Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(Furija @ 2012 11 20, 01:09)
sveikos, mamos

noriu registruotis ebay bet taip ir nesupratau kur geriau ebay.com ar ebay.uk?
patarkit prasau, bandziau skaityti sia tema nuo pat pradziu bet atsakymo neradau.

Man atrodo, kad nera skirtumo kur, vis tiek i visus ebay pateksit su tuo paciu vartotojo vardu ir slaptazodziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2012 11 20, 01:18)
Man atrodo, kad nera skirtumo kur, vis tiek i visus ebay pateksit su tuo paciu vartotojo vardu ir slaptazodziu  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti labiau patyrusių ebay pirkimuose ar saugu palikti teigiamą feedbacką po to kai už negautą prekę gavau refund,to prašo pardavėjas?
man jis parašė taip:''By the way,if you're satisfied with our efforts and service would you pls kindly leave us a positive feedback with 5-star DSR?
After the refund we'll send you the cancel bid request pls accept!'' Mano anglų žinios neblizga, betlygtai teigiamo atsiliepimo prašo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cirkas @ 2012 11 20, 17:12)
Sveikos, noriu paklausti labiau patyrusių ebay pirkimuose ar saugu palikti teigiamą feedbacką po to kai už negautą prekę gavau refund,to prašo pardavėjas?
man jis parašė taip:''By the way,if you're satisfied with our efforts and service would you pls kindly leave us a positive feedback with 5-star DSR?
After the refund we'll send you the cancel bid request pls accept!'' Mano anglų žinios neblizga, betlygtai teigiamo atsiliepimo prašo... 4u.gif

Del saugumo, tai nezinau kas butu nesaugu biggrin.gif O palikt neprivalot teigiama - pagal save sprendziat, isvis galit nepalikt jokio. Pardavejas praso teigiamo ir raso, kad kai grazins pinigelius, atsius prasyma nutraukt pirkima. Bet tas atsaukimas ir atsiliepimas nesusije - svarbiau sulaukt grazinimo pinigeliu (bet raset, kad jau padare) pries paliekant atsiliepima. O tada jau norit paliekat, norit ne ir koki pati norit.
Atsakyti
Sveikutės, eibėjaus žinovės wink.gif
Kreipiuosi į Jus, nes noriu pirmą katrą pirkti iš eibėjaus.
Konkrečiai šį daikčiuką
Jei gerai suprantu, tai jis yra vokietijoje, bet siunčia į UK, o į LT ne.
Tai tokie klausimai mane 'užpuolė':
1. Ar tesingai galvoju, kad jie siunčia į UK nemokamai, o paskiau galėčiau į LT atsisiųsti per UK esančias firmas (TUkis, pirkanglijoj ir pan.), sumokėdama tik siuntimą už persiuntimą į LT?
2. Ar vis tik per kokius nors vokietijoje esančius tarpininkus geriau siųsti?
Būčiau dėkinga už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xvoveriux @ 2012 11 20, 20:39)
Sveikutės, eibėjaus žinovės wink.gif
Kreipiuosi į Jus, nes noriu pirmą katrą pirkti iš eibėjaus.
Konkrečiai šį daikčiuką
Jei gerai suprantu, tai jis yra vokietijoje, bet siunčia į UK, o į LT ne.
Tai tokie klausimai mane 'užpuolė':
1. Ar tesingai galvoju, kad jie siunčia į UK nemokamai, o paskiau galėčiau į LT atsisiųsti per UK esančias firmas (TUkis, pirkanglijoj ir pan.), sumokėdama tik siuntimą už persiuntimą į LT?
2. Ar vis tik per kokius nors vokietijoje esančius tarpininkus geriau siųsti?
Būčiau dėkinga už atsakymus  4u.gif

1,taip nemokamai siunčia i de ir uk,taip galesite per firmas persisiusti joms sumokejus ju tarpininkavimo mokesty ir siuntimo i lt kaina
2. cia jau jums sprest,kur pigiau ,aisku per uk bus ilgiau,aš pirmoi eilei sukontaktuociau su pardaveju ir paklausciau gal siustu i lt o jei ir siustu prasykit kad per hermes siustu,pas mus ateis per dpd
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 20, 18:58)
Del saugumo, tai nezinau kas butu nesaugu  biggrin.gif O palikt neprivalot teigiama - pagal save sprendziat, isvis galit nepalikt jokio. Pardavejas praso teigiamo ir raso, kad kai grazins pinigelius, atsius prasyma nutraukt pirkima. Bet tas atsaukimas ir atsiliepimas nesusije - svarbiau sulaukt grazinimo pinigeliu (bet raset, kad jau padare) pries paliekant atsiliepima. O tada jau norit paliekat, norit ne ir koki pati norit.

Ačiū labai, nuraminot 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes o gal galit man padeti nusipirkti is aukcionu zaislu ten pigiau galima isigyti,jei galit parasykit man i az.
Atsakyti
tai jei aukcijone atrodo kaina maža dar nereiskia kad ji uztiek ir parsiduos,dažniausiai per paskutines minutes ta kaina gali taip iškilti kad pasidarys net labai brangu,ir kartais tos specialios statymo programos labai,net labai padeda laimėt.nes pastato žmogus savo kaina ir eina aukcijonas i pabaiga,lieka paskutine minute kaina nekyla,jau jis kaip ir rankom ploja,o čia liko 5sekundes atejo kazkas pastate ir laimejo aukcijona pora centu didesne kaina nei jis state.
Atsakyti
QUOTE(brigute2 @ 2012 11 21, 10:11)
Sveikutes o gal galit man padeti nusipirkti is aukcionu zaislu ten pigiau galima isigyti,jei galit parasykit man i az.

Jus pirmiausia pasekit savo nuziuretus zaislus, ar tikrai jau jie tokie pigus?
Jei ziurite, kur iki aukciono pabaigos like 6 d, tada taip, bet pasiziurekit uz kiek jie bus parduoti mirksiukas.gif

Juk dabar zaislu pirkimo metas
Dabar tik pardavinet galima, bet nepirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykite ar teisingai suprantu,kad siuncia i Lt pagal si mokesti? Tik nesuprantu kas cia per siuntimo budas? Gal galetumet man paaiskinti? Aciu 4u.gif

Shipping and handling

To

Service

Delivery*
US $16.95

Lithuania

USPS Priority Mail International Legal Flat Rate EnvelopeTM ?

Estimated Delivery within 7-11 business days
Seller ships within 1 day after receiving cleared payment.
Atsakyti
QUOTE(bagyraas @ 2012 11 21, 17:58)
Sakykite ar teisingai suprantu,kad siuncia i Lt pagal si mokesti? Tik nesuprantu kas cia per siuntimo budas? Gal galetumet man paaiskinti? Aciu  4u.gif

Taip, tokia kaina siuntimo. O i siuntimo buda nekriepkit labai demesio, ziurekit kas siuncia ir tiek - USPS yra JAV pastas (t.y. Lietuvos Pasto atitikmuo). Priority yra pirmenybinis siuntimas, dar pigesnis buna tik first class, bet yra svorio apsibojimas, tai nuo kazkokio svorio gali tik priority siust. O del greitumo ,tai abiem sitais budais man panasiai eina. Na o paskui jau buna brangus siuntimas Express - jis greitasis, iki 6 darbo dienu eina, pristato is pasto EMS pasiuntiniai.
Atsakyti