sveikos
ot gerai, kad užėjau, tai dabar apie vaisius džiovintus žinosiu reiks eit apsiprekint, nes mes nemažai suvalgom
QUOTE(rasiukass @ 2012 12 03, 15:07)
Sulaukei, nuo rytdienos bus
Dekui, bet pyragas jau iskeptas ir laukia kaledu
Beja radau bazej pigu skyriu tikrai pigiau nei maxej per nuolaidas gaunasi
QUOTE(inc @ 2012 12 03, 14:14)
sveikos
ot gerai, kad užėjau, tai dabar apie vaisius džiovintus žinosiu reiks eit apsiprekint, nes mes nemažai suvalgom
Na, apie nuolaidą žaislams tai turbūt jau visos žino
kodėl man dar naujų nuolaidų nerodo
palikau savo chebrą dar šiandien namuose, nes visi kosintys tokie. tai išsizyzė į lauką. kai grįžo reikėjo viską skalbti dėti - kombinezonus, kepures, pirštines. ir čia tik žiemos pradžia
palikau savo chebrą dar šiandien namuose, nes visi kosintys tokie. tai išsizyzė į lauką. kai grįžo reikėjo viską skalbti dėti - kombinezonus, kepures, pirštines. ir čia tik žiemos pradžia
QUOTE(Lepukas @ 2012 12 03, 15:29)
kodėl man dar naujų nuolaidų nerodo
Vėlai vakare arba ryt pamatysi naujas nuolaidas
tai buvote kas žaislų medžioklėje ar daugiau akcijų laukiat?
QUOTE(Lepukas @ 2012 12 04, 17:32)
tai buvote kas žaislų medžioklėje ar daugiau akcijų laukiat?
Varge varge del akcijos keltis 7.30 , kai vytis atsikele 10.30
Dura boba ne kitaip bet is esmes patenkinta, nes nukoviau barbe undinele, brio traukinuka vyciui ( isivaizduokit kaip apakau pamacius toki daikta maximoj) dar mediniu zaisliuku nuo mociuciu, fur fur kazkoki peliuka, pet shopu zo kaip visada nupirkau daugiau neiplanavau
Papildyta:
Beja kepem meduolius pagal cipciuko recepta, galvojau savaitei uzteks, bet dingo per dvi dienas, kai jau issikapstysim is ligu bandysim nameli
mes turbūt ketvirtadienį važiuosim. niekaip neapsisprendžiu ko reikia ir ar reikia
šiandien atlikau žygdarbį - priviriau du puodus virtų bulvių cepelinų. niekaip nepavykdavo man jie. ir dabar paskutinę minutę sudvejojau - jau norėjau žemaičių blynais paversti. bet surizikavau ir gavosi
tik Vytis šiandien batonu su uogiene gyvas
šiandien atlikau žygdarbį - priviriau du puodus virtų bulvių cepelinų. niekaip nepavykdavo man jie. ir dabar paskutinę minutę sudvejojau - jau norėjau žemaičių blynais paversti. bet surizikavau ir gavosi
tik Vytis šiandien batonu su uogiene gyvas
kaip jums tie meduoliai minkšti gaunas?
QUOTE(Rani @ 2012 12 04, 20:06)
kokį traukinį, parodyk? aš neradau.. kurioj maximoj buvai?
Papildyta:
QUOTE(Lepukas @ 2012 12 04, 20:31)
mes vakar su Benu žemaičių blynus kepėm, tai nei vieno nebeliko, mažius du didelius iš kart suvalgė, paskui dar vakare vieną , tiek jam patiko, mergina irgi skaniai valgė, o tetukas mūsų irgi buvo sužavėtas
QUOTE(kipse @ 2012 12 04, 20:54)
kaip jums tie meduoliai minkšti gaunas?
Kepiau pagal sita http://www.lightinth...ty-dresses_4896 recepta, nekociojau plonai, tai minksti gavosi
QUOTE(Elizabeth** @ 2012 12 04, 21:44)
kokį traukinį, parodyk? aš neradau.. kurioj maximoj buvai?
Papildyta:
mes vakar su Benu žemaičių blynus kepėm, tai nei vieno nebeliko, mažius du didelius iš kart suvalgė, paskui dar vakare vieną , tiek jam patiko, mergina irgi skaniai valgė, o tetukas mūsų irgi buvo sužavėtas
Papildyta:
Buvau hyperi
Va toks
As irgi nezinojau, kad tokio daiktu buna maximoj, nors tiesa sakant niekad ir neieskojau
labai geras meduolių receptas