Idealiu istekejusiu nelyginanciu kobru klubas
Papildyta @ [mergetime]1090513615[/mergetime]
Auges siulom i ji stoti ir tapti pavyzdine nare...
Papildyta @ [mergetime]1090513714[/mergetime]
Ne, Auges siulom ji isteigti ir tapti jo pirmininke!
QUOTE (Mew @ 2004 07 22, 14:30) |
Ale kokia likimo ironija - mums raganoms tenka visai neblogi vyrai, kurie mus brangina (bent maniskis), paleisti nesiruosia, i kitus sijonus siukstu tik paslapciomis dairosi. |
Ajooooo. Tikras reikalas. Kazkokia tai anomalija. Gal ne veltui sakoma, kad priesingybes traukia. Vat mes tokios zhiezulos ir susirenkam visa ta grietinele...
Kai prisimenu musu santuokos pradzioj tai as irgi is paskutiniuju stengiausi but idealia zmona (nu plika akim matesi, kad vyras geras,tai, sakiau, reik pasistengt)... Nu didziausia krize seimoj buvo, vos skyrybom nepadavem... O va dabar ziuriu, kad kuo labiau nagleju, tuo geresni santykiai seimoj... Sutapimas???
Ne joks ne sutapimas, o gryna diedu psichologija, jie mazochistai Geru bobu vyrai pablogeja, iseina is namu arba bent susiranda ziezula meiluze. Todel labiausiai apsimoka buti savimi
Vat as tik niekaip nesuprantu ko nervuotis del ismetytu drabuzhiu ar nevalgomo maisto: perzhengti kojnes daug pastangu nereikia, o jie vyrai akiviaizdziai is bado nedvesia, tai ko cia parintis... Isvis, kai valgyt nedarai, tai ir problemos nelieka, nebuna tu kotletu kurios ismest reikia... O vat kai palieka duso galvute nusukta i vonios giluma, ir taip beveik 10 metu is eiles... - va cia tai gryniausias genocidas. Kiekviena diena zuva mano nervines lasteles, kai gaunu salto vandens pliupsni tiesiai i zhiople... Bet ir tai naudos galima iziureti: nervu kaipo ir nebeliko, uztat kaip balso stygos islavejo....
Teisingai, moterys, tarnaiciu laikai praejo. Vyrai tokie pat suauge zmones kaip ir mes. Jie puikiai viska sugeba patys ir valgyti pasiimti, ir savo rubais pasirupinti, ir namuose apsitvarkyti.
Niekada netarnavau ir netarnausiu. Jei jam jo skrandis nerupetu ir vietoj normalaus maisto saldumynus ar dar kazkoki niekala kimstu, tai cia jau jo asmeninis reikalas. Valgyti gaminu, kai yra noras, kitais kartais vyras gamina - kazkaip naturaliai pasiskirstem. Kai praso pagalbos, pvz. skubant kur nors pralyginti koki ruba, tikrai nera sunku, nes kita karta man paciai reikia tokios pagalbos. Namus irgi galima dviese tvarkytis, kad paskui vienas kuris nebutu labiau pavarges nei kitas.
Vienu zodziu, pagal kai kuiuos senovinius standartus mane galima butu nurasyti i blogu zmonu gretas, bet as nesu bloga zmona - as esu labai gera ir mylinti zmona .
Niekada netarnavau ir netarnausiu. Jei jam jo skrandis nerupetu ir vietoj normalaus maisto saldumynus ar dar kazkoki niekala kimstu, tai cia jau jo asmeninis reikalas. Valgyti gaminu, kai yra noras, kitais kartais vyras gamina - kazkaip naturaliai pasiskirstem. Kai praso pagalbos, pvz. skubant kur nors pralyginti koki ruba, tikrai nera sunku, nes kita karta man paciai reikia tokios pagalbos. Namus irgi galima dviese tvarkytis, kad paskui vienas kuris nebutu labiau pavarges nei kitas.
Vienu zodziu, pagal kai kuiuos senovinius standartus mane galima butu nurasyti i blogu zmonu gretas, bet as nesu bloga zmona - as esu labai gera ir mylinti zmona .
