Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės Airijos Mamytės

Sveikos mamos ir ju antros puses. As snd tiesiai sviesiai ir konkreciai thumbup.gif

Siais labai sudetingais laikais kai darbai nesimeto turiu ka pasiulyti.

Siulau parduotuves asistento darba Belfaste, Banbridge, Lurgane, LondonDerry, Dunganon, Antrim. Parduotuviu tinklas pleciasi ir iesko darbuotuju didziuosiuose Siaures Airijos miestuose, taip kad shis mano ishvardintas listas dar ne pabaiga. Darbas full time, butu imanoma ir part time jei atsirastu 2 puikus kandidatai i viena parduotuve pakaitom. 1dienis- 5dienis nuo 9 iki 5, 6dienis nuo 10 iki 4.

Reikalingi malonus, saziningi, komunikabilus darbuotojai, kalbantys anglishkai

P.S instruktazas bus suteiktas (training will be provided) nzn kaip cia teisingiau lietuviskai ishverst biggrin.gif

Tinginiai ir verksniai prashom eiti pro shali.

Jei domina prashau kreiptis i privata arba numeriu 0740 4444714 (galite drasiai kalbet lietuvishkai)

Perduokite sia informacija agenturu duris varstantiem draugam ir pazistamiem.

Skambinkite siulykites, tarkites ir jum pasiseks. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(aurootia @ 2013 01 26, 15:21)
Sveikos mamos ir ju antros puses. As snd tiesiai sviesiai ir konkreciai thumbup.gif

Siais labai sudetingais laikais kai darbai nesimeto turiu ka pasiulyti.

Siulau parduotuves asistento darba Belfaste, Banbridge, Lurgane, LondonDerry, Dunganon, Antrim. Parduotuviu tinklas pleciasi ir iesko darbuotuju didziuosiuose Siaures Airijos miestuose, taip kad shis mano ishvardintas listas dar ne pabaiga. Darbas full time, butu imanoma ir part time  jei atsirastu 2 puikus kandidatai i viena parduotuve pakaitom. 1dienis- 5dienis nuo 9 iki 5, 6dienis nuo 10 iki 4.

Reikalingi malonus, saziningi,  komunikabilus darbuotojai, kalbantys anglishkai

P.S instruktazas bus suteiktas (training will be provided) nzn kaip cia teisingiau lietuviskai ishverst  biggrin.gif

Tinginiai ir verksniai prashom eiti pro shali.

Jei domina prashau kreiptis i privata arba numeriu 0740 4444714 (galite drasiai kalbet lietuvishkai) cia kreipiates i mano MB kuris ten menedzeris.

Perduokite sia informacija agenturu duris varstantiem draugam ir pazistamiem.

Skambinkite siulykites, tarkites ir jum pasiseks.  mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurootia: 26 sausio 2013 - 16:30
Labuka 4u.gif , na ir kur visos sulindusios bigsmile.gif ...gal nupute kur tongue.gif ..Oras tai tagedija , galetu jau ir pageret , nors nelytu ...Laukiu pavasario , o tai tas sedejimas namie veee, mazoji vis praso vaziuot i aikstele , o kokia aikstele kai tokie vejai ir lietus....sekmadieni vel eisim i spektakli, vis pramoga, o ypac kai musu kaime retai tokiu buna..

Niu pasikalbejau su savim biggrin.gif , gal dar kuri uzklysit mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzsuku ir as..Pasidariau beveik blonde smile.gif net nezinau ar tinka...manau kad ne...per balta atrodau..nors dar plaukai iki geltonos koki pora dazymu like...Bet nemanau kad man tinka...Bet sviesinsiu toliau...iki blondes totalios...paziuresiu kaip tada..gal bus gerai... mirksiukas.gif
OI aurootia gera daikta parasei...as itariu kas du darbas...kiek zinau tai nelegalus...nors neskambinsi nesuzinosi....Eiciau full time...drasiai....jei kas leistu su dukra mazaja dirbti...nes palikti ner kur jos,.,,su vyru...ai zodziu vyrai lieka vyrais...noriu rasti tai kai vyui nei aciu nei prasau nebutu...pati ant saves pati sau...matyt per daug metu kartu...per daug ka perejau..kas senai sitam forume zino.,,ka teko patikri...noriu pati sau...kad ir gerai dabar viskas su juo...ta prasme santykiai...bet nu as noriu nepriklausyti nuo jo...Deja sunki svajone mano...bet as pasistengsiu igyvenginti...

