Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(*MiLi* @ 2012 10 26, 09:59)
galvojau, yra kažkokia svarbi priežastis, pvz., kokybė, todėl užklausiau, ačiū  4u.gif
viskas tvarkoj, atsiprašyt nereikia  biggrin.gif
Juk kažkas ryškiai geltonas, žalias ar mėlynas perka, ko niekad net į galvą neateitų dėti. Bet jei jam gražu, reiškias tai jo tobulas vonios vaizdas  smile.gif
Papildyta:
Beje, kaip manote... planuoju pirkti tas antras daryti iki pusės vonios, na su tuo kantu (tų gruoblėtų viršuje nedėsiu), dažysiu likusias sienų puses baltai, kabinsiu rėmintus veidrodžius. Grindys visame name balinto ąžuolo, turiu minčių nepirkti šios kolekcijos grindinių plytelių, o sudėti balinto ąžuolo imitacijos plyteles dėl bendro namų vaizdo. Kaip manote, verta išardyti kolekciją dėl grindų ?  g.gif  prie sienų labiau dera tos pačios kolekcijos plytelės, bet atidarius duris, grindys skiriasi  g.gif  Mėtausi...  g.gif  unsure.gif

Manau drąsiai galite naudoti tas pačias grindines plyteles, tik sienines derinkite prie jų.
Papildyta:
QUOTE(Saron @ 2012 10 25, 09:09)
Mes irgi buvom sumanę masažinę vonią įsigyti, bet kai paskaičiau atsiliepimus, kažkaip noras išblėso. Į buitines (ta prasme ne tas kur visokiuose SPA stovi) rimti gamintojai stiprių masažų nededa. Ten juos kažkokie standartai ir reikalavimai riboja. Tai tipo bus tik švelnūs burbuliukai (panašiai kaip žirnių priėdus ir nuėjus pasimaudyti).  blush2.gif

Masažo stiprumas priklauso nuo gamintojo. Jei norisi normalaus, didesnio poveikio, masažinė vonia kainuos tikrai daugiau nei 3000,-Lt.
Bet su masažinėm voniom yra kita problema: renkantis ją, turite numatyti kad dažnai naudositės. Kad vyks cirkuliacija.Toje patalpoje, kur ji yra rekomenduojama turėti ir dušą, kadangi vonios, kaipo tokiam prausimuisi su muilais naudoti nepatariama. Turite ja dezinfekuoti (visas žarneles), kuriose šeip prausiantis visi nešvarumai kaupiasi, ir jei ilgai nesinaudojot, prileidus vonią ir įjungus masažą, kad ir oro, pradeda lysti visokie brudai.
Atsakyti
Gal kas susidūrėte su Ideal Standard voniomis? Naršydama radau tokį variantą
My Webpage

O čia rastas internete vaizdas

My Webpage

Ką manote? Kaži, ji su panele komplektuojasi, ar atskirai dar reikėtų pirkti.
Atsakyti
Burbiškėse radau neblogą maišytuvą, kai mums irgi labai skubiai reikėjo. Kaina labai prieinama ir laiko neblogai. Visa santechnika ten man pasirodo yra pigiau, aptarnavo ir konsultavo jaunas berniukas-pardavėjas, labai malonus, patarė būtent to ko mums reikėjo.

QUOTE(Camile28 @ 2012 10 30, 12:09)
Persikrausčiau į nauja butą  ax.gif man naujas butas (senos statybos)  biggrin.gif Turiu viena probkemėlę.... Čia santechnika baisi, tarsi čia niekas negyvenę buvo 100 metų. Gal kas galėtumėt patarti pigios santechnikos  g.gif na bent virtuvei kraną pakeist.

Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2012 10 30, 17:22)
http://klaipedacity....iu-iid-73095774  tokios norite ?  Yra pirkti, kažin ar kas atskirai gamintų jums kriauklę pagal užsakymą  smile.gif

visais keliais bandau ieškot kas gamina ax.gif Nes pirkt yra tik tie dubenys stikliniai, o aš norėčiau ilietos (iklijuotos) Bet vaizdas panašus, tik noriu kad kriauklė būtų iš apačios klijuota, o ne ant viršaus bigsmile.gif Esu sumasčiusi po tuo stikliniu stalviršiu dėt apšvietimą ir akmenukų nuo jūros, ar šiaip mielų širdžiai smulkmenėlių pridėt blush2.gif Prie meno aš biški lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2012 10 30, 21:45)
visais keliais bandau ieškot kas gamina  ax.gif  Nes pirkt yra tik tie dubenys stikliniai, o aš norėčiau ilietos (iklijuotos) Bet vaizdas panašus, tik noriu kad kriauklė būtų iš apačios klijuota, o ne ant viršaus  bigsmile.gif  Esu sumasčiusi po tuo stikliniu stalviršiu dėt apšvietimą ir akmenukų nuo jūros, ar šiaip mielų širdžiai smulkmenėlių pridėt  blush2.gif  Prie meno aš biški  lotuliukas.gif

