Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės Airijos Mamytės

As tai ligu bijau, nes su darzeliu vargom, o dabar vel pasikeis vieta ir vel greiciausiai visokiom nesamonem prasirgsim verysad.gif

O mes nei vieno kriterijaus neatitinkam, pirmenybe tik pagal amziu. tik siandien kai nesiau dokumentus, buvo dar vienas tevelis, tai jis bedarbis irgi nese dokumentus, tai pagalvojau kad laisvai susirinks dvidesimt keli bedarbiai ir ju vaikuciams pirmenybe, ir viskas, visi kiti atpuola.

Ai kaip bus taip doh.gif

Laurux, tai kaip tas tris mergytes tokiu nedideliu amziaus skirtumu, ar sunku auginti???
Atsakyti
o tema gyvuoja.Super!!!!

Mano vidurine kai ejo pirma diena i preschoola,tevai sedejo uz duru..nes tik valandai buvo...tipo pratina...ji verke kai iseiti reikejo,....neimanoma buvo...nenorejo iseiti ir viskas...anglu buvo nulis..o ji sitaip norejo ten buti...Bet va sunku buvo kai i primary teko eiti...ziauriai nenorejo...verke net...sake man mokytoju gaila....sakau galesi ateiti cia bet kada aplankyti mokytojus...tavo juk visi vaikai eina i ta pacia mokykla...bus tik keli nauji...bet visus kitus pazysti...taip ir ikalbejau...ejom tuomet be didesnio streso...

O maziuke kai veliau pradesnes gime liepos 9d..jei butu iki liepos 1d tai eitu 3metu...daba eis 4...tai jau didesne...

A va kur cia suo pakastas sesutes forume pasirodo yra...Nu sauniai jus cia merginos...ir tyli abi...

makmint jei vyresnysis ejo i ta pacia tikrai mazyli priims...kitaip ir buti negali...
Pirmenybe eina kas arciau gyvena ,kuriu broliai seses ejo i ta pacia mokykla...cia ar as ne taip supratau ar kaip...jei tipo esi bedarbis tai gali vaika leisti i bet kuria mokykla ir tau pirmenybe del to...jei as teisingai supratau tai pirma kart girdziu toki dalyka....sitiek mokyklu ejom jau...sunus jau koledze bet tokios pirmenybes niekur nebuvo dar... g.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Niu va , o maniske geguze gimus tai visais metais anksciau iseis...O kadangi brolis pernai irgi baige mokyklele , tai tikiuosi , kad pakliusim, nes dar po metu gi jau i P1, tai butu sunku be priesmokyklines...

Nu neslepem gi , kad seses biggrin.gif , jei ne ji manes Airijoje greiciausiai nebutu smile.gif

Snd galva nuo pat ryto plysta per puse , iki pykinimo verysad.gif ..po 3 vaisti tabletes biski geriau...
Atsakyti
Mums tai dave knygakur visi kriterijai apie pirmenybes ir visa kita musu miestelio mokyklu isvardinti. Tai bent jau is dvieju mokyklu kur noretume papulti tai pirmas kriterijus kad pirmenybe nedirbanciu tevu vaikam, paskui seka pagal amziu, broliai seses kuriu eina, paskui pagal abecele. Kas arciau gyvena tai pirmenybes neduoda, bet tai gal kad kaimas, o vat Belfaste kitaip, juk didmiestis taip sakant lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-vilte: 11 sausio 2013 - 20:55
Tai taip iseina, kad mokyklos nusistato kriterijus arba council, nes musu toje knygoje, tai prktiskai vienodi kriterijai, taik eiliskumas skiriasi. Del bedarbiu bent jau su vyresniuoju tikrai nebuvo, dabar neatkreipiau demesio. Pagrinde atstumas ir jei kas is broliu seseru ejo anksciau. PIrma diena su vaiku kartu ta valanda buvom klaseje. Dabar neatsimenu, man atrodo antra diena jau ir palikom vienus valandai. Ir po to jau didino laika kas savaite po pusvalandi.
As kazkaip nesuprantu esmes ar dirba tevai ar ne, kame esme? Koks skirtumas ar as darbe ar namie kai vaikas mokykloj...kazkaip nesupratau.

