Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės Airijos Mamytės

Prisiduodu. Gerai Piople sako, sitiek metu temai, gaila butu jei isnyktu, kad ir 3 postai per menesi, tu paciu butu gaila lotuliukas.gif O fb tai neabejoju visos bendru pazistamu rastumem, mazas tas pasaulis.

Pas mane nieko nevyksta, viskas normaliai kaip ir pernai biggrin.gif Tik esu dviguba po visu svenciu, vos judu. Kadangi su dietom ir sportu nedraugauju, tai iki kitu svenciu nukris kas reikia ir vel prie kaledinio stalo sesiu, kad ir vel apie ka butu padejuot ir ateinanciais metais biggrin.gif As apie svori cia specialiai, nes Vilte tikrai nesusilaikys ir apsireiks su visais savo megztiniais lotuliukas.gif

Piople plaukus nusikirpai??
Atsakyti
Sveikos ir as prisiduodu po svenciu smile.gif.

Na, niekad pas mus temelej nebuvo tempu, kad nebutu galima spet sekt. Jei bent jau karts nuo karto parasysim tai niekur ji ir nedings, nes realiai tai juk visos ieinam paskaitom tik nevisada turim ka pasakyt, arba bent jau ta minute nerandam laiko atrasyt, o veliau taip ir nebeparasom. mirksiukas.gif
O plius dar sventes tai toks biziakas, nes as kaip visada bunu viska paskutine minute palikus padaryt, tai tik speju tada suktis doh.gif .

O siaip pas mane lyg ir tas pats. Galvojam mergaites krikstyt, tai ziuresim kada suorganizuosim smile.gif

Makmint tau didelis 4u.gif Malonu butu kada ir is arciau susipazint smile.gif
Atsakyti
Aha Makmint kai reziau tai reziau...ir sveisinu po truputi....ilgi dar trumpinsiu kai grifka uzaugs iki reikiamo ilgio...Nezinau tinka netinka...ale vat uzplauke sulas...nu ir ka pirmyn...eksperimentuoju matot.. lotuliukas.gif
As tai susiimiau...pradejau vel sportuoti...dieta...tikiuosi ligos nesuiims...kaip pries sventes ir liko mano visi sportai uz borto...

Laurx tai tavo visos 3 nekristytos????ohoho tada bus didelis balius...

Darada labai grazi nuotrauka...gal ir fotografija uzsiimineji???
Atsakyti
QUOTE(Piople @ 2013 01 08, 21:34)
Darada labai grazi nuotrauka...gal ir fotografija uzsiimineji???

Aciu 4u.gif ...fotografija neuzsiimu, mes turim asmenine fotografe wub.gif biggrin.gif , mano sesyte DavaZ wub.gif ...

Labuka, snd oras kvepejo pavasariu wub.gif
Atsakyti
As taip norejau jau klausinet ar nebus darara sesute musu tiomamos, labai jau tos nuotraukos sutampa is kazkur biggrin.gif

Zinok Piople rezk drasiai, as ilgus turejau, paskui nureziau vos ejo suristi, visokiu variantu isbandziau. Ir zinoma ne viskas tiko ar patiko, bet esu labai patenkinta, nes isbandziau ir zinau dabar tiksliai kas tinka, kas ne.

Pas mane kaip tik siryt tokia ziemisku saltuku uznese, bet saule sviecia visa diena, man toks oras nerealiai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Piople @ 2013 01 08, 20:34)
Laurx tai tavo visos 3 nekristytos????ohoho tada bus didelis balius...

Taip visas 3 smile.gif .

Atsakyti
Sakiau jaueisiu miegoti, ogi cia judejimas vyksta, tai negaliu neprisiduoti tongue.gif

Aha piople, tokias kasas nusikirpai, bet ir taip tau tinka thumbup.gif

Ka tik uzpildziau preschool forma, ryt nesu, kaip visada uztempiau i paskutine diena smile.gif
Nu as ir ant dietos, pries Kaledas numeciau, per Kaledas priaugau,bet kadangi buvau numetus tai leidau sau pasilepinti, o dabar dieta, jokiu atsipalaidavimu, pavasaris ant nosies, reikia i priesnestuminius dzinsus ilisti, neitraukiant pilvo uzsegti ax.gif
Siaip tai nieko gero gyvenime nevyksta, galvoju ir kam tie vyrai reikalingi verysad.gif

Labanaktis!!!
Atsakyti
[quote=vilte-vilte,2013 01 10, 01

Ka tik uzpildziau preschool forma, ryt nesu, kaip visada uztempiau i paskutine diena smile.gif

Siaip tai nieko gero gyvenime nevyksta, galvoju ir kam tie vyrai reikalingi verysad.gif

[/quote]

as jau pries kaledas nunesiau popierius i preschoola, balandi suzinosim ar papuole..tik as neisivaizduoju kaip ji tokia mazute keliaus i mokyklele unsure.gif ..

Imk balioneli 4u.gif , neliudek...buna tie musu V kartais tikri parsiukai...nu bet be ju butu irgi blogai ...

Labuka visoms 4u.gif
Atsakyti
As irgi i preschool gretas! Labai tikiuosi patekt i ta pacia kur vyresnelis buvo, laaaabai noreciau, taip nerimaut pradejau net, kad tik ten pat.

Oi apie vyrus tai as prie viltes, visi absoliuciai visiskai vienodi. Vieni maziau vienodi, kiti daugiau, bet fakto nenugincysi censored2.gif Vilte, as su tavim gun_smilie.gif
Papildyta:
Dabar pati skaitau kaip stipriai cia pasisakiau blink.gif rytas toks ne koks gal, tai taip is isejo ax.gif
Atsakyti
Pasirodo ne mano vienos vyras toks, palengvejo .... blink.gif
As ir nunesiau ka tik i preschool, betjauciu nepateksim kur norim, nes tik 26 vietos o sake labai daug norinciu.
Darara kas del tu pupuliuku mazumo, tai tokie ziopliukai dar, o kaip ten jiem bus, tai idomu wub.gif Itariu vel prasides ligos, kol apsipras schmoll.gif
Makmint, o pas jus mokykloj nera pirmenybes tiems kuriu broliai ir seserys jau yra toj mokykloj. Jei taip, tai tikrai papulsit mirksiukas.gif
Atsakyti
Yra pirmenybe, bet kiti atitinka daugiau kriteriju, o mes tik va toki viena. Tik nereikia pergyvent maziukas... baikit, taigi ne i universiteta vedam! Vaikas bus ten kur jam reikia pagal jo amziu ir lygi smile.gif Taip kad be panikos.
Atsakyti
Del mokslu tai as nepanikuoju, gerai , kad eis, bus su vaikais , siaip kazkaip per greit ji uzaugo...man ji vis dar mazute , lepunele..oi bus jauciu pradzioj asaru ...
Atsakyti