Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės Airijos Mamytės

Labuka 4u.gif

na ka siandien vaikams atostogos-prisnigo gi bigsmile.gif laimingi visi biggrin.gif Man po Lt sniegu tai juokinga atrodo , bet pilnai suprantu zmones gyvenancius kur kalnuose masinos gi nepritaikytos . MB siryt irgi velavo i darba nes prie namu neuzvaziavo i vos iziurima kalniuka doh.gif

Na bet nors muzikeles Luknei neatsauke tai vaziuosim thumbup.gif

sekamdieni buvom spektakli ...vietinis musu dramos teatriukas...aisku su Newrio ner ko lygint, bet vaikams patiko thumbup.gif

na ka prisidaviau biggrin.gif bukit aplankytos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Faina jum Darara, vis po spektaklius pasivazinejat. As ir vis ruosiuosi, bet taip ir nepasidomiu, nors ir nezinau kur cia dometis, pas mus gal kaime net ir nebuna nieko verysad.gif

Sniego ir pas mus kelias valandas is ryto buvo. Jau atsibodo, arba pasnigtu ir koki menesi pasaltu, arba greiciau pavasaris ateitu.

Tai pasipasakokit kur vel visos ilindusios, ka veikiat kad cia neuzsukat???
Kaip musu nestukei sekasi???

Man tai senatve juodai, pradejau sportuoti, tai tiek kakla surakino, kai bobuke vaikstau, galvos nepasuku. Tai kaip cia susiliekninti, jei del uzklupusios senatves neina sportuoti tongue.gif

Atsakyti
Vilte-vilte pas mus dvi nestukes juk !!!!
As tai laukiau daugiau pasisakymu...nes po kazko nera jokio noro kazka rasyti...tiesiog ignoruoti norisi tokius postus...
Mano pagramduke nu tikrai pagramduke apacioje tik du priekiniai dantys...ir kruminiai...nu nedygsta daugiau...virsuje...beveik visi...paskutiniai kruminiai prasikale jau pries 5sav..nu bet nedygsta daugiau...o as kiekviena nakti klausiau mami popa mami popa...jau pajuodavus vaikstau...o svoris rupuze ne kg nei pirmyn nei atgal 2kg numeciau,,daugiau nei kur,...ar miegu ar ne...ar nervai ar ne...nu nejuda...
Fainiausias Eistes issireiskimas kas cia?? Taip fainai klausia sakis...Sesuo nustebus liko kad mano 17menesiu klausineja Kas cia???O jos berniukui jau 4 tuoj bus...tas neklausia tokiu dalyku...O man kaas zinau...nesureiksminu...Eiste manau mazai sneka...sako ate...aciu...kas cia...sese...mami..teti...auauau...popa...pupa...kuku...amaamam...puskupusku.....hi...buy...liulia..dar kazka...neatmenu taip staigiai visko...bet as nemanau kad tai daug...jai juk jau 19menesiu...Zodziu augam...
Su sunum nurimo viskas...pagaliau...daejo atsiprasinejo tie vaikai...kad ne mano sunus tokius pletkus skleide...dabar sake uz ji eina ant visos mokyklos...
Bet va su vidurine ka daryti,,,bijau kad ji kokia bulimija...ar anorekcija nepasigautu...nu nevalgo blyn nieko...neimanoma ikisti...o kai nepavalgo vemia...skrandis sustoja...zodziu...neismanau ka su ja daryti..tysta i ugi...o svoris krenta...kelnes tik pirkti su gumytem juosmeny ir traukti kiek imanoma iki galo...Patarkit kas susidure su sita beda...nu nezinau ka daryti... help.gif help.gif help.gif

Laukiu vasaros sakis...tikiuosi bus siltu dienu noriuuuu labbbbaaaaiiii tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif

Uzvakar mano tevui butu buve 56metai...o jau 2metai kai jo ner....nemate paskutines anukes is mano puses...o dar brolis vaiku neturi...o gal sesuo dar sumastys antra...toks jaunas...o jau nera....kai pagalvoju kiek man liko iki tiek...silpna darosi...nejau...tiek metu galas gali buti...ziauru.....

MIELOS MERGINOS KA PER VALENTINO DIENA,A????KOKIUS SIURPRIZUS DARYSIT???A???
Atsakyti
Nu va ir Valentinas...vakar mire vyro mociute...paskutine...daugiau nebera...

Cia budami nezinau kiek laidotuviu turejom...siaubas...va tada as siaubingai gailiuosi kad cia tupiu...kad ne Lietuvoje... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Piople @ 2013 02 12, 20:23)
Nu va ir Valentinas...vakar mire vyro mociute...paskutine...daugiau nebera...