Man žiūrisi neblogai, bet sau nesidėčiau dėl priežiūros, aš pritinginti tuo klausimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2012 10 30, 22:45)
visais keliais bandau ieškot kas gamina  ax.gif  Nes pirkt yra tik tie dubenys stikliniai, o aš norėčiau ilietos (iklijuotos) Bet vaizdas panašus, tik noriu kad kriauklė būtų iš apačios klijuota, o ne ant viršaus  bigsmile.gif  Esu sumasčiusi po tuo stikliniu stalviršiu dėt apšvietimą ir akmenukų nuo jūros, ar šiaip mielų širdžiai smulkmenėlių pridėt  blush2.gif  Prie meno aš biški  lotuliukas.gif

beja gražių praustuvų mačiau Besteco (Čekų) thumbup.gif , bet kaip parsisiut ...?
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2012 10 30, 22:48)
Man žiūrisi neblogai, bet sau nesidėčiau dėl priežiūros, aš pritinginti tuo klausimu  blush2.gif

hmm, bet jei ilieta, tai kiek čia trunki su skudurėliu praeit, nes kai aptaškai stalviršį, juk vis vien reik nuvalyt blush2.gif

žvilgtelėkit čia bigsmile.gif
http://www.koupelny-...enene/?strana=4

http://www.koupelny-...ava-mexiko.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antrakartmamyte: 30 spalio 2012 - 22:33
QUOTE(antrakartmamyte @ 2012 10 30, 22:21)
beja gražių praustuvų mačiau Besteco (Čekų)  thumbup.gif , bet kaip parsisiut ...?
Papildyta:
hmm, bet jei ilieta, tai kiek čia trunki su skudurėliu praeit, nes kai aptaškai stalviršį, juk vis vien reik  nuvalyt  blush2.gif

žvilgtelėkit čia  bigsmile.gif
http://www.koupelny-...enene/?strana=4

http://www.koupelny-...ava-mexiko.html

Taip, bet koks akmeninis ar net laminuotas stalvirsis tikrai valosi lengviau negu aptaskytas stiklas, bent jau mano tokia nuomone mirksiukas.gif

Bet siaip labai grazu bigsmile.gif Tik as manau, kad toki dalyka tada reiketu kapiptaliai derinti prie bendro stiliaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 10 31, 09:21)
Taip, bet koks akmeninis ar net laminuotas stalvirsis tikrai valosi lengviau negu aptaskytas stiklas, bent jau mano tokia nuomone  mirksiukas.gif

Bet siaip labai grazu  bigsmile.gif Tik as manau, kad toki dalyka tada reiketu kapiptaliai derinti prie bendro stiliaus  g.gif

pas mane sienų plytelės vietomis su akmenų vaizdu , bet turbut teks atsisakyt tos idėjos su praustuvais stikliniais, nes nieks nepadaro sad.gif
Atsakyti
Gal kas visgi pakomentuotu Ideal Standard akrilines vonias? blush2.gif
Kaina kaip Vispool akmens mases, kazi ka geriau tokiu atveju rinktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 10 31, 12:43)
Gal kas visgi pakomentuotu Ideal Standard akrilines vonias?  blush2.gif
Kaina kaip Vispool akmens mases, kazi ka geriau tokiu atveju rinktis  ax.gif

Ką aš žinau. Šiaip jau skirtumas, kad vienur akrilas, kitur akmens masė.
Už akrilą nemokėčiau tokių pinigų
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 31, 14:01)
Ką aš žinau. Šiaip jau skirtumas, kad vienur akrilas, kitur akmens masė.
Už akrilą nemokėčiau tokių pinigų

Del to ir domiuosi, kodel ten uz akrila tokie pinigai blush2.gif Ar tik uz varda zymesni? Garantija 30 metu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 10 31, 15:41)
Del to ir domiuosi, kodel ten uz akrila tokie pinigai  blush2.gif Ar tik uz varda zymesni? Garantija 30 metu  unsure.gif

Dar klausimas. Šita Jūsų nusižiūrėta nepriglunda prie sienos. Kaip valymą įsivaizduojat už jos? Nebent galai neprisiglaus.
Mano irgi tokia mintis buvo< bet atsisakiau, galvoju, nepasidariau, kad visiškai laisvai pastatyt, o kaip paskui užlyst pavalyt, kai prisitaškys tie kampai g.gif
Kaip šita
http://www.e-vonia.l...ia-vispool-onda
Atsakyti