Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(fruttys @ 2012 11 28, 14:50)
Murcikai, teko paciai uz siuntima sumoketi?  unsure.gif

aisku paciai, man dar ne karto nebuvo palankaus sprendimo, ne karta ir zaislai buvo brokuoti, neveikiantys, ir visada reikdavo siusti savo saskaita, maza to, kad sumoki is uk uz siuntima, dar atgal siusti visai neapsimoka, nurasai i nuostolius. pardavejas kaip ir irgi patyria nuostoli, nes grazina kaina zaislo + siuntimas per uk. kaip jau rase limcamca kazkada, beya politika tokia, kad abu turi patirti nuostoli, atseit ju manymu tai sazininga doh.gif

beto gi atgal reik siusti butinai registruotu, nes jeigu negaus, na tai viskas amen vel, sakys negavau, ebay sakys kur numeriukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 28 lapkričio 2012 - 14:54
QUOTE(Murčikas @ 2012 11 28, 15:53)
aisku paciai, man dar ne karto nebuvo palankaus sprendimo, ne karta ir zaislai buvo brokuoti, neveikiantys, ir visada reikdavo siusti savo saskaita, maza to, kad sumoki is uk uz siuntima, dar atgal siusti  visai neapsimoka, nurasai i nuostolius. pardavejas kaip ir irgi patyria nuostoli, nes grazina kaina zaislo + siuntimas per uk. kaip jau rase limcamca kazkada, beya politika tokia, kad abu turi patirti nuostoli, atseit ju manymu tai sazininga  doh.gif

beto gi atgal reik siusti butinai registruotu, nes jeigu negaus, na tai viskas amen vel, sakys negavau, ebay sakys kur numeriukas.

nesmagu, aisku unsure.gif man kazkaip sekasi su pardavejais, patys pasiulydavo pinigus ir net preke pasilikt ax.gif aisku, kalba buvo apie fake, o kita karta apie brokuota preke.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 11 28, 14:44)
neseniai pirkau krema, kuris buvo 10 METU senumo  doh.gif atidarius case, pasakiau, kad ismesiu ta krema, kad kitam kam nors jo neparduotu...  ir ka, vistiek ji man teko grazinti pardavejui, pagal ebay sprendima, ir tik tada atgavau pinigus.  aisku byla galima kelti, bet vargiai ar siaip sau pasisieks atgauti pinigus, bet bent jau atsiliepima neigiama palikit.

drinks_cheers.gif
Jei pavyksta su pardaveju susitart , tada thumbup.gif
Kitu atveju , jei byla sprendzia ebay ar paypalas, visada reikia grazinti ir butinai registruotu
Nes trackinga reikia paypale irasyt , netgi terminas tam tikras buna duotas, per kiek laiko reikia issiusti
Atsakyti
Mergaites, bandyt kelt byla visada galima - net jei ebay lieps grazint preke, kad atgautumet pinigelius, to nera privaloma daryt, galit ir palikt viska kaip yra. O juk atidarius case'a pirma vyksta jame diskutisja tarp pardavejo ir pirkejo, o nesusitarus galima perkelt ebay sprendimui. Tai visada yra galimybe, kad pardavejas grazins pinigelius ir uzdarys ta case'a tokiu budu. Kitu atveju keliama ebay ir laukiama sprendimo, bet tada paprastai liepia grazint preke pardavejui.

Na o grazinimo islaidos pirkejui lieka, nebent is anksto graziai tariantis del grazinimo su pardaveju ir jei jis pervestu reikiama suma paypal'u uz siuntima atgal, bet tas retai buna....
Atsakyti
per kiek laiko turietu issiusti mano uzsakyta daigta? Tiesiog nezinau kada pradeti rimtai nerimauti kodel man neissiuncia mano daigtu...wink.gif
Papildyta:
as sumuoku pinigus uz preke kiek man daugiausiai galima laukti preke? ar yra tam tikras terminas kad as sumuoku pinigus , jinai man neissiuncia prekes laikas baigesi,ir as pasilieku durniu vietoj?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana.planciunaite @ 2012 12 01, 23:52)
per kiek laiko turietu issiusti mano uzsakyta daigta? Tiesiog nezinau kada pradeti rimtai nerimauti kodel man neissiuncia mano daigtu...wink.gif
Papildyta:
as sumuoku pinigus uz preke kiek man daugiausiai galima laukti preke? ar yra tam tikras terminas kad as sumuoku pinigus , jinai man neissiuncia prekes laikas baigesi,ir as pasilieku durniu vietoj?biggrin.gif

Nuo gauto apmokejimo pardavejas normaliai issiuncia per kazkur 3 darbo dienas (savaitgaliu ir svenciu neskaiciuokit ir nepamirskit, kad uzsienyje sventes kitos, tai gali ispult jums darbo diena, o ten svente), bet siaip nurodyta daikto aprasyme per kiek dienu issiust isipareigoja - buna per 2, buna per savaite.... O is ko sprendziat, kad neissiunte? Jei is to, kad nedega zenkliukas prie nupirktos prekes, tai visada uzklaust pardavejo galit ar issiusta, ar ne - ta zenkliuka ranka uzdegt reikia, tai tikrai ne visi ta padaro.

