Diskutuojame toliau
Sena tema
antrakartmamyte, bet jūsų gal ir vonia akmens masės ? Aš žiūriu iš akrilinių, tai man tie paneliai tokie ot... iš bėdos Ir nelabai tinka prie mano norimo vonios kambario vaizdo.
vat idomumo delei norejau pasiklausti cia besirengianciu vonios kambari
ar jus patys darote remonta nuo iki ar visgi samdotes kazka?
kam bepasakau, kad viska darysimes patys, isvadina nesveikais ir tt, kad nesam statybininkai ar dar kas nors i ta puse, jog per daug taupus, ir gaila pinigu plyteliu klojejams pvz
kam bepasakau, kad viska darysimes patys, isvadina nesveikais ir tt, kad nesam statybininkai ar dar kas nors i ta puse, jog per daug taupus, ir gaila pinigu plyteliu klojejams pvz
QUOTE(*MiLi* @ 2012 10 11, 16:17)
Diskutuojame toliau
antrakartmamyte, bet jūsų gal ir vonia akmens masės ? Aš žiūriu iš akrilinių, tai man tie paneliai tokie ot... iš bėdos Ir nelabai tinka prie mano norimo vonios kambario vaizdo.
taip, mano akmens masės latviška vonia, norėčiau ir aš plytelėmis, bet manau kad paskui problemų bus , normaliai ta sienelė atrodo, o dar per visą vonia dėsiu RAVAK stumdomą stiklinę sienelę
turiu daug fantazijos, tik nežinau kas gausis
QUOTE(*MiLi* @ 2012 10 11, 16:17)
Diskutuojame toliau
Mes irgi galvojome apie akriline, bet pradejus apie jas dometis visi kaip susitare aiskina, kad akrilas nuo laiko uzgelsta Idomu kiek cia teisybes
QUOTE(cashmira @ 2012 10 11, 22:55)
Mes irgi galvojome apie akriline, bet pradejus apie jas dometis visi kaip susitare aiskina, kad akrilas nuo laiko uzgelsta Idomu kiek cia teisybes
siaip gelsta nuo UV, jeigi desit ledines lemputes, geltonuoti taip neturetu
QUOTE(Danbo @ 2012 10 11, 23:07)
siaip gelsta nuo UV, jeigi desit ledines lemputes, geltonuoti taip neturetu
Planuose visam name ledines lemputes, bet kaip supratau,kad vistiek po kiek laiko pagels O to tikrai nenoriu
Isvada persasi viena , kad akrilines vonios nenoriu , bet tada kokia pasirinkti
QUOTE(Danbo @ 2012 10 11, 21:23)
vat idomumo delei norejau pasiklausti cia besirengianciu vonios kambari
Mes vonioj nieko nedarysim patys. O kodėl jūs žiūrite kas ką pasakys? Jūsų vonia, jūsų namas, butas, ne jie gyvens ten. Jei galvojate, kad sugebėsit, kodėl gi ne ? Kita vertus, turbūt ten nieko stebuklingo tą vonią įrengti plyteles gal kiek sunkiau lygiai sudėti, bet visa kita... jei tik laiko turite. Gal mano vyras taip pat vieną kitą darbelį padarytų, bet dabar pas mus toks etapas, kad tam laiko visiškai nebus. Beje, kai kilo namas, mano vyras dirbo prie jo kartu su samdytais statybininkais. Tikrai nemažai sutaupėm tokiems darbams kur jokio sugebėjimo nereikia, tik darbo ir laiko įdėti
QUOTE(cashmira @ 2012 10 11, 22:55)
kad gal gelsta tik pigios kinietiškos kokybiškos kažin net įdomu pasidarė. Kažkaip sunku patikėt, kad pvz Laufen ar dar geresnė pagelstų
QUOTE(*MiLi* @ 2012 10 12, 00:19)
kad gal gelsta tik pigios kinietiškos kokybiškos kažin net įdomu pasidarė. Kažkaip sunku patikėt, kad pvz Laufen ar dar geresnė pagelstų
jau kazkada rasiau, 1000plyteliu kaune stovejo prie dideliu vitrininiu langu vonia, tikrai ne kinietiska, bet neatsiminsiu kokia...turiu omeny,kad ji nuolat gaudavo saules spinduliu, tai buvo visa pageltus ..
aisku gal per tiek metu pasikete ir technologijos gamybos, juk zino savo silpnasias puses, gal tobulina
QUOTE(Voveryyte @ 2012 10 12, 08:23)
jau kazkada rasiau, 1000plyteliu kaune stovejo prie dideliu vitrininiu langu vonia, tikrai ne kinietiska, bet neatsiminsiu kokia...turiu omeny,kad ji nuolat gaudavo saules spinduliu, tai buvo visa pageltus ..
aisku gal per tiek metu pasikete ir technologijos gamybos, juk zino savo silpnasias puses, gal tobulina
]
ir aš esu mačiusi smarkiai pageltusiu... Bet sako kad Ravak arba kitos geresnės negelsta. O kažin kaip lieto akmens vonios, negi irgi gelsta?