Tai vilte kaip ten su tais vyrais, ar jau geriau?... biggrin.gif 4u.gif

O seses kilusios siaip is ten pat kaip ir as ax.gif dar giliau pakapstysim ir forume bus vien gimines pazistami ir artimieji lotuliukas.gif
Atsakyti
Ot idomiai, as net dar karta pasiemiau knyga paskaityti kriterijus, nu tikrai del gyvenamosios vietos nei neuzsiminta. Bet is ties tai idomiai, tai jei gyvenu kaimelyje, o noriu kad mano vaikas eitu i tam tikra mokykla, tai be sansu, nes pirmenybe prie tos mokyklos tam miestelyje gyvenantiems vaikams. O be to jei gyvenant uzmiestyje tai ir butu arciausia mokykla, tai vis vien mazai sansu papulti, nes pirmiau priims vaikus kurie gyvena tame mieste.
O kas del bedarbiu, tai klausiau kodel, sake manoma kad jie nelabai uzsiima vaiku lavinimu, knygu skaitymu ir pan, todel jiems pirmenybe i mokykla. Cia as kalbu apie prescool, nezinau apie primary ar irgi taip. Pas mus visoms mokykloms pirmenybe bedarbiu vaikuciams. O paskui visi kiti kriterijai.
Nu vnz, bent tema atgijo, kai mokyklos reikalais paplepam.

O tie vyrai... nu atskira respublika tongue.gif Eilinis nekalbadienis namuose unsure.gif
Galvoju gal cia mums krize kai sako buna kas 7 metai, nors jau 8 prasidejo g.gif

Piople kaip dietos??? Kiek numetei, kiek dar liko numesti iki issvajoto svorio tongue.gif
Dararara,man ir galva plysta siandien doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-vilte: 11 sausio 2013 - 23:05
QUOTE(Makmint @ 2013 01 11, 22:34)
O seses kilusios siaip is ten pat kaip ir as  ax.gif dar giliau pakapstysim ir forume bus vien gimines pazistami ir artimieji  lotuliukas.gif

o kaip idomu bigsmile.gif , tai is kur tu kilus?

Nu po piet Aciu D galva jau tik vos vos skaudejo..prisikirtom su MB kinieciu , tai dabar is vis gerai biggrin.gif
Atsakyti
Vilte-vilte man tai 10kg numesti reikia...buvau 2kg numetus...per savaite...bet susirgau...paskui sventes...ir tie 2kg grizo atgal...dabar dar nieko nenumeciau....sportavau taip atsargiai po ligos pirma savaite juk...dietos nesilaikiau dar...bet va 1ni grieztai viskas jau...organizmas bus atsistates...vitaminus geriu...probijiotikus...vadinasi galima jau labiau save imti...

Mano mazei pagaliau virsuje paskutiniai dantys auga...bet naktys bemieges...rekia nakti mami (mane ne mama vadina o mami),sako popa...Nuo 1nio taip...Apacioje tik du priekiniai ir kruminiai...nu dygsta dantys tai kaip jiems patogiau...

Nu tikrai nesuprantu prie ko ta bedarbyste...as su mielu noriu varyciau i darba...tik neiko nera...ieskau jau visas menuo...vyras neranda nieko...jau geras puse metu...nu ir ka...jidar suprantu sunku su kalba..o man...kalba gera...bet net ner kam CV siusti,..tuscia...aisku yra..kazkur tik kaip man ne vairuojanciai susisukti su vaikais....as negaliu ieskoti darbo...tipo ai vyras paziures...o ka paskui...iseiti man...ir vel naujo ieskoti...ziuriu tokio kad jei ka...galeciau dukra i darzeli nuvesti pati...pasiimti pati...bet va neiko nera....

