Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės Airijos Mamytės

Man atrodo kazkas cia buvo is Dungannon.. kokia geda, neatsimenu kas. As neturiu patirties jokios su darzeliais, abu is kart i school nursery.
Sveika prisijungus!
Atsakyti
na as patirties su darzeliais nelabai ir turiu...tik viena galiu pasakyti...eiles kilometrines...jei randi darzeli kur priima vaika tai rojus...bent jau pas mus mieste taip...O ka cia dar pasakyti...bent jau as kaip ieskojau darzelio paemiau geltonus puslapius ir ziurejau kur koks darzelis yra...pagal pasto koda...kad butu arciau namu...paskui apvaziavau visus...atsirinkau kur arciausia...ejau snekejau...su direktorem...apziurejau visus...suzinojau kuriam nera eiles...ir viskas...2sav vaika turi pratinti prie darzelio...daugumoje tas laikas nemokamas...paskui eina normaliai...jei spesi susisukti ir vaika pasiimti iki 12val dienos...tai gali eiti part time...o jei ne tai full time...dienos kaina nuo 35-50sv...priklausomai koks darzelis...dauguma dirba nuo 7val ryto iki 6val vakaro...kiti iki 7val vakaro...Jei pajamos mazos valstybe apmoka 80% kainos uz darzeli...Nu va kaip ir viskas...

OI mano visi trys sirgo...sunus Lietuvoje istisai pulinga angina ...dukra...visus virusus perejo kurie darzely buvo...sita ir panasu kad taip bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piople: 16 sausio 2013 - 11:32
Nu va ir vel tyluma...kur visos dingo?????
Nestuke nesirodo...mamyte su trim dukrytem ir retai pasirodo...makmint kaip visada niekas nevyksta tai neraso...vilte-vilte...oras matyt lija ner ka rasyti taip pat..uzsimta dieta...darada prie sesutes jungiasi tyluma ijungus...naujoke pasirode ir dingau padare...zodziu...liuddddnnnnnaaaaa...auuuuuu...kur jus..... verysad.gif

Pas mane is naujienu tai tai kad nusipirkau nauja zuvi i akvariuma...3dienas pagyveno viskas ciki piki buvo...galvoju reik antros...nes skaiciau kad joms po viena liudna...nu ir ka...11 zuvu mano suede per 3val...kaip jum ka???ieskau naujo akvariumo kad tas dvi pasalinti...ner pinigu...ale mano senuoliu zuvu gaila...o tas ismest ir sirdis neleidzia...nes jos tokios grazios isauga....sakis...nusipirkau egresyvia kokia...nes ana senesne nieko needa,,o ta antra...sakis...kapoja sveikas zuvis tolka tak...

Va apie nieka bet vistiek kazkas....

Ryt bus du metai kai tecio nebera...negaliu patiket kad sitiek jau daug...atrodo taip nesenai buvau laidotuvese...o jau du metai... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif AS tai esu , tik kad rasyt apie ora nesinori biggrin.gif Nors...siandien tai tragedija lauke , baisu doh.gif ir sniego pranesa..vaikai laukia baisiausiai, o as ne ...kaip reikes nuo savo kalno nuvaziuot jei bus slidu cool.gif ..O siaip irgi nieko naujo , tas pats per ta pati - namai, mokyklos, bureliai, koledzas, parduotuves...A sivakar su mazuoju vaziuosim i spektakli , tai vis kazkokia pramoga..

Piople- laikas greit bega, bet sirdele dar ilgai liudes tecio... 4u.gif

Nu bet ir zuvi nusiprkai, zudike biggrin.gif , gaila kitu zuvyciu verysad.gif

Na ka prisidaviau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
nu va darada jau prisidave...o kitos kur....

blyn kaip uzkereta nieko nera gumtree...ebejuj visi per toli...zodziu...jau dideles mano zuvys..kurioms 4metai...su nubraizytom skurom plaukioja...zodziu...kiek jos atlaikys nezinau... cray.gif cray.gif Jei iki vakaro nerasiu kur perkelti eis abi i klozeta...nes kuri dabar zudike nezinau...supanasejo abi...neeina atskirti... doh.gif
Atsakyti
Ai tas oras ir sniegas man nemaiso savaitgali, kad tik ne eiline darbo diena, nes tikrai nieko gero vaikus tampyti.
Ziuriu Piople gerai apsipirko biggrin.gif vivastreet skelbimu buna
Atsakyti
Sveikos,