Na o per kiek ateis pas jus siuntinukas, tai priklausomai is kur pirkot - is Europos greiciau, is JAV gali savaite ar dvi uztrukt (aisku gali ir ilgiau), na o is Azijos saliu 3-4 savaites buna trunka, kartais ir ilgiau. Nuo apmokejimo turit 45 dienas reikst pretenzijoms, tai jei po 40 dienu neateina, galit rasyt pardavejui, klaust kur preke ir pan. O jei dar pora dienu jokiu ziniu, tai atidarinejat case'a ebay.
Atsakyti
sveikos,
nezinau ar i cia pataikiau bet norejau paklausti, gal galite man padeti blush2.gif
radau ebay.com tai ko man reikia, bet nei angliskai suprantu, nei naudojuos playpal sistema doh.gif ir visa beda tame kad niekad neesu cia apsipirkinejusi blush2.gif
gal kuri darote bendrus uzsakymus ir priimtumete ir mane? rolleyes.gif i az, aciu 4u.gif ir labai atsiprasau uz temeles tersima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J-U-Š-A @ 2012 12 02, 14:28)
sveikos,
nezinau ar i cia pataikiau bet norejau paklausti, gal galite man padeti blush2.gif
radau ebay.com tai ko man reikia, bet nei angliskai suprantu, nei naudojuos playpal sistema doh.gif ir visa beda tame kad niekad neesu cia apsipirkinejusi blush2.gif
gal kuri darote bendrus uzsakymus ir priimtumete ir mane? rolleyes.gif i az, aciu 4u.gif ir labai atsiprasau uz temeles tersima 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Eikit i tarpininkiu temas ir ten ziurekit, kuri perka is ebay, nes tokio dalyko kaip bendri uzsakymai ebay nera - kiekvienas daiktas eina is skirtingo pardavejo ir kiekvienam skirtingi siuntimo ikainiai. Cia ne internetine parduotuve, o internetinis turgus....
Atsakyti
jei as uzsakau prekes ir sumoku, ir jei ta pacia diena vel uzsakyniesiu is naujo ir vel sumokiesiu man sujungs tuos uzsakymus ? ir jei sujungs ir virsys tam tikra suma man reikies muitinei mokieti?
Papildyta:
Gal ir durni klausimai, bet man reikia zinoti;)))buvo parasyta-Jei siųs privatus asmuo, tai PVM (21%) dedamas nuo 160Lt, jei parduotuvė, tai nuo 75Lt. Bet jei as darau uzsakyma pvz uz 200LT ,100Lt is vienos pardavejos, o kita100LT vertes pas kita, man pridies ta21% ? o jeigu ir pridieda 21% arba man reikies muitinei man mokieti kaip man tai suzinoti? kai ateis preke reiks mokieti ar iskarto kai virsyja man parodis kad man reikies mokieti muitinei ir21%nuo 160LT kai virsija?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(viegva @ 2012 11 22, 09:57)
Sveikos 4u.gif gal galite patikslinti kaip pirkti dvi prekes is to pacio pardavejo? jos nebrangios tad galetu siusti kartu, ir tarkim noriu skirtingu spalvu tai pasirenku ir buy it now ar pirma susimesti i krepseli? tada jeigu free shipingas tai mokesiu uz abu parasyta kaina nieko nebesusitarsiu? o jeigu shipingas kainuoja kaip ten susitarti, nes maciau kad galima kombinuoti kaina o bet kur poto ta suma atsiras kuria sumoku kai spaudziu buy it now...gal kas suprato  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

man vis dar neaisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viegva @ 2012 12 03, 14:03)
man vis dar neaisku  4u.gif

Parašai laišką pardavėjui su prašymu apjungt abu pirkimus. Tada pardavėjas atsiunčia pataisytą sąskaitą su pakoreguota siuntimo suma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 03 gruodžio 2012 - 18:29
QUOTE(Diana.planciunaite @ 2012 12 02, 23:09)
jei as uzsakau prekes ir sumoku, ir jei ta pacia diena vel uzsakyniesiu is naujo ir vel sumokiesiu man sujungs tuos uzsakymus ? ir jei sujungs ir virsys tam tikra suma man reikies muitinei mokieti?

Na visu pirma, tai jei siaip perkat is ebay, tai niekas nesujungines siuntu - gi gal vienas pardavejas Kinijoj, o kitas UK. Bet jei is vieno pardavejo, tai visada galit pasitikslint ir paprasyt nejungt - bet cia galioja kai perkat viena preke, apmokat ir vel is to pardavejo kita preke perkat, t.y. uz kiekviena atskirai mokat. Jei mokat vienu mokejimu pirkus kelias prekes is to paties pardavejo, tada i viena siuntinuka deda.

Del mokesciu muitinei, tai viskas vyks vietoj, t.y. LT - jei uzklius muitinei siunta, paprasys jusu mokejimo dokumentu ir tada ziures kiek paskaiciuot ir ar isvis skaiciuot. Ir neziurekit i privaciu armenu sumas - jus perkat ebay, tai nesvarbu, kad ten pavieniai asmenys pardavineja, bet jus PERKAT daikta, o ne neatlygintinai gaunat ir riba yra 75Lt.

QUOTE(viegva @ 2012 12 03, 15:03)
man vis dar neaisku  4u.gif

Jei norit, kad kombinuotu siuntima ir prekes siustu kartu, tai svarbiausia yra uz jas moekt vienu metu. Na nesvarbu po viena pirksit ar i kreseli mesit ir pirksit, bet svarbiausia, kad pats mokejimas vienu metu butu. Jei siuntimas nemokamas, tai mokesit nurodyta kaina ir tiek - gi nera is ko kombinuot. O jei siuntimas mokamas, tai daznai pardavejas nurodo kiek kainuoja sekancios prekes siuntimas - tada nupirkus arba automatiskai invoice'as buna pataisytas, arba paluksit kol pardavejas pataisyta atsius. Na o jei nenurodyta kombinavimo kaina, tai visada paklaust galit ar ta darytu ir kiek kainuotu.
Atsakyti