QUOTE(*MiLi* @ 2012 10 12, 00:19)
Mes vonioj nieko nedarysim patys. O kodėl jūs žiūrite kas ką pasakys? Jūsų vonia, jūsų namas, butas, ne jie gyvens ten. Jei galvojate, kad sugebėsit, kodėl gi ne ? Kita vertus, turbūt ten nieko stebuklingo tą vonią įrengti plyteles gal kiek sunkiau lygiai sudėti, bet visa kita... jei tik laiko turite. Gal mano vyras taip pat vieną kitą darbelį padarytų, bet dabar pas mus toks etapas, kad tam laiko visiškai nebus. Beje, kai kilo namas, mano vyras dirbo prie jo kartu su samdytais statybininkais. Tikrai nemažai sutaupėm tokiems darbams kur jokio sugebėjimo nereikia, tik darbo ir laiko įdėti
tiesiog sunku kažką pradėti ir kalbėti su tais žmonėmis,kai jie iškart nuteikia,kad nieko nesugebėsim pasidaryt. buvo ir tokių komentarų, kad "nesąmonė, kol nėra pinigų remontui, nėra prasmės pirkti būstą" na bet čia gal daugiau kalbėjo pasiturinčių tėvelių vaikai, kurie visko nori padaryto iškart nežinau, mes abu esam optimistiškai nusiteikę ir tikrai žinom,kad pasidarysim viską ką norim
beje, dar klausimas, ginčyjomės su grupioke dėl kabinamų lubų. ji pradėjo aiškinti, kad lubos kabinamos po plytelių klijavimo aš aiškinau,kad kaip tik prieš,kadangi reikia vistiek tuos perimetrinius profilius sukti, o prie plytelių jie taip gerai nepriguls,kaip prie plikų sienų. kaip daro kiti?
QUOTE(Voveryyte @ 2012 10 12, 08:23)
toj pačioj parduotuvėj man tų vonių pardavėjas bandė išaiškinti,kad tik jo vonios negelsta
QUOTE(*MiLi* @ 2012 10 11, 12:05)
tai vat, kad nematau nei labai didelio grožio tuose paneliuose, nei kaina patinka. bet priežiūra paprastesnė, tie plytelių grioveliai baugina dėl valymo Net nežinau...
Man irgi nalabai grazu tie balti paneliai...O del plyteliu prieziuros, kiek teko susidurti nebuvo problemu
QUOTE(antrakartmamyte @ 2012 10 11, 13:49)
Aš SPN lieto akmens voniai rinkausi panelį, jis magnetukais tvirtinasi, tai nuimt lengva jei kas ir išvalyt po apačia Bijau apklijuot plytelėmis, nes jei kas suges, kanalizacija, vamzdžiai ar dar kas, tai daug griaut reiktų O ir kojeles vonios gali reikt pareguliuot aukščius, tai tik nuimi panelį ir viskas
va del sito ir as sutinku, kad jei yra panelis ir atsiranda kokia gedimu, buna lengva, ptogu pataisyti...
Bet,kad jis gaunasi brangesnis, nei nupirkti ir plytelem apklijuoti
Teks mums tiketis, kad nebus gedimu
QUOTE(antrakartmamyte @ 2012 10 11, 22:30)
taip, mano akmens masės latviška vonia, norėčiau ir aš plytelėmis, bet manau kad paskui problemų bus , normaliai ta sienelė atrodo, o dar per visą vonia dėsiu RAVAK stumdomą stiklinę sienelę
As bijau nusisneketi, bet man atrodo kai deda paneli is plyteliu jis nera aklinas lygtais palieka galima priejima jei reiketu vonia taisyti, lygtais kazkas taip sake, bet bijau garantuoti. Jus geriau meistru paklauskit savo, gal yra variantu kaip padaryt ir graziai, ir kad po to nebutu bedu. SImta kartu graziau kokia mozaikyte nei baltas panelis...o dar ir dulkes ir visi nesvarumai ant jo ryskiai matosi