Vilte-vilte pas mus dvi nestukes juk !!!!
As tai laukiau daugiau pasisakymu...nes po kazko nera jokio noro kazka rasyti...tiesiog ignoruoti norisi tokius postus...
Mano pagramduke nu tikrai pagramduke apacioje tik du priekiniai dantys...ir kruminiai...nu nedygsta daugiau...virsuje...beveik visi...paskutiniai kruminiai prasikale jau pries 5sav..nu bet nedygsta daugiau...o as kiekviena nakti klausiau mami popa mami popa...jau pajuodavus vaikstau...o svoris rupuze ne kg nei pirmyn nei atgal 2kg numeciau,,daugiau nei kur,...ar miegu ar ne...ar nervai ar ne...nu nejuda...
Fainiausias Eistes issireiskimas kas cia?? Taip fainai klausia sakis...Sesuo nustebus liko kad mano 17menesiu klausineja Kas cia???O jos berniukui jau 4 tuoj bus...tas neklausia tokiu dalyku...O man kaas zinau...nesureiksminu...Eiste manau mazai sneka...sako ate...aciu...kas cia...sese...mami..teti...auauau...popa...pupa...kuku...amaamam...puskupusku.....hi...buy...liulia..dar kazka...neatmenu taip staigiai visko...bet as nemanau kad tai daug...jai juk jau 19menesiu...Zodziu augam...
Su sunum nurimo viskas...pagaliau...daejo atsiprasinejo tie vaikai...kad ne mano sunus tokius pletkus skleide...dabar sake uz ji eina ant visos mokyklos...
Bet va su vidurine ka daryti,,,bijau kad ji kokia bulimija...ar anorekcija nepasigautu...nu nevalgo blyn nieko...neimanoma ikisti...o kai nepavalgo vemia...skrandis sustoja...zodziu...neismanau ka su ja daryti..tysta i ugi...o svoris krenta...kelnes tik pirkti su gumytem juosmeny ir traukti kiek imanoma iki galo...Patarkit kas susidure su sita beda...nu nezinau ka daryti...
Laukiu vasaros sakis...tikiuosi bus siltu dienu noriuuuu labbbbaaaaiiii
Uzvakar mano tevui butu buve 56metai...o jau 2metai kai jo ner....nemate paskutines anukes is mano puses...o dar brolis vaiku neturi...o gal sesuo dar sumastys antra...toks jaunas...o jau nera....kai pagalvoju kiek man liko iki tiek...silpna darosi...nejau...tiek metu galas gali buti...ziauru.....
MIELOS MERGINOS KA PER VALENTINO DIENA,A????KOKIUS SIURPRIZUS DARYSIT???A???