As irgi esu "bloga" zmona Anksciau kivirco metu bandydavau tiesos ieskoti, gailedavau saves (juk tiek daug geru darbu per diena JAM padariau), o dabar - ne velnio Va, siandien pasiemiau vaika ir moviau pro duris. Jis dar reke ten kazka Is to pykcio supirkau dukrai visa ziemos garderoba Jis skambino kelis sykius, bet mano mobilus buvo paliktas namie O paskui prisipirkau maisto ir grizau namo. Ka gi - atbego pasitikti, o as dar pykstu Daviau krepsius panesti, i akis neziuriu. Pasidariau skania vakariene Liko ir jam, tiesa, bet as dariausi SAU. Na, galiausiai atlyzau... Bet uztat vakaras koks Ramu
O del ismetytu daiktu neimu i galva. Kai paskaiciuoju - daugiausiai tu daiktu primetau as
P.S. Jus man pasakykit, kaip vyro kostiumines kelnes lygint, nes as turbut kaskart juokingai islyginu Tai yra vienintelis "darbas" kuri stengiuosi atlikt; nes jam dzin, jis eitu nelygintom; o zmones blogai snekes apie MANE
O del ismetytu daiktu neimu i galva. Kai paskaiciuoju - daugiausiai tu daiktu primetau as
P.S. Jus man pasakykit, kaip vyro kostiumines kelnes lygint, nes as turbut kaskart juokingai islyginu Tai yra vienintelis "darbas" kuri stengiuosi atlikt; nes jam dzin, jis eitu nelygintom; o zmones blogai snekes apie MANE
QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 23, 05:03) |
P.S. Jus man pasakykit, kaip vyro kostiumines kelnes lygint, nes as turbut kaskart juokingai islyginu Tai yra vienintelis "darbas" kuri stengiuosi atlikt; nes jam dzin, jis eitu nelygintom; o zmones blogai snekes apie MANE |
Mano vyras karinininkas, jam blogai baigtusi, jei pasirodytu nelygintom kelnem Za odno ir mano islygina
Tikciau i klubo prezidentes...
Valgyt nedarau jau metus beveik (kai pradejau dirbt tai ir nedarau) - kai nori valgyt namie nueina i parduotuve ir nusiperka koki kijevo kotlta ar pan, as namie tik salotas papjaustau ir ryzius isverdu. Bulviu neskutau nesumelavus 5 metai gal... (na isskyrus vaikui sriubai).
Kelniu nelyginu, nes visas jo kostiumines kelnes (cielas 2 turi , ir nesioja vienas karta per metus ir kitas taip pat daznai) nesu i valykla (po 7Lt) ten ir islygina . Tvarkomes kartu, jei kartu namie bunam, jei ne tai as uzsiraukusi visa apsitvarkau viena, bet uz tai jis po to turi kentet mano "gera" nuotaika, vienintele privilegija yra isskirtinai vyro - tai suplauti indus. Tas pas mus namie griezta ir nekeiciama, aisku kartais kyla nerealus gincai is serijos : tu valgei tu ir plauk. Bet kazkodel visada as laimiu, arba ateina mano mama ir suplauna tuos nelemtus indus
Zodziu steigiam. Busiu prezidente Visai vyrui ramybes namie nebus , as dar ir valdzia igausiu tai visai nesukalbama pasidarysiu
Valgyt nedarau jau metus beveik (kai pradejau dirbt tai ir nedarau) - kai nori valgyt namie nueina i parduotuve ir nusiperka koki kijevo kotlta ar pan, as namie tik salotas papjaustau ir ryzius isverdu. Bulviu neskutau nesumelavus 5 metai gal... (na isskyrus vaikui sriubai).
Kelniu nelyginu, nes visas jo kostiumines kelnes (cielas 2 turi , ir nesioja vienas karta per metus ir kitas taip pat daznai) nesu i valykla (po 7Lt) ten ir islygina . Tvarkomes kartu, jei kartu namie bunam, jei ne tai as uzsiraukusi visa apsitvarkau viena, bet uz tai jis po to turi kentet mano "gera" nuotaika, vienintele privilegija yra isskirtinai vyro - tai suplauti indus. Tas pas mus namie griezta ir nekeiciama, aisku kartais kyla nerealus gincai is serijos : tu valgei tu ir plauk. Bet kazkodel visada as laimiu, arba ateina mano mama ir suplauna tuos nelemtus indus
Zodziu steigiam. Busiu prezidente Visai vyrui ramybes namie nebus , as dar ir valdzia igausiu tai visai nesukalbama pasidarysiu
Kaip sakoma join the club
