mane irgi nervina tas vyrų nesupratimas, nesusigaudymas, daro viską kaip čiukčės , tik mokyk ir mokyk juos, o įsimint nesugeba, matyt, tokia jau jų psichologija, reiks kada nors tai pripažint, nors man tai sunku
Auges, pas mane seimoje toc toc - vyrelis valgo tik saldumynus parejes, o kai sakau -"paruosiau tau puikia vakariene"...numykia, kad uzteks ir saldumynu, kad valgyti nenori.... jauciuosi siek tiek pritreksta ir neivertinta...
kieciausia, kad po to as ismetu kruvas kotletu ir keptos zuvies ar kt. maisto ir tada vel kokia savaite visiskai negaminu, va tada lieku kalta, nes mane seserys skundzia motinai, kad neva as bloga zmona, marinu ne tik save, bet ir vyra badu, kad pas mus namuose niekada nera silto maisto, o tik desra su batonu...
kieciausia, kad po to as ismetu kruvas kotletu ir keptos zuvies ar kt. maisto ir tada vel kokia savaite visiskai negaminu, va tada lieku kalta, nes mane seserys skundzia motinai, kad neva as bloga zmona, marinu ne tik save, bet ir vyra badu, kad pas mus namuose niekada nera silto maisto, o tik desra su batonu...
O AS SALDUMYNUS SLEPIU JEI BUNA GERAS,PASIDALINU
LENGVUTE,O KIEK TAVO VYRUI METU ,NESUPRATAU,KA CIA NOREJAI PASAKYT
LENGVUTE,O KIEK TAVO VYRUI METU ,NESUPRATAU,KA CIA NOREJAI PASAKYT
Suprantu tas, kurios isgyvena vyru atsisakyma valgyti. Kai nedirbau metus, man irgi buvo labai svarbu sulaukti vyro, kartu pavakarieniauti, o kai jis uztrukdo, nerealiai pykdavo. Dabar pati griztu tik po 6-tos, tuomet skambinu jam: "grisi?", jei atsakymas teigiamas ir man yra nuotaika - darau valgyti, jeigu dirba arba as tingiu daryti - nedarau. Tikiu, kad maista gaminti su neigiamomis emocijomis nesveika
Yra viena smulkmena, kuri vis dar erzina: drabuziu metymas po kampus. Kai galutinai uzknisa, surenku ir padedu kruva vidury kambario. Tada susitvarko!
Ir dar pastebejimas: mazi vaikai - didelis isbandymas seimai. Kai maziukai paauga, pasidaro savarankiskesni, zymiai lengviau pasidaro. Truputi kantrybes
Yra viena smulkmena, kuri vis dar erzina: drabuziu metymas po kampus. Kai galutinai uzknisa, surenku ir padedu kruva vidury kambario. Tada susitvarko!
Ir dar pastebejimas: mazi vaikai - didelis isbandymas seimai. Kai maziukai paauga, pasidaro savarankiskesni, zymiai lengviau pasidaro. Truputi kantrybes
Nu jo... paskaitytų mano vyrelis apie jus - darančias gardžiausius patiekalus vakarienei, priruošusias desertų... tai nežinau...
Turbūt ilgai ir graudžiai savęs gailėtų
Nekenčiu gaminti. O ir po darbo nėra nei nusiteikimo nei jėgų... Jei darom, tai tik kartu, draugiškai ir ką nors greito... Ir jis nebumba dėl to...
... Nu ką galiu pasakyt... nu nepasisekė jam
O užknisti tai užknisa... kompas + visi ten Top Sportai ir kitos lažybų kontoros... Ir nieko negaliu padaryti... tik pastūgauju, pagrasinu visais baubais, durim patrankau, visą negražųjį žodyną išnaudoju... nu ir nieko... vis tas pats... žmogaus nepakeisi, jei jis pats to nenorės...
Turbūt ilgai ir graudžiai savęs gailėtų
Nekenčiu gaminti. O ir po darbo nėra nei nusiteikimo nei jėgų... Jei darom, tai tik kartu, draugiškai ir ką nors greito... Ir jis nebumba dėl to...
... Nu ką galiu pasakyt... nu nepasisekė jam
O užknisti tai užknisa... kompas + visi ten Top Sportai ir kitos lažybų kontoros... Ir nieko negaliu padaryti... tik pastūgauju, pagrasinu visais baubais, durim patrankau, visą negražųjį žodyną išnaudoju... nu ir nieko... vis tas pats... žmogaus nepakeisi, jei jis pats to nenorės...