nu piople ir uzsipirkai zuvu thumbup.gif verysad.gif cool.gif Tikros siaures airijietes, del religijos kovoja tikriausiai akvariume lotuliukas.gif
O as pasiemiau iseigine nuo kompiuterio, mat po 100 metu skaityti pradejau knygas. Kaip smagu, tik gaila kad pas mus bibliotekoj mazas pasirinkimas lietuviu kalba.
Kaip smagu kad ziema atejo, pagaliau ir vaikam bus dziaugsmo, mano sunus ciupinejo sniega, sako, oi mamyte, labai saltas jisai.
Darara, prasom placiau apie spektakli, koks, kur ir ar patiko. As tai iri noreciau kur su sunum nueiti, bet kazin kur, kad nebutu jam nuobodu ir nei nepasibaigus nereiketu iseiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-vilte @ 2013 01 18, 21:36)
Sveikos,
nu piople ir uzsipirkai zuvu  thumbup.gif  verysad.gif  cool.gif  Tikros siaures airijietes, del religijos kovoja tikriausiai akvariume  lotuliukas.gif
O as pasiemiau iseigine nuo kompiuterio, mat po 100 metu skaityti pradejau knygas. Kaip smagu, tik gaila kad pas mus bibliotekoj mazas pasirinkimas lietuviu kalba.
Kaip smagu kad ziema atejo, pagaliau ir vaikam bus dziaugsmo, mano sunus ciupinejo sniega, sako, oi mamyte, labai saltas jisai. 
Darara, prasom placiau apie spektakli, koks, kur ir ar patiko. As tai iri noreciau kur su sunum nueiti, bet kazin kur, kad nebutu jam nuobodu ir nei nepasibaigus nereiketu iseiti  doh.gif

as ir pas drauge uztikau lietuvisku romanu thumbup.gif

Kaip tik nesenai gryzom is spektaklio- man tai labai patiko, mano maziui (5 m.)-pirma dali biski i miega trauke biggrin.gif , bet po pertraukos atsigavo , tai ir soko ir plojo...sake patiko biggrin.gif Buvom Aladine , Newryje. Spektaklis, pusiau miuziklas, su siuolaikiniais motyvais biggrin.gif Zmoniu pilna sale . Gaila , kad tokiu vaikisku spektakliu buna mazai verysad.gif
Atsakyti
oi pas m,ane lietuvisku knygu kruva...kol nebuvo eistes per diena knyga surydavau...o daba ....puse neskaitytu...nera kada...as tik pasiimu knyga ji salia...ir lapus plesti...taip kad skaitymas atidetas... smile.gif As neskaitau kitokiu...nemegstu...tiesiog..

neradau jokio akvariumo...ikisau zudikes i 19litru...patikekit kaip sudepresavo...guli kaip negyvos...aisku skirtumas yra is 260 litru i 19lt...sakis....nei valgo nieko...o taip tai iskart valge po 4kart dienoj...Jei kam idomu kokias pirkau paziurekit youtubeje oscar fish..kokios jos grazios...kokios dideles uzauga...nu sakis....ryt sakiau jei nerasiu papigiai naudotu akvariumu...kentes mano vagse kreditine pirksiu nauja...negaliu i klozeta nulesti as ju...man sirdis neleidzia...jos man jau per tas kelias dienas jau is rankos valge...nu negaliu...ot blyn.....suminkstejau i senatve... tongue.gif bet viskas per ta antra...pirma tokia gera buvo...3dienas anei viena nenustipo...anei vienos neede,,tik antra isigyjau tokia pat...vsio...11 zuvu ate....tik ziuri uogeda burnoje...ziauru...

Mano dukra keistuole...apacioje tik du priekiniai dantys ir pirmi kruminiai vsio...o dabar antra savaite virsuje dygsta paskutiniai dantys....as dziaugiuosi kad nedirbu nes visas naktis tenka klaustyti mami (taip mane vadina) popi....jau akys juodos...nepajegiu net sportuoti akyse zvaidzdutes rodosi...o kg nuo nusilpino nekrenta...rupuzes....tai va tiek naujienu...

Ai pasiskundziau sunaus koledze...gaila man vaiko...jis tylus pas mane...nei man nei kam kitam pasipasakoja...jei ka isgirstu is jo tai man rojus....zodziu jis turi du ispejimus del elgiasio...tai paklausiau ar zinote kodel jis taip elgiasi....abu ir klases aukletoja ir tutor vadinama ir siaip toks kaip pagalbinis tyli...sakau ar jus galit jus pasakyti mano vaiko pavarde taisiklingai...tie ne...sakau o jus nepagalvojot kad neikas mokykloje negali...ir kaip jis del to jauciasi...jis neikad nebus cia savas..jis kitoks...vien vardas ir pavarde tai pasako...o jus paklauset kodel jis musas...kodel...todel kad ji uzgaujiuoja...jis stengiasi atsiginti...ir nori padaryti tai pats...nes galvoja taip irodys kad jis gali pastoveti uz save...kad neverta eiti ant jo...o jei jis jums skusis is jo dar labiau tyciosis...zodziu prie vaiko susakiau viska (tupi susirinkimai koledze vaikai su tevais kartu diskutuoja)...nezinau ka vaikas galvoja...bijau paklausti...bet as zinau kad gerai padariau lai jie ten zinos...pirma nesitycios vaikai is jo...kad jis mokytojam viska pasakoja,taip sakant ozys...kita ...ko maniskis kaltas turi buti...pasakiau tiesiai sviesiai jis jums nesiskus niekad jis neskundikas jis taip aukletas...jis vyras...jis turi pats uz save pastoveti..o jei jusu salies vaikai rasistai (taip ir pasakiau) tai jau ne mano bedos...uztilo tik abu...tai jo suprantam...pradejo apie anonimiskuma pasakoti...zodziu...apie psihologus...kad jis nesijaustu kitoks nu...debilai...kur logika...kaip jis nesijaus kitoks...jei nei vienas mokytojas nesugeba jo pavardes istarti...juk jis paauglys...nu zodziu as stebiu kas toliau...uz sunu galva nusuksiu...jei reiks...