Oi vyru tema isvis neliesti geriau....nusivylus n kartu....aiskini aiskini kas negerai kas netinka...kad tik geriau butu...bet tas pat i kiaura kibira vandeni piltum...jau ir neistengiu...dzinnn....uz save ir vaikus galva nurausiu kam reik ir kam nereik...o jis ai...o kam jis....pats sau....taip ir gyvenu....mum tai daba 7metai kai susituoke....o kai gyvenam tai jau pasimeciau...daug....14 jau...atrodo...
Atsakyti
Nu va Piople, man irgi 10 reikia numesti. Du jau numeciau, dar 8 liko. Itariu kad 3 lengvai nukris, o del 5 paskutiniu reikes paprakaituoti blink.gif

Kas del darbo ir vaiku vedimo i mokykla,tai man jau baisu pagalvoti, kaip rudeni reikes daryti, kai prasides vedziojimai, o dar kai buna kad pries sventes anksciau uzsidaro, tai vel iseigine del kokiu staff training, tai ka daryti dirbant. Baisu ir pagalvoti.

O vat del vyru, tai taikliai pasakyta Piople !!! Oho kaip jus ilgai kartu.
Atsakyti
Vava Vilte-vilte nezinau kaip jusu mazyliai bet mano vidurine istisai prasirgo tai i nursery ejo...savaite mokykloje 2savaites sergam ir taip istisus metus...koks ten darbas teko pasiliuosuot...O darn sventes....mokykla uzdaryta....o kur vaikus deti....P1 jau maziau sirgo...bet vistiek daug...paskui mazejo mazejo..va siemet nuo manes per sventes pasigavo virusa visi sirgom...tik sunus atsilaike...Matyt organizmas atsparesnis tampa...As ir bijau Eiste leisti nursery del tu ligu....bet niekur nedingsi...teks....o kaip dirbti reiks nezinau....dabar ieskau darbo....ale gal kad po svenciu...neiko nera....
Atsakyti
sveikutes. prisijungiu prie jusu:) esu mamyte gyvenanti coalisland miestelyje:) tikiuosi zinote kas nors:) ir kreipiuosi i jus prasydama pagalbos. noriu nuo kitu metu leisti savo mazaji pipiriuka i darzeli,bet va ir beda,ne nenutuokiu nieko apie tai. gal kas zinote,leidziate savuosius,reikia informacijos coalisland arba dungannon ribose.help:)
Atsakyti
QUOTE(Piople @ 2013 01 13, 12:17)
Vava Vilte-vilte nezinau kaip jusu mazyliai bet mano vidurine istisai prasirgo tai i nursery ejo...savaite mokykloje 2savaites sergam ir taip istisus metus...koks ten darbas teko pasiliuosuot...O darn sventes....mokykla uzdaryta....o kur vaikus deti....P1 jau maziau sirgo...bet vistiek daug...paskui mazejo mazejo..va siemet nuo manes per sventes pasigavo virusa visi sirgom...tik sunus atsilaike...Matyt organizmas atsparesnis tampa...As ir bijau Eiste leisti nursery del tu ligu....bet niekur nedingsi...teks....o kaip dirbti reiks nezinau....dabar ieskau darbo....ale gal kad po svenciu...neiko nera....

Na tie sirgimai-nesirgimai labai nuo vaiko priklauso....mano mazius pernai lanke priesmokykline , nesirgo ne dienos , siemet taip pat neserga ...tfu kart 3 smile.gif Dickis LT lanke darzeli nuo metuku-sirgo labai labai mazai ...Del darbo - vyras dirba , o man ne pro kur neiseitu, kol isvezioji, suvezioji, bureliai...

QUOTE(vkmamyte @ 2013 01 14, 03:30)
sveikutes. prisijungiu prie jusu:) esu mamyte gyvenanti coalisland miestelyje:) tikiuosi zinote kas nors:) ir kreipiuosi i jus prasydama pagalbos. noriu nuo kitu metu leisti savo mazaji pipiriuka i darzeli,bet va ir beda,ne nenutuokiu nieko apie tai. gal kas zinote,leidziate savuosius,reikia informacijos coalisland arba dungannon ribose.help:)

Sveikute 4u.gif  Del darzelio nieko nezinau blush2.gif

Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darara: 14 sausio 2013 - 12:42