be charged are disclosed for my convenience. I understand that MasterCard and Visa have a currency conversion process. I have chosen not to use the MasterCard and Visa currency conversion process, and I will have no recourse against MasterCard and Visa with respect to any matter related to this conversion.
ar
Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
I will not know which foreign exchange rate has been applied to this transaction until I receive my card statement from my card issuer. I acknowledge that by choosing this option, my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction, and that I will not be informed of the foreign exchange rate or any additional foreign exchange fees applied until I am billed by my card issuer.
Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
Both the original transaction currency and the converted amount that I will be charged are disclosed for my convenience. I understand that MasterCard and Visa have a currency conversion process. I have chosen not to use the MasterCard and Visa currency conversion process, and I will have no recourse against MasterCard and Visa with respect to any matter related to this conversion.
ar
Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
I will not know which foreign exchange rate has been applied to this transaction until I receive my card statement from my card issuer. I acknowledge that by choosing this option, my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction, and that I will not be informed of the foreign exchange rate or any additional foreign exchange fees applied until I am billed by my card issuer.
QUOTE(mazyte @ 2012 11 23, 16:30)
Labuka, sakykit mergyaiciukas, ar pirko kas ka is Honkongo? nu prireike man tu sijonu graziuju is ten, ar neparasys ant dezes kiek mojekau, kad neapmuitintu, nesinoretu virsyti nemuitinamo limito?
Zadu ir pirkejui rasyt kad siustu kaip dovana
Zadu ir pirkejui rasyt kad siustu kaip dovana
Karta gerai atsiunte ir labai greit, o va siandien gavau visiskai ne tai, ka uzsakiau ir kaip ilgai laukiau, virs menesio...
Sveiki,norejau paklausti...siandien nupirkau is ebay.com du rinkinius leliu,o paskui tik susipratau,kad bus ir muitas ir mokesciai
Sakykit ar galiu iskarto rasyti pardavejui ir prasyti pirkima atsaukti???
Ir kad grazintu pinigelius Ar daug pralosciau?
Sakykit ar galiu iskarto rasyti pardavejui ir prasyti pirkima atsaukti???
Ir kad grazintu pinigelius Ar daug pralosciau?
merginos o ar sudetinga pačiam deklaruot siuntą muitinei, kad nereiktų tų 30 lt pašto deklaranto paslaugų mokėt?
QUOTE(kaisa @ 2012 12 05, 16:56)
merginos o ar sudetinga pačiam deklaruot siuntą muitinei, kad nereiktų tų 30 lt pašto deklaranto paslaugų mokėt?
praktiskai be sansu, cia yra kraujo kelias, viskas ten yra padaryta taip, kad nebenoretumet jo daugiau praeiti reik lakstyt, prasyt, lekt moket ir t.t.
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 05, 17:02)
praktiskai be sansu, cia yra kraujo kelias, viskas ten yra padaryta taip, kad nebenoretumet jo daugiau praeiti reik lakstyt, prasyt, lekt moket ir t.t.
ir dziaugiesi, kad ne per kurjeriu firma siuntinys atejo