Cia budami nezinau kiek laidotuviu turejom...siaubas...va tada as siaubingai gailiuosi kad cia tupiu...kad ne Lietuvoje... verysad.gif

Ojei Piople labai labai uzjauciu verysad.gif console.gif.....ir tikrai liudna kai tokiais momentais esam toli...

Del Valentino -nlb mes ji svenciam ir sureiksminam ...zinau, kad geliu tikrai gausiu, o dovanu sutarem nepirkt-nes nu man dar dar -kvepalu nebuna per daug biggrin.gif , bet va vyrui kazkaip.. nu nesinori pirkt kokiu banalybiu su sirdutem , o kazko rimto nereikia, o ir kai seimos biudzetas bendras, tai kai reikia kazko tai ir be Valentino galim sau pasidovanot smile.gif

kaip nusibodo lietus verysad.gif , greciau jau pavasaris , gal ivyks stebuklas ir jis bus grazus ir nelietingas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif Aš visiškai gal ir ne į temą, bet manau, kad iš jūsų galiu sulaukti geriausio patarimo. Sūnui kovo 4 d. reikia būti Bangore. Nesame skridę į JK. Kiek kainuotų kelionė? Ir gal galite pagelbėti su pigesnių skrydžių paieška ax.gif
Atsakyti
pigesni skrydziai tik su persedimu per kitus miestus..tik ne per Londona...kazkas skrides pigiai visai per budapesta atrodo...visai kapeikos gavosi...reik daug daug ieskoti...as niekad taip neskrendu man vaiku gaila...todel negaliu kazka labiau pasakyti...bet zinau kad suranda zmones bilietu net uz 50sv i viena puse....
Atsakyti
Piople- uzuojauta!!!

Skrydziai pigiai gaunasi per Norway, super pigu, bent praeita vasara buvo. Bet man ir sunaus gaila, tai niekad neskrendu su persedimu.

Ale tu Piople tai saunuole, trys vaikai, o dar yra noro ir laiko gaminti valentino surprise thumbup.gif Mes tai nebesvenciam , as niekad neskaiciau Valentino svente, o maniskiui irgi tikriausiai atsibodo geles dovanoti be atsako tongue.gif

Laukiu kovo men, vat pavasaris tada gal jau bus ir moters ir mamyciu diena, tiesiog sventiskas menuo rolleyes.gif

O kas dar nestuke be jolkikes??? Tu?????? mirksiukas.gif
Kur makmint ir zmogelis dingo??? Prasom prisiregistruoti visoms ax.gif
Atsakyti
prisiregistruoju, bet kad nelabai kas vyksta pas mane. valentinas liuks buvo smile.gif oras is viso pasaka paskutiniu metu, taip gera lauke, kazkuria diena net galva skaudet pradejo, sakau gal deguonies perteklius biggrin.gif kita savaite atostogos vaikams tai planuoju kaip uzimti, ir aisku oras kaip visada bus ne koks.
oi vilte, prasau atidziau skaityti lotuliukas.gif delete nescia, neatsimenu ar tikrai teisingai pasakiau nicka.
uzuojauta Piople

jei kas ras pigiu bilietu vasarai ir as noriu zinot biggrin.gif as net nezinau kokios oro linijos kur skraido dabar. man vien pagalvojus apie bilietu ieskojima ir visu variantu derinima bloga darosi, tikrai reikia pasedeti, nes variantu simtai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makmint: 17 vasario 2013 - 22:08
Jolkite laukiasi ir Online laukiasi!!!!Turime dvi nestukes!!!

Oi ne as ne...man pakolkas gana leliuku...maze istisai mami mami rekia ar reik ar nereik...ir diena ir nakti...man jau gana

Kokie ten siurprizai...siaip stala papuociau ir viskas...neiko nesidovanojom...nu jau nuo kasdeniebes stoga nesia...reikia kazkaip pakeisti kazka...vis nuotaika pakelia...Nenorejau nieko daryti...nes buvo ka tik mociute palaidojes...nu bet pagalvojau gal pasikels nors kazkiek nuotaika....ir man pavyko...
Atsakyti
Sveikos šiaurinukės wink.gif Esu iš IRl. Turiu klausimuką. Ar yra aplink Newry ar Lisburn Cash and carry, kur priima visus apsipirkt??
Atsakyti
Sveikos mamytes! Ka manot apie Belfast? Planuojame su seima emigruoti i Airija...kaip manote kiek pasiimti euru , nes manau daugiausiai per menesi turetume darba bent vienas is musu susirasti? Musu suneliui 2 metukai, kaip cia su darzeliais? Ar Belfast kambariu nuoma brangi?Aciu visoms pasisakiusioms mamytems!
Atsakyti