Zmogelis tarp tortu uzsikasusi
As vistiek su jumis dar draugausiu ,kartais
Online ,stiprybes
Jolkike,sveikinimai
Va man gerai,kad nebereikia skraidyti ,svarbiausia dar po tiek laiko ,vis dar siurpas nupurto pagalvojus apie skrydzius ,tik labai noreciau pas jus ten dar atlekti ,Makmint aplankyti ir per parduotuves pralekti ,o kaip dar butu gerai i koki carboota gera nulekti ,bet tada jau reiktu antra kart kraustytis is airijos i lietuva .
Zodziu ,grazioms jums visoms vasaros
Zmogelis , kaip faina tave matyti, norejau vakar rasyti kad tarp tortu uzsikasus, bet nezinau kodel neparasiau , matyt karstis veikia
Tai nesuprantu, visi sako kaip toj LT blogai, o tu nesiskundi.
QUOTE(vilte-vilte @ 2013 06 05, 15:48)
Zmogelis , kaip faina tave matyti, norejau vakar rasyti kad tarp tortu uzsikasus, bet nezinau kodel neparasiau , matyt karstis veikia
Lietuvoj reikia dauuuuuug dirbti ,tai dar biskiuka galima gyventi ,bet ir tai tik normaliai pragyventi ,o ten pasitaupyti ,tai nelabai kas lieka,todel jei mb butu kokia normalesne galimybe isvaziuoti ,kur nors ,tai vaziuotu . bet visi emigruoti nenoretumem .
Labas dar kartą mamytes kadangi esu dar labai "šviežia" mamytė ir daug ko nežinau,norėjau paklausti, kur užsidėti apostilę?žinau adresą,bet kaip siųst ir nežinau,ar tesiog išsiųst registruotų paštu ir jie atsiųs atgal ar kažkokį prašymą reikia jiems kartu išsiųsti?ačiū už atsakymus
Sveikos,
aga, jolkike uzsikasus tarp mergyciu kol aptvarkai abi, ziuri jau 12 dienos o as pusryciu dar nevalgius ir dar vyras visai savaitei isvaziuoja dirbti, tai viena... mazoji ziauriai diena nerami, manau pilvelio bedos, nes tik pavalgo ir zyzia, kol uzmiega...gerai, kad nakti nors leidzia pamiegoti...tai tiek
dave pasidziaugti vasara biski, kai ligoninej gulejau praktiskai nu dar viena sekmadieni I papludimi spejom nuvaziuoti ir daugiau vsio
del apostiles yra spec puslapis, reiks ir man uzsiimti greitu metu, kiek pamenu tai reik forma uzpildyti, siusti kartu su pilnu gimimo liudijimu ir susimoketi, as kai mokejaus paste, tai postal order reikejo siusti ir man rodos atgalini voka reik ideti irgi
aga, jolkike uzsikasus tarp mergyciu kol aptvarkai abi, ziuri jau 12 dienos o as pusryciu dar nevalgius ir dar vyras visai savaitei isvaziuoja dirbti, tai viena... mazoji ziauriai diena nerami, manau pilvelio bedos, nes tik pavalgo ir zyzia, kol uzmiega...gerai, kad nakti nors leidzia pamiegoti...tai tiek
dave pasidziaugti vasara biski, kai ligoninej gulejau praktiskai nu dar viena sekmadieni I papludimi spejom nuvaziuoti ir daugiau vsio
del apostiles yra spec puslapis, reiks ir man uzsiimti greitu metu, kiek pamenu tai reik forma uzpildyti, siusti kartu su pilnu gimimo liudijimu ir susimoketi, as kai mokejaus paste, tai postal order reikejo siusti ir man rodos atgalini voka reik ideti irgi
QUOTE(jolkike @ 2013 06 18, 10:31)
Sveikos,
O kam taip sudetingai jokike?
https://www.gov.uk/g...ument-legalised
issiprintini forma, sumoki internetu be jokiu postal orderiu, tuo paciu sumoki uz atgalini laiska , i forma irashai mokejimo referenca ishsiunti special deliveriu ir vsio. Kelios dienos ir apostile parkeliauja atgal
ačiū merginos,jau turim apostille;)
sveios forumos dalyves ! prasau patrimo - kur nuvaziuoti su palapinem paatostogauti, kad jura butu, na zinoma, ir smeliukas nepamaisytu, p jei dar kokios vaiku zaidimu aiksteles salia - is vis pasaka zinau, kad mamytes yra mineje kazkokias grazias ir geras vietas, bet jau tikrai neatsimenu ... labai laukciau pasidalinimo patirtimi
Castlewellan Forest Park,labai daug stovyklaujančių,man asmeniškai ten patiko,tik ten ne jūra ,o ežeras,maudytis galima ir šeip šaunu ten
mamos
Nostalgijos apimta uzklydau cionais.
Kur visos dinge, salta, gal grizkime atgal?
Kaip makmint pirmam puslapi liepe palinketi plepiu Kaledu, vasaros, ir viso kito kas jau praejo ir dar vietos liko Itariu sios temos uzteks dar vieniems metams
Kur visos dinge, salta, gal grizkime atgal?
Kaip makmint pirmam puslapi liepe palinketi plepiu Kaledu, vasaros, ir viso kito kas jau praejo ir dar vietos liko Itariu sios temos uzteks dar vieniems metams
temuke apmirus,bet gal kas atsilieps...
/sakykit,gal kas zino kur prekiauja fejerverkais,ar lengvai galima juos pirkti,ar reik leidimu/aciu,jei kas atsakys
/sakykit,gal kas zino kur prekiauja fejerverkais,ar lengvai galima juos pirkti,ar reik leidimu/aciu,jei kas atsakys