QUOTE(Diana.planciunaite @ 2012 12 02, 23:09)
jei as uzsakau prekes ir sumoku, ir jei ta pacia diena vel uzsakyniesiu is naujo ir vel sumokiesiu man sujungs tuos uzsakymus ? ir jei sujungs ir virsys tam tikra suma man reikies muitinei mokieti?
Na visu pirma, tai jei siaip perkat is ebay, tai niekas nesujungines siuntu - gi gal vienas pardavejas Kinijoj, o kitas UK. Bet jei is vieno pardavejo, tai visada galit pasitikslint ir paprasyt nejungt - bet cia galioja kai perkat viena preke, apmokat ir vel is to pardavejo kita preke perkat, t.y. uz kiekviena atskirai mokat. Jei mokat vienu mokejimu pirkus kelias prekes is to paties pardavejo, tada i viena siuntinuka deda.
Del mokesciu muitinei, tai viskas vyks vietoj, t.y. LT - jei uzklius muitinei siunta, paprasys jusu mokejimo dokumentu ir tada ziures kiek paskaiciuot ir ar isvis skaiciuot. Ir neziurekit i privaciu armenu sumas - jus perkat ebay, tai nesvarbu, kad ten pavieniai asmenys pardavineja, bet jus PERKAT daikta, o ne neatlygintinai gaunat ir riba yra 75Lt.
QUOTE(viegva @ 2012 12 03, 15:03)
man vis dar neaisku
Jei norit, kad kombinuotu siuntima ir prekes siustu kartu, tai svarbiausia yra uz jas moekt vienu metu. Na nesvarbu po viena pirksit ar i kreseli mesit ir pirksit, bet svarbiausia, kad pats mokejimas vienu metu butu. Jei siuntimas nemokamas, tai mokesit nurodyta kaina ir tiek - gi nera is ko kombinuot. O jei siuntimas mokamas, tai daznai pardavejas nurodo kiek kainuoja sekancios prekes siuntimas - tada nupirkus arba automatiskai invoice'as buna pataisytas, arba paluksit kol pardavejas pataisyta atsius. Na o jei nenurodyta kombinavimo kaina, tai visada paklaust galit ar ta darytu ir kiek kainuotu.