Įkraunama...
Įkraunama...

Nuoaltinis diskomfortas seimoje

Tuomet galiu palinkėti tik KANTRYBĖS.
Dar viena išbandyta taktika, tik nežinau,ar tau šiuo momentu ji tiks, nes juk tu -būsima mamytė: elgtis analogiškai kaip elgiasi vyras, tapti "blogiete žmona". T.y. ilgi vakariniai užsisėdėjimai su draugėmis (arba pas drauges) ,nepagaminti pietūs, nesuplauti indai , nelabai reikalingi pirkiniai sau (pvz. brangus dešimtas megztinis ar kelinti žieminiai batai), arba kažkelintas indų servizas arba brangus kostiumėlis būsimam kūdikiui ir t.t.. Na,čia jau išradingumo reikalas. Gal jam pasidarys aišku,kad viskas grįžta bumerangu, gal bus gaila pinigų ir tave pradės stabdyti su pirkiniais ? Nors galvoju,kad per šešis metus ir šią taktiką būsi išbandžiusi...
O gal belieka tau "užsiauginti" abejingumo kiautą, nekreipti į jo išsišokimus dėmesio ir gyventi taip kaip TAU reikia? Valgyti gaminti tik tada ir tą, kai TU nori. Nori sekso-pirmyn.Nenori-nusisuki nuo vyro pastangų.
Tiesiog nežinau.... Gal ką nors patartų kitos forumietės.

Atsakyti

aciu Ritaa, kas blogiausia tai jis supranta kad mane erzina kad man skaudus jo elgesys vakar tai issiaiskinau kai pasakiau kad viena drauge rarado kudiki del nervinio soko,kad jis uzduso kai mama buvo labai susijaudinusi, tada mano brangusis kazko susimaste ir pasake "tai tik tu ziurek nesinervuok..." as pasakiau kad viskas priklauso ik nuo jo vat tada jis tylejo nei zodzio nesake
Atsakyti
Na, va,pasirodo, ne tokia jau bloga padėtis...
Juk jam KŪDIKIS RŪPI..Tai ir toliau veik ta pačia linkme.
SEKMĖS!
Atsakyti
smagiai cia rasinejate tongue.gif as i ta kluba irgi tikciau biggrin.gif
bet vis gi manau, kad mums reiktu pasimokyti is kasteopejos (kazkur3 ar 4pusl.rase) Atsipalaiduokit bobelkos tongue.gif ir puse-negirdekit, nematykit....
as irgi kazkada baisiai tvarkiausi, dabar manuose istisai betvarke tongue.gif DZIN! bet sakiau kad kazkada kokia moterele samdysiu, kad tvarkytu, juk as esu pernelyg uzimta moterele biggrin.gif
laikykites, ir daugiau dalyvaukit "penktadienio tuseliuose" a ne, Auges? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solele: 16 gruodžio 2004 - 15:45
Mane labiausiai nervina, kad vyras skiria per mazai demesio man ir vaikui, daznai velai is darbo grizta ir t.t. O kai pasakau tiesiai sviesiai, kad skirtu daugiau demesio, tai jokios reakcijos. Tai kaip nepyksi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba: 03 sausio 2005 - 12:01
Esame Vilniaus Gedimino Technikos universiteto Kūrybinių Industrijų pirmakursės. Atliekame tyrimą, kuriuo siekiame išsiaiškinti Jūsų poziciją egzistuojančios smurto problemos šeimoje atžvilgiu.

Kviečiame Jus dalyvauti šioje apklausoje ir atsakyti į anketoje pateiktus klausimus. Tyrimo duomenys bus naudojami tik moksliniais tikslais ir pristatomi tik apibendrintai, neviešinant jokios asmeninės informacijos. Anketą pildyti gali visi žmonės, kurie nori išsakyti savo nuomonę šiuo klausimu.

Labai dėkojame už Jūsų sugaištą laiką!

Šios anketos rezultatai viešai nepublikuojami.

http://######/f/soci...rs/new.fullpage
Atsakyti
Atnaujinam temą 4u.gif

Aš irgi dėl visko nervojuosi, atrodo smulkmenos, o kaip užknisa doh.gif Ar čia dėl vaiko gimimo, sako pirmi metai sunkūs? Nes pati savęs nebeatpažįstu, nervina, kad jis viską neteisingai daro su vaiku, to, ano nežino, nepasiima seilinuko prieš jai košę duodamas, kad jis pareina ir batų nenusiavęs į kambarį eina tašės pasidėti, ir xxxxxxxxxxx kiek tokių smulkmenų.... doh.gif
Atsakyti
Na su mano vyru lygiai tas pats. Pastoviai jauciuosi kaip kokia sena niurzga, nes daznai tenka priekaistaut ir bambeti, daiktai istisai ismetyti, purvinu kojiniu i skalbiu deze nepasideda, tenka nuolat aiskintis del to paties! Kartais aiskinu ramiu tonu, kartais rekiu, kartais tiesiog bambu. Nezinau kaip ji ismokyti tu paprastu dalyku. Tai ziauriai siutina, o kartais tai jau tiesiog kelia depresija.. sad.gif Na tik valgyt dazniausiai greit atbega nes buna jau isbadejes. Saldumynu stengiauosi atvirai nelaikyti, kai "galima" padedu ant stalo, nes kitaip kiek buna, tiek suvalgo. Reikia nuolat priminti kad ir kietiems paliktu.
Atsakyti
labutis,
gal tavo vyras avino zenkle?...maniskis "avinas "pats daug bumba ir moko mane kadip padeti kempine kaip sudeti drabuzius, bet pats reikalauja kad gaminciau ir lyginciau....bandziau taikstytis prie jo, bet sunkoka ir jau pavargau.
Atsakyti
aciu uz pasiulyma konsultacijai, taciau pati studijuoju psichologija ir daug ka ismanau o siame skyrelyje pasidalinau tiesiog moteriskomis emocijomis. smile.gif
Atsakyti