QUOTE (lengvute @ 2004 07 20, 05:48) |
mane irgi nervina tas vyrų nesupratimas, nesusigaudymas, daro viską kaip čiukčės , tik mokyk ir mokyk juos, o įsimint nesugeba, matyt, tokia jau jų psichologija, reiks kada nors tai pripažint, nors man tai sunku |
Vat, vat...Tas amzinas uzmarsumas...Buna suplanuoji viska (na del savaitgalio, vakaro, savaites, finansu ir pan), atrodo viskas taip ciki, ir vyras pritaria, o paskui paaiskeja, kad jis pamirso, kad netaip taremes ir pan. nesusipratimai
Vnz. bandom dabar sprest tokius dalykus juoku forma, kai as pristatau koki eilini organizacini plana, tai liepiu jam juokais atkartot, ir ka-paaiskeja, kad net iskart jau buna dali pamirses..
Vnz. dabar pats sake, kad visada liepciau jam irgi mintinai ismokt tuos mano genealiuosius planus, vnz. kaip su vaikais gaunasi..
auges Tau praverstu VYRISKas patarimas, nes moterom vyru psicho nesuprast. Jei nepamirsiu(t.y.netingesiu paruost valgyti) paklausiu saviskio kodel taip galetu buti, kad zmona valgyt pritaiso o vyras nevalgo Pries klausiant reiks patiekt socia vakariene kad nereiketu poto perduot sauniu zmonu, kurios istisai vercia kotlietus i unitazus koordinaciu
O mano diedas saldumynu needa, bet vis tiek mane uzknisa. Ir is namu lauk neina. Smutkiu uz duru ismest neiseina, dar kks bomzas nukniauks, o atsakyt reiks kaip uz naujus Be to, dar visokie varztai ten pas ji susikaupe, graztai. Paklausus dalykai tarp meistraut mokanciu vyru, tikrai nukniauks. Teks eiti man lauk, ale tingiu
Na ta vakariene buvo tik vienas is pavyzdziu , tokiu mane nervinanciu problemu yra visai nemazai. Negaliu pakest kai kazka sakai zmogui, o jis tuometu atsijunges visiskai, tik linksteli galva ir psio, o su kuo sutiko ar ka paneige net pasakyt negali po 5 min. o po to as dar ir kalta lieku kad sneku nelaiku. Arba jau paminetas cia vienas pavyzdys: rubu ismetymas po visus kampus, as irgi kazkuri laika kroviau vidury kambario, bet ir ten galedavo gulet dar pora dienu, dabar kraunu tiesiai i siuksliu deze , tiesa kojiniu vyras jau beveik nebeturi, gal ir vaikiska bet bent taip ramiau pasidaro.
Nezinau, kazkaip man matyt vasarine-rudenine depresuha prasideda. Nezinau, kas cia bus.
Nezinau, kazkaip man matyt vasarine-rudenine depresuha prasideda. Nezinau, kas cia bus.
QUOTE (Auges @ 2004 07 21, 10:13) |
Na ta vakariene buvo tik vienas is pavyzdziu , tokiu mane nervinanciu problemu yra visai nemazai. Negaliu pakest kai kazka sakai zmogui, o jis tuometu atsijunges visiskai, tik linksteli galva ir psio, o su kuo sutiko ar ka paneige net pasakyt negali po 5 min. o po to as dar ir kalta lieku kad sneku nelaiku. |
Na su maistu pas mus tas pats- reikalus gal kiek mikrobangė pataisė. Tegu šildosi savo porciją nors ir milijoną kartų- (dažniausiai taip ir būna-pasišildo, įlenda į kompą, ši atšala, pasišildo vėl) man nusispjaut... Dėkl rijimo kas papuola prieš valgį-per porą metų ištisai staugdama nuo to atgrąsiau.(Hmmm, net keista, visgi pasirodo vyrus šio to dar galima išmokyti ).
Kolkas lieka bėda su šnekėjimu. Pasakoju ką nors- jis galva linksi- tipo klausosi, o už poros minučių klausia- Ką nors sakei? Nors nusišauk. Neseniai klaikiai gerklę skaudėjo, tad bet koks pokalbis man buvo kančia. O kai dar reik 10 kartų pakartoti . Dabar jau liaunuosi kartojus- sakau tiesiai šviesiai- eik tu šikt! Jeigu dar telikas įjungtas-tas pats, kas su siena šnekėtis....
O taviškis kartais ne darboholikas ?
QUOTE (vobla @ 2004 07 21, 10:28) |
Kolkas lieka bėda su šnekėjimu. Pasakoju ką nors- jis galva linksi- tipo klausosi, o už poros minučių klausia- Ką nors sakei? Nors nusišauk. |
o cia ne tik vyrams budinga. As pati daznai "negirdziu", kas man sakoma. Vyra kartais nervina, bet uztat kaip gerai, kai pas uosvius nuvaziuojam. Anyta megsta visokius gudrius planus regzti ir siaip gyvenimu skustis, vyras greitai nuo tokiu sneku susinervina, o man dzin, nes negirdejau puses to, ka ji sake