Nagi pas mus irgi tas pats. O ypac, kai pastojau. Nezinau, gal cia hormonai veikia? Kai vakar grizusi namo, radau neisnestas siuksles ir savaji prie kompo sedinti, tai buvo ojojoj . Su kambariu tvarkymu pas mus panasiai kaip pas Auges. Jeigu jis nori i mano suirzusia fizionomija ziuret, tai galiu ir as viena kartais tuos kambarius sutvarkyt. Valgyt jau seniai beveik nebegaminu (negaminau nuo to laiko, kai su juo susipazinau). Bet jis daug geresnis kulinaras nei as, tai neburbedamas pats valgyti daro. Stai sivakar isvaziavo savo tevukui padet, o as galvoju, ka cia suvalgius, pati nenoriu gamint
Nagi pas mus irgi tas pats. O ypac, kai pastojau. Nezinau, gal cia hormonai veikia? Kai vakar grizusi namo, radau neisnestas siuksles ir savaji prie kompo sedinti, tai buvo ojojoj . Su kambariu tvarkymu pas mus panasiai kaip pas Auges. Jeigu jis nori i mano suirzusia fizionomija ziuret, tai galiu ir as viena kartais tuos kambarius sutvarkyt. Valgyt jau seniai beveik nebegaminu (negaminau nuo to laiko, kai su juo susipazinau). Bet jis daug geresnis kulinaras nei as, tai neburbedamas pats valgyti daro. Stai sivakar isvaziavo savo tevukui padet, o as galvoju, ka cia suvalgius, pati nenoriu gamint
nu, miargos, jus pavarot daba atsakingai pareiksiu, kad padariau asmenini "atradima" - but "gera" zmona fainiau nei "bloga" septynerius vedybinio gyvenimo metus buvau bloga, o paskutiniu metu pasidariau super gera ir zinot ka?- man tai patinka dievuleliau, juk ir eziukui aisku, kad vyrai negali vienu metu daryti dvieju darbu- smegenys nepaveza, cia kiekvienam zurnale parasyta. negi taip sunku palaukt, kol brangusis nieko neveiks, idant galetu isklausyt ka jam nori pasakyt. ir nereikia kalbeti tris valandas - irgi smegenys nepaveza. reikia i du sakinius sutalpint esmine info ir no problem. kai nori pasikalbet, reik su moteriskom kalbetis- tos tai viska atsimena ir dar pazodziui trim draugem perpasakoja
vakariene sakot.. taigis rojus, kai vyrui uztenka tik deserto- kiek pinigu susitaupo. daug blogiau, kai reikia sriubos, mesos ir dar deserto. nekepi tu kotletu, o uz sutaupytus mesos pinigus geriau lupu dazu nusiperki ir visi laimingi.
kas ten dar... lyginimas sakot... taigis smagu- daug geriau nei kojas iskelus TV ziuret, vis nors kokia judejimo nauda organizmui.
vienzo, nesiparinkit jus del tu vyru - gyvenimas per daug grazus, kad ji vejais leist
vakariene sakot.. taigis rojus, kai vyrui uztenka tik deserto- kiek pinigu susitaupo. daug blogiau, kai reikia sriubos, mesos ir dar deserto. nekepi tu kotletu, o uz sutaupytus mesos pinigus geriau lupu dazu nusiperki ir visi laimingi.
kas ten dar... lyginimas sakot... taigis smagu- daug geriau nei kojas iskelus TV ziuret, vis nors kokia judejimo nauda organizmui.
vienzo, nesiparinkit jus del tu vyru - gyvenimas per daug grazus, kad ji vejais leist
QUOTE (miau @ 2004 07 20, 02:16) |
Mes su diedu ir del smulkmenu pykstames. Tiksliau, pykstu tik as. Mane nervina, kad jis is darbo velai grista, kad man demesio mazai skiria. Tai as ajm pradedu grasinti, kad mane uzkniso, kad iseinu ir viskas baigta. Tada jis susigraudina, susigraudinu ir as. Nu tada viskas buna gerai : ir demesys ir svelnumas, nu bet ... iki kito mano uzsiputojimo |
Pas mane lygiai tas pats ,tik plius dar uosviene suvaikejusi .Visi diedai vienodi,jie nesupranta moters.Jiem atrodo ,kad vaiku auginimas ****** nafik,tik sedi namie ir nieko neveiki
Papildyta @ [mergetime]1091090149[/mergetime]
QUOTE (miau @ 2004 07 20, 02:16) |
Mes su diedu ir del smulkmenu pykstames. Tiksliau, pykstu tik as. Mane nervina, kad jis is darbo velai grista, kad man demesio mazai skiria. Tai as ajm pradedu grasinti, kad mane uzkniso, kad iseinu ir viskas baigta. Tada jis susigraudina, susigraudinu ir as. Nu tada viskas buna gerai : ir demesys ir svelnumas, nu bet ... iki kito mano uzsiputojimo |
Pas mane lygiai tas pats ,tik plius dar uosviene suvaikejusi .Visi diedai vienodi,jie nesupranta moters.Jiem atrodo ,kad vaiku auginimas ****** nafik,tik sedi namie ir nieko neveiki