Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

sveikos mirksiukas.gif

ot gerai, kad užėjau, tai dabar apie vaisius džiovintus žinosiu thumbup.gif reiks eit apsiprekint, nes mes nemažai suvalgom
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2012 12 03, 15:07)
Sulaukei, nuo rytdienos bus smile.gif

Dekui, bet pyragas jau iskeptas ir laukia kaledu

Beja radau bazej pigu skyriu tikrai pigiau nei maxej per nuolaidas gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 12 03, 14:14)
sveikos  mirksiukas.gif

ot gerai, kad užėjau, tai dabar apie vaisius džiovintus žinosiu  thumbup.gif reiks eit apsiprekint, nes mes nemažai suvalgom

Na, apie nuolaidą žaislams tai turbūt jau visos žino smile.gif
Atsakyti
kodėl man dar naujų nuolaidų nerodo g.gif

palikau savo chebrą dar šiandien namuose, nes visi kosintys tokie. tai išsizyzė į lauką. kai grįžo reikėjo viską skalbti dėti - kombinezonus, kepures, pirštines. ir čia tik žiemos pradžia wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2012 12 03, 15:29)
kodėl man dar naujų nuolaidų nerodo  g.gif

palikau savo chebrą dar šiandien namuose, nes visi kosintys tokie. tai išsizyzė į lauką. kai grįžo reikėjo viską skalbti dėti - kombinezonus, kepures, pirštines. ir čia tik žiemos pradžia  wacko.gif

Vėlai vakare arba ryt pamatysi naujas nuolaidas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiukass: 03 gruodžio 2012 - 15:35
tai buvote kas žaislų medžioklėje ar daugiau akcijų laukiat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2012 12 04, 17:32)
tai buvote kas žaislų medžioklėje ar daugiau akcijų laukiat?  smile.gif

Varge varge del akcijos keltis 7.30 doh.gif doh.gif doh.gif , kai vytis atsikele 10.30
Dura boba ne kitaip lotuliukas.gif bet is esmes patenkinta, nes nukoviau barbe undinele, brio traukinuka vyciui thumbup.gif ( isivaizduokit kaip apakau pamacius toki daikta maximoj) dar mediniu zaisliuku nuo mociuciu, fur fur kazkoki peliuka, pet shopu zo kaip visada nupirkau daugiau neiplanavau doh.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Beja kepem meduolius pagal cipciuko recepta, galvojau savaitei uzteks, bet dingo per dvi dienas, kai jau issikapstysim is ligu bandysim nameli
Atsakyti
mes turbūt ketvirtadienį važiuosim. niekaip neapsisprendžiu ko reikia ir ar reikia doh.gif

šiandien atlikau žygdarbį - priviriau du puodus virtų bulvių cepelinų. niekaip nepavykdavo man jie. ir dabar paskutinę minutę sudvejojau - jau norėjau žemaičių blynais paversti. bet surizikavau ir gavosi thumbup.gif
tik Vytis šiandien batonu su uogiene gyvas doh.gif
Atsakyti
kaip jums tie meduoliai minkšti gaunas?
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2012 12 04, 20:06)

kokį traukinį, parodyk? aš neradau.. kurioj maximoj buvai?
Papildyta:
QUOTE(Lepukas @ 2012 12 04, 20:31)

mes vakar su Benu žemaičių blynus kepėm, tai nei vieno nebeliko, mažius du didelius iš kart suvalgė, paskui dar vakare vieną , tiek jam patiko, mergina irgi skaniai valgė, o tetukas mūsų irgi buvo sužavėtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2012 12 04, 20:54)
kaip jums tie meduoliai minkšti gaunas?

Kepiau pagal sita http://www.lightinth...ty-dresses_4896 recepta, nekociojau plonai, tai minksti gavosi

QUOTE(Elizabeth** @ 2012 12 04, 21:44)
kokį traukinį, parodyk? aš neradau.. kurioj maximoj buvai?
Papildyta:

mes vakar su Benu žemaičių blynus kepėm, tai nei vieno nebeliko, mažius du didelius iš kart suvalgė, paskui dar vakare vieną , tiek jam patiko, mergina irgi skaniai valgė, o tetukas mūsų irgi buvo sužavėtas smile.gif

Buvau hyperi

Va toks user posted image

As irgi nezinojau, kad tokio daiktu buna maximoj, nors tiesa sakant niekad ir neieskojau
Atsakyti
labai geras meduolių receptas lotuliukas.gif
Atsakyti