Sveikutes Airijos mamytes Gal yra mamyčių gyvenančių Š.Airijos mieste Antrim? Man šiek tiek reikia info apie darželius esančius tame mieste. Gal yra ten gyvenečių ar bent jau ką nors žinančių?
Labukas visoms
Piople nestuke turite ne viena tik kad as labiau linkusi paskaitineti,parasyti vis patingiu...
Apie mokyklas - maniskiams labai patinka eiti i mokykla,turi daug draugu ir mokytojos labai geros,per ketverius metus neturejom jokiu problemu tikiuosi taip bus ir toliau
Piople nestuke turite ne viena tik kad as labiau linkusi paskaitineti,parasyti vis patingiu...
Apie mokyklas - maniskiams labai patinka eiti i mokykla,turi daug draugu ir mokytojos labai geros,per ketverius metus neturejom jokiu problemu tikiuosi taip bus ir toliau
Mano ir patiko kol ant asilu mokytoju neuzsisoko,bent jau pas mus kiekvienais metai kita...ar kitas...O sunus jau nebe primary...o college...va kai vaiku pilna velnias zino is kur...taip ir gaunasi...o cia kai mokykla prie nosies kad ir miksas buvo..ta prasme integruota mokykla ir katalikai ir protestantai su vaikais niekad bedu nebuvo...tik vienais metais sunus kekse gera gavo i mokytojas ir dar rasiste...nu tai kentejom ....o as durne tylejau...daugiau ne...netylesiu...tikiuosi dukrai ta pati kitais metais nepapuls nes ji P6 moko...
O kokios info apie darzelius reikia...kur darzeliai.parodo geltoni puslapiai arba internetas...o ko dar...eini ir ziuri..As jau rasiau siaip...ka man paciai teko ant savo skuros patirti...o kokios dar info reikia???
Vilte-vilte mes vos is kiemo siandien isvaziavom...sakis kiek sniego...masina tik buksuoja ir buksuoja...ne per kur...vos vos...pajudejom....isvaiziavom i autostrada...jokio sniegelio...nu patiko zodziu....
Sveikinimai nestukei dar vienai...oi linksma...Online...ar cia ne musu senbuve tik busi,a????
O kokios info apie darzelius reikia...kur darzeliai.parodo geltoni puslapiai arba internetas...o ko dar...eini ir ziuri..As jau rasiau siaip...ka man paciai teko ant savo skuros patirti...o kokios dar info reikia???
Vilte-vilte mes vos is kiemo siandien isvaziavom...sakis kiek sniego...masina tik buksuoja ir buksuoja...ne per kur...vos vos...pajudejom....isvaiziavom i autostrada...jokio sniegelio...nu patiko zodziu....
Sveikinimai nestukei dar vienai...oi linksma...Online...ar cia ne musu senbuve tik busi,a????
QUOTE(Piople @ 2013 01 20, 23:15)
Aha tapati
Labuka
Tai va ir mums pradinej mokykloj jokiu problemu nebuvo, mazius dabar eina viskas , o ten jau kaip ir piople sako , nauja mokykla, vaiku daug , is visur ..pervisa didziule mokykla gal tik 2-3 lietuviai ...
Mes tai vakar vaziavom ieskot sniego , nes pas mus ne laso nebuvo , o uz kokiu 10 myliu pilna...tai vaikams kiek laimes buvo , davesi laimingi
Tai va ir mums pradinej mokykloj jokiu problemu nebuvo, mazius dabar eina viskas , o ten jau kaip ir piople sako , nauja mokykla, vaiku daug , is visur ..pervisa didziule mokykla gal tik 2-3 lietuviai ...
Mes tai vakar vaziavom ieskot sniego , nes pas mus ne laso nebuvo , o uz kokiu 10 myliu pilna...tai vaikams kiek laimes buvo , davesi laimingi
Nu Piople nesigirk, nes atvarysim i svecius sniegu pasidziaugti As ir ziemines padangas uzsidejus, ir myliu sniega, o jo kaip nera taip nera
QUOTE(Piople @ 2013 01 21, 00:15)
Man butu įdomu sužinoti ar tame mieste yra lietuviškų darželių arba dar kitaip vadinamų registruotu auklių? Gal žinote kur rasti tokios info?
QUOTE(Smigė @ 2013 01 21, 19:31)
Man butu įdomu sužinoti ar tame mieste yra lietuviškų darželių arba dar kitaip vadinamų registruotu auklių? Gal žinote kur rasti tokios info?
Sure Start, bent jau as pas mus mieste klausiau ir man atsake ten.
O siaip apie vietinius darzelius tai tikrai reikia eiti ir sneketi ten su jais. Nes kiekvienam tvarka skirtinga, mokesciai irgi, vienur reikia uz atostogas ar siaip sventines dienas moketi pilnai, kitur puse kainos, vienur eiles buna,kitur jau po keliu dienu gali pradeti, nu vnz, privatus, tai savo taisykles susigalvoja kokias nori.
Lietuvisku darzeliu antrime tikrai nera...o aukles...blyn pamirsau is kur galima visa sarasa gauti...atsiuncia i namus registuotu aukliu sarasa nu ir skambinies pati...bet jos tai vietines...turejau toki is 100 aukliu nei viena neturejo laisvos vietos...zodziu
Online sveika pargrizus!!!!!!!Ir dar karteli sveikinimai mazylio laukiant
QUOTE(Piople @ 2013 01 21, 23:08)
Lietuvisku darzeliu antrime tikrai nera...o aukles...blyn pamirsau is kur galima visa sarasa gauti...atsiuncia i namus registuotu aukliu sarasa nu ir skambinies pati...bet jos tai vietines...turejau toki is 100 aukliu nei viena neturejo laisvos vietos...zodziu
Mmmm kaip liudna Na dabar nežinau ka toliau darysiu, bandysiu toliau kažkaip kitaip spresti savo bėdas. Ačiū už atsakymus
O tai aukliu jei reikia regitruotu, laikrastyje jos skelbiasi kad available. Bent jau pas mus
Gal dabar kitaip..as aukles ieskojau vidurinej dukrai tai buvo gal pries 5metus...todel ir neatmenu is kur ta sarasa gavau...daug laiko praejo...Cia daug kas pasikeite...nuo to laiko...