oi labai cia as agrevysiai baigiau.... tongue.gif Bet rimtai...eisiu ir kovosiu...iki galo...gana gatveje atsiranda asilu kurie tyciojas...mokykloje nedaleisiu...su sunum jau gatveje lengviau...bet dukra....tai pazeminta konkreciai...eina zaisti pasn klasiokes i kita gatve..

Oi gana...tingesit skaityti paskui...issipleciau per dau....
Atsakyti
QUOTE(Piople @ 2013 01 19, 01:49)
Oi gana...tingesit skaityti paskui...issipleciau per dau....

Oi Piople kaip viskas pazystama ..mano dickis pirmi metai naujoj mokykloj, labai dziaugesi i ja istojes...,bet kadangi mokosi beveik vien airiai irgi visko buna ir apstumdo ir zodziais kabinejasi .. sako kad nelabai kas nori su juo draugaut....yra ir atgal dejes, bet Aciu D kaltas neliko..mes kazkaip mokom kaip tik , kad nesimustu , mokom , kad tiesiog -nekreiptu demesio, kad lai jie visi eina s....Mokyklos jis keist nenori...Kalbejom ir s jo klases mokytoju..nu bet ka jis gali ...sake jam sakyt, rasyt i elektronini p. jei ka...labai tikimes , kad praeis metai , kiti ir viskas nurims...jei reikes eisim dar kalbetis...Svarbiausia, kad dickis nlb ima i galva,,jis kaip tik mums viska pasipasakoja...

Labuka 4u.gif
Atsakyti
Tai gerai kad tavo neeina i galva..o maniskis viska savy kaupia...Jis draugu kruva turi...bet kadangi i jo koledza priimta vaiku is 20 skirtingu mokyklu...tai va ir gaunasi...is savo rajono visi savekai...net uz Eimi eina...kartu musas...bet va tokiu kuku muku atsiranda...erzina erzina zodziais maniskis neislaiko ir pastumia...bet tik pastumia..ar atgal atkerta zodziais...o tada ir prasideda kaifas...po kuri visad mano vaikas lieka kaltas...daede...keik galima...emiau ir suskundziau...daba as stukascia busiu...viska raportuosiu jei reiks pati...Jau primary nuleidau...viska...ai ai...o sitoje neuz ka...pasimokiau jau...negalima nuelisti ir nekreipti demesio...kovot reikia...cia vietines akis isgrasko jai storiuliu vaika pavadino...o tas istikro vos vaiksto...o maniski uzgauliuoja ...as netylesiu..supykau...
Vel issipleciau.... tongue.gif

Nu kur kitos???AUauauauauuuu

Vilte-vilte kiek kg nukrito???
Kaip nestuke gyvena???
Kaip pagranduke gyvuoja,pati maziausioji musu forume mazyle???
Atsakyti
Sveikos,

ale kaip baisu del tu diskriminaciju. Bet cia tie siaures airijos vaikai kazkokie nenormalus, nu ne visi, bet dauguma, manau is tevu cia jie pereme, kad nekesti ne tik vietiniu ( turiu galvoje katalikai protestantu nekencia ir atvirksciai), bet ir visu atvykeliu.
Man tai baisu, kai prades eiti i mokykla, jei bus tokie dalykai. Net nezinai ka daryti kad nepakenkti vaikui paskui.
Del kg tai nukrito 3 kg, reikia pradeti sportuoti, bet kaip prisiruosti, nera nuotaikos tam. O be to svaitgaliais neiseina sedeti ant dietos . rolleyes.gif
O pas mus sniego taip ir nebuvo daug. Maciau piople imetus nuotrauku su nemazai sniego. Penktadieni velai vakare pasnigo, nutirpo per nakti ir viskas , ziema baiges.

Atsakyti