su svorio metimu gerai,kol sunui neiskilo bedos...atejo i namus i sumusti draugai...naser ejau i tokia depresija...nuo saldytuvo neatsokau....sportas pamirstas buvo..visa savaite nebuvau...negaliu.kokia nervininke pasidariau...bet man baisu kad sunu zemina...jau buvau pasiryzus siuti i lietuva...oi merginos gal jusu kaimuose lengviau ...sorry uz toki issireiskima nu...bet sitoje sostineje...pizdes vadinasi...kitu zodziu nera...diskriminacija juoda...zeminimas juodas...nebegaliu...

Tai va man tai sekasi su kabutem didelem...
Atsakyti
QUOTE(Piople @ 2013 02 01, 00:55)
Uzsuku ir as..Pasidariau beveik blonde smile.gif net nezinau ar tinka...manau kad ne...per balta atrodau..nors dar plaukai iki geltonos koki pora dazymu like...Bet nemanau kad man tinka...Bet sviesinsiu toliau...iki blondes totalios...paziuresiu kaip tada..gal bus gerai... mirksiukas.gif
OI aurootia gera daikta parasei...as itariu kas du darbas...kiek zinau tai nelegalus...nors neskambinsi nesuzinosi....Eiciau full time...drasiai....jei kas leistu su dukra mazaja dirbti...nes palikti ner kur jos,.,,su vyru...ai zodziu vyrai lieka vyrais...noriu rasti tai kai vyui nei aciu nei prasau nebutu...pati ant saves pati sau...matyt per daug metu kartu...per daug ka perejau..kas senai  sitam forume zino.,,ka teko patikri...noriu pati sau...kad ir gerai dabar viskas su juo...ta prasme santykiai...bet nu as noriu nepriklausyti nuo jo...Deja sunki svajone mano...bet as pasistengsiu igyvenginti...

su  svorio metimu gerai,kol sunui neiskilo bedos...atejo i namus i sumusti draugai...naser ejau i tokia depresija...nuo saldytuvo neatsokau....sportas pamirstas buvo..visa savaite nebuvau...negaliu.kokia nervininke pasidariau...bet man baisu kad sunu zemina...jau buvau pasiryzus siuti i lietuva...oi merginos gal jusu kaimuose lengviau ...sorry uz toki issireiskima nu...bet sitoje sostineje...pizdes vadinasi...kitu zodziu nera...diskriminacija juoda...zeminimas juodas...nebegaliu...

Tai va man tai sekasi su kabutem didelem...

Nu ir reikaliukai pas jus verysad.gif , laikykites 4u.gif ...Baisu del sunaus....o gal mokykla pakeist imanoma....JOoo as tai dziaugiuosi gyvendama mazam mieste...pradine mokylele superine..o va isvaziavo i Newry dickis , i didele mokykla ir viskas kitaip...aciu D nera dar labai blogai, menki uzgauliojimai, bet vaikinas su liezuviu tai atsigina, ir jei kas uzkabina sugeba be mustyniu atsigint, uztenka priremt prie zemes...neveltui tiek sportaves..

