tai vyras turi visus tuos dokumentus. ir mes atidarom bendra saskaita.na jis atidaro ir mane itraukia i savo saskaita ar kaip cia pavadinti. viena ant dvieju.mes juk vede. jis gali atidaryti. bet mane itraukti irgi prie topacio-ne. vyras sako, ji mano zmona ir be jos as neatidarysiu sakaitos pas jus.

na, turiu pridurti. Jis turi saskaita lloyds banke Londone. Nera laaabai taip jau butina Belfaste atsidarineti ta sakaita.Tiek kad cia nera LLoyds. Ir dar , jis ne lietuvis. Jam nereikia patvirtinti pasa id kortele. kaip man

esu girdejusi tokiu istoriju. Kad uk sakaita atsidaryti is rytu europos yra kosmaras. Vyro geras bendradarbis (galima sakyti beveik draugai) jis cekas. dirba Londone banke bet investiciniam kazkokiam (neturi privaciu saskaitu) tai jam tik pentam banke nenorom bazini accounta dave

o kodel Ulster emet? kazkuo ipatingas? Satanderis dar toks neblogai skamba. bet ten reikalinga saskaita patvirtinanti adresa ir to mes dar neturim. veliau tada....arbe ulsteri, jei labai geras....aj, man tai taspats. men nereikia banku. tik pinigu