Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Lepukas @ 2012 11 27, 14:24)
o namelis jau keli metai būna mano sąrašo viršuje, bet tik ten ir lieka.  blush2.gif

čia tas, kur prieš mėnesį kepti reikia?

Tai gal tada siemet bendrom jegom bandom biggrin.gif

Aga sitas, laukiu gal maxej bus nuolaidos dziovintiems vaisiams
Atsakyti
sveikos, o tas namelis kokiu tikslu kepamas? dėl grožio? ar suvalgomas? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Levander @ 2012 11 23, 07:51)
buvom antradienį sankt peterburgo cirke. nerealu  wub.gif labai viskas įspūdinga. Jomantei aišku labiausiai patiko šokėjų apranga  lotuliukas.gif o Jorūnei liūtai didžiausią įspūdį padarė  bigsmile.gif dar krokodilų ir aligatorių buvo  bigsmile.gif

per tv reklamuoja cirką, mergina vis klausia ar važiuosim smile.gif gal reiktų nupirkt bilietus g.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgute2008 @ 2012 11 23, 15:35)
Maniškių kol kas nei Barbės, nei princesės nedomina smile.gif  joms patinka katės ir šunys, tad dovanų užsiprašė vežimų, kur galėtų savo šunis ir kates vežiot biggrin.gif

oi Gabija, jei jai kas leistų, kačiuką jau prieš metus būtų įsitaisius biggrin.gif praeitą savaitę kaip juokiaus lotuliukas.gif kiekvieną vakarą pas mus su ja prieš užmiegant būna pokalbiai, pasakos ir pan. tą vakarą aš jai seku pasaką, o ji man , taip ne į temą: " mamyte, o kodėl aš neturiu nei sesės nei kačiuko?" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2012 11 28, 10:28)
mamyte, o kodėl aš neturiu nei sesės nei kačiuko?"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tikrai, mama, kodėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute2008 @ 2012 11 23, 14:35)
Maniškių kol kas nei Barbės, nei princesės nedomina smile