QUOTE(slyva @ 2013 03 05, 12:41)
butent del sito, ar del sitos firmos?
man butu labai idomu daugiau apie juos suzinoti, nes musu dizainere tokius ir siulo. Tikrai grazus, is pradziu pasirode labai brangus, bet su jos gaunama nuolaida ne ka brangiau nei is senuku grohe ar kitokie..
butent del sito modelio
i firmas nesigilinau dar, dabar klausimas ar pradzioje kriaukle pirkti ar maisytuva ir tada ji derinti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 03 05, 14:26)
Nesutinku su tuo
, kad sausint po kiekvienų maudynių, aišku jei dar viena maudysites tai galbūt, bet jei ta vonia naudosis kokie trys na du
suaugę ir dar du vaikučiai pabiručiai su visokioms savo antytėmis, ir kitais mielais žaisliukais, kuriuos vaikai labai mėgsta voniose leisti, tai tiesiog pavargsite belakstydama ir betikrindama ar vėl kas nors neaptaškė, neapliejo dar kažkaip kitaip nesušlapino tos apdailos
O ir pati išlipdama iš vonios jausitės kaip ant žarijų, kad neduok dieve neaptikštų
. Aš tai vadovaujuosi nuostata, kad namai man o ne aš jiems turiu tarnauti
, kad ir koks ten grožis būtų kataloguose ar pan.
pasisakysiu apei valyma. pati po kiekvienu ilgesniu maudyniu valau vonios plyteles, nes jauciu kazkokia fobija, jog plyteliu tarpuose isiveis pelesis
kadangi turim garine duso kabina, tai garas vistiek kazkiek iseina is kabinos, todel puse sienu buna dregnos, matyt, ventiliatorius nespeja taip greit istraukti dregmes. gal kas pasiulys kokia priemone, kuria galima tarpus patepti, kad nesikabintu jokia zaraza?
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 03 05, 14:34)
Na, norėčiau vidutinių kainų, nes kai reikia viską voniai susipirkt su visom priklausančiom dalim apie 1500 kainuos, gal net ir daugiau
Tai ir ieškau pigesnių alternatyvų, į turginius po 20-40 lt nežiūriu
Bet už bide kraniuką mokėt 250 lt irgi nenusiteikus
O dar norėčiau iš vienos linijos kad būtų praustuvo čiaupas, bidė, vonios maišytuvas ir dušo maišytuvas su stovu
Šitas man irgi ypatingai gražus
Tik kainelė kramsnoja
Jei reiktų tik dviejų daiktų, su mielu noru priglausčiau savo vonioje
mes kai paskaiciavom, kad vonios kambario irengimas kainavo apie 10 000 lt ir dar truksta kriaukles, stalvirsio, ciaupo ir spinteles
net bloga darosi, kas bus toliau, kai reikes remontuot likusias patalpas...
beje, tas ciaupas kai tik atradau ji kainavo su akcija gal 260 pinigu,vepla buvau, kad nenusipirkau