Del vyro , as negaleciau taip gyvent -nepasitikedama vyru...jei reiketu palikt vaikus ramia galva palikciau, 101 % juo pasitikiu....O siaip dziaugiuosi , kad turiu galimybe sedet su vaikais namuose...va kitamet jau galeciau rytukais dirbti kol maziai bus mokykloj....
Atsakyti
Sveikos,

nu Piople ten tikrai toj sostinej baisu pas jus. As kai pasiskaitau kaip ten tose mokyklose, taiman net baisu kad kitais metais jau sunus i preschool eis. Bet kazin del ko tos diskriminacijos, kazin ka butu galima daryti kad ju isvengti. Baisu doh.gif Nors is mano kaimo zinau dvi aires, kuriu mergaites irgi mokykloj buvo uzgauliojamos labai, ir netdel to kelias mokyklas pakeite, viena del anglisko akcento, o kita tiesiog todel kad buvo grazi mergaite. Baisu, sededamas LT niekad nepagalvotum kad tokie dalykai UK galetu detis. Nors vis dar manau,kad siaures Airija kazkokia ypatingai nenormaliai issigimus.

Man su dietom irgi, kol nervai ramus viskas gerai, tik susinervinu ir iskart saldytuvo dureles neuzsidaro.

Ech, laukiu pavasario, gal tada labiau dietintis pavyks.

O kas del nepriklausomybes del vyro, tai suprantu Piople. Cia ne taikad nepasitikejimas,bet galimybe irodyti kad esi nepriklausoma. O be to as visada stengiuosi pasidaryti taip kad nereiketu derinti su vyru vaiko prieziuros, nes dazniausiai kai susiplanuoji, tai jie ar susigalvoja svarbesniu reikalu, ar dirbti butent tada jiems reikia. Nu o ne darbo reikalais isvykti labai patinka ir tada jau leidziu jiems pakankamai ilgai pasidziaugti vienas kito draugija. :rolleyes

Nu ir prirasiau, vel menesi koki tylesiu tongue.gif
Atsakyti
as noriu buti pati sau..todel jei abu mes dirbam...as turiu eiti laisvu jei vaikas serga..nu zodziu as atsakinga uz vaikus...o as noriu dirbti taip kad butu nei as nei jis...butu abiem gerai...o jei as likciau viena man butu ir gerai..na kad nebutu jokios depresijos...niekam...o tai as su savo senu darbu taikiaus taikiaus prie vyro kol likau tik su 8sval i savaite...o galiausia mane priverte iseiti...nenoriu daugiau taip...Va taip ir gavosi kad ji paliosaavo...o man teko iseiti nes algos nemokejo...gana nebenoriu daugiau sitaip...

Oi Vilte-vilte man ir sunku su ta dieta...,buvo lengva...kol nervu nesigavo,,.keikiu as visus implantus...visus vitaminus,,..nes suzinojau kas storina juose...nebenoriu nieko is ju...draugai juokiasi sako opa bus 4as...nu sakau jei as sena tarka nemokejau saugotis ir gavosi 4as vadinasi taip reikejo....nu uzaugsinsiu kaip nors,...bet viskas kokiu tableciu implantu ar dar ko daugiau nenaudosiu...oi per daug suzinojau...Anksciau buvo nervai nieko i burna neikisi...o daba...tik duok...ir kuo daugiau..tik tiek kad as nei sokoladu nei saldainiu...nei bulkuciu nevalgau...man normalaus maisto reik...

O del sunaus mokyklos ka ten pakeisi..kai jis pas mane tinginys,...mokslai n...vietoje...nu negrazu sneketi taip apie savo vaikus,...nu bet jis toks...jam tiktai ne iki mokslu...bus i teva...tas nebaige net 12 klasiu kurso...o rankas sakis kokias turi...medzio drozineja bele ka,..ir dar kaip..gipsu dirba......elekra beleka ka gali padaryti..nu zodziu,.as ka tik sumastau...jis padarys.....uzsimaniau daba kalidoriuj akvariumo...ale ten ner razetes...kur pajungti ji...zodziu maniskis padarys...sunui kambari tik viena lempa...uzsiprase vaikas triju padarys,,ir nori gipsines lentynos su melynom lemputem irgi padarys... bus is viso 6 lepmos bet atskirai pajungiamos...va taip...bet yra kiti minusai.,...vyrelio...taip sakant...

Va tai tiek mano litanijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piople @ 2013 01 31, 23:55)

OI aurootia gera daikta parasei...as itariu kas du darbas...kiek zinau tai nelegalus...nors neskambinsi nesuzinosi....Eiciau full time...drasiai....jei kas leistu su dukra mazaja dirbti...nes palikti ner kur jos,.,,su vyru...ai zodziu vyrai lieka vyrais...noriu rasti tai kai vyui nei aciu nei prasau nebutu...pati ant saves pati sau...matyt per daug metu kartu...per daug ka perejau..kas senai  sitam forume zino.,,ka teko patikri...noriu pati sau...kad ir gerai dabar viskas su juo...ta prasme santykiai...bet nu as noriu nepriklausyti nuo jo...Deja sunki svajone mano...bet as pasistengsiu igyvenginti...

O is kur taip gerai zinai? Legalus nelegalus? Ir kazi kokiam darbe galima su vaikais dirbti, taip kad nereikia fantazuoti. Darzeliai ir aukles tam yra, isheitis visada yra arba namie vaikus augint ir nedirbt arba vaika ishleisti pas aukle arba darzeli, o ne kartu i darba vestis.... Manau cia pacios pasirenkam.

Posta idejau, nes pati puikiai zinau kokia sudentiga situacija siais laikais yra rasti darba, o cia dar itarineja ir disinformacija skleidzia. doh.gif

Jei jau prie linijos i fabrika eit dirbt tai normalu, legalu. O jei padorus kvalifikuotas darbas, tai jau kazkas nelegalaus ir itartino. lotuliukas.gif Galvok kaip nori....
Atsakyti
oho kokie uzsipuolimai...o kas cia disinformacija skleidzia...as tik paraciau kad itariu koks darbas...ne reikia cia agresyvumo rodyti...O itariu kad darbas pardotuveje drabuzius supirkineti...nes toks laikas darbo..ir vienas dirbi pardoje..taip dirba ne vienas pazystamas,,tokiose pardese...todel ir pasasiau kad itaiu kas du darbas...ir toki darba viena dirbo su vaiku mazu pardoje..o idarbinti legaliai tenai nelabai skuba...nes neaisku ar tokia parda bus pelnininga...Taip kad nereikia zmoniu uzsipulti...
Jau ne pirma karta pastebiu kad aurootia labai agresyvus zmogelis...tik kazi kodel....sitaip uzsipulti bicki mandagumo reik tureti
As prie linijos niekad nedirbau ir neikad nedirbsiu...taip kad nereik cia...Ir siaip nematau nieko blogo tokiam darbe...zmones sukasi kaip ismano ir kaip sugeba...
Zodziu doh.gif skaito ir nesupranta ka skaito...paskui uzsipuldineja.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piople @ 2013 02 02, 19:57)
oho kokie uzsipuolimai...o kas cia disinformacija skleidzia...as tik paraciau kad itariu koks darbas...ne reikia cia agresyvumo rodyti...O itariu kad darbas pardotuveje drabuzius supirkineti...nes toks laikas darbo..ir vienas dirbi pardoje..taip dirba ne vienas pazystamas,,tokiose pardese...todel ir pasasiau kad itaiu kas du darbas...ir toki darba viena dirbo su vaiku mazu pardoje..o idarbinti legaliai tenai nelabai skuba...nes neaisku ar tokia parda bus pelnininga...Taip kad nereikia zmoniu uzsipulti...
Jau ne pirma karta pastebiu kad aurootia labai agresyvus zmogelis...tik kazi kodel....sitaip uzsipulti bicki mandagumo reik tureti
As prie linijos niekad nedirbau ir neikad nedirbsiu...taip kad nereik cia...Ir siaip nematau nieko blogo tokiam darbe...zmones sukasi kaip ismano ir kaip sugeba...
Zodziu  doh.gif skaito ir nesupranta ka skaito...paskui uzsipuldineja.. doh.gif

O as pastebiu, kad Piople labai susireiksminusi ir zino visada viska. Tiesiog puiku. As irgi taip noreciau viska zinoti.

Pamenu as ir praeita karta, kaip shukavai ant viso forumo, kad tu 3 vaiku mama ir tau privalo shiftus keisti pagal tavo dudele, turi vietu ar neturi ji cia svarbiausia thumbup.gif tokiuose reikaluose istatymai yra, o ne kazkieno nuomone, emocijos ar isitikinimai.

Darba pasiuliau ir agresore likau lotuliukas.gif

Sekmes tau darbo ir aukles paieskose. Dirbk kas tau prie shirdies legaliai ar nelegaliai.
Atsakyti
sfitus privalo keisti..istatymus pasiskaityk...kol vaikui nera metu laiko...darbdavys turi eiti pagal mama dirbancia...tokie istatymai...pagal mane ir ejo...kol as pati nenuderinau kaip nereik pagal vyra...ir likau be nieko...
Ir as neraciau kad zinau koks darbas...as rasiau kad itariu koks...savo itarimus dabar parasiau...o ar as teisi ar ne..tik tu ir zinai...
Zodziu aciu uz palinkejimus...tik tiek tokiam zmogui belieka pasakyti...
Atsakyti
Laba,

siaip nesigilinsiu ir nekomentuosiu paskutiniu postu, tik perskaicius tokia mintis iskilo, kazin ar parduotuves asistento darba galima vadinti padoriu ir kvalifikuotu, o fabrike prie linijos taip iseina nepadoriu???
Butent- bet koks darbas, ypac siais laikais, manau reikia dziaugtis tik kad dar turi. O be to daugumoj fabriku dar ir uzdirbti galima daugiau nei parduotuvej !!! Aisku priklausomai nuo asmenybes- vieniems nesvarbu ka dirbti, svarbu atitinkamai uzdirbti,kitiems nesvarbu kiek uzdirbti, svarbu patenkinti savimeile, kad va dirbu atseit padoru darba , o gaunu daug maziau uz nepadoru blush2.gif

O vat tokie zmones kaip Piople man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Reikia zinoti kas priklauso ir reikalauti, o ne nieko nedaryti ir kaltinti visa pasauli del kazko blink.gif

Atsakyti
Niekam nepaslaptis, kad emigrantai nuo ofisiniu darbu nepradeda. Ima pradziai ka gauna ir dirba, pinigeliai eina ir gerai. Betkox darbas yra gerai. Perspektyvas sau kuriame patys, pirmiausia mokydamiesi kalba, adaptuodamiesi i visuomene prisitaikai savo ishsilavinima ir praktika ir gali eiti toliau dirbti uz didesni valandini arba likti ten kur esi ir dirbti overtimus. Rezultatas tie patys pinigai. Skirtumas - darbo salygos ir aplinka. O kuris is musu nenoretu dirbti lengviau ir gauti daugiau?

Ar isivaizduojate istaigoj dirbanti zmogu su klientais, kuris sunkiai lemena kazka anglishkai?

Man net gaila to anglo, kuris vargsta su uzsienieciu aiskindamas jam paprasta dalyka 10 kartu, kai yra daeinama iki idiotizmo ir nesusipratimu, nes su klientu ishsiaishkinti reikia, bet neina. Aisku kaimietis, staciokas lietuvis pasakys, kad vietinis anglas tarnautojas debilas, kad jo nesuprato ir negavo ko norejo.

Nuo LT prisijungimo prie EU sajungos praejo jau nepilni 9 metai. Matau pilna zmoniu atvaziavusiu tik po 2004 geguzes 1, Lietuvoje turejusiu verslus, kvalifikuotus darbus ir atvaziavusiu cia dirbti paprastu darbu. Dar karta pabreziu, kad betkox darbas garbingas. Bet kai pragyvenus 9 metus dar nesugeba savo kasdieniniu reikalu susitvarkyti anglishkai. Tai kur tox zmous gali eiti? Kur?

Jokiu budu ju nesmerkiu, tiesiog taip yra ir nieko cia nepadarysi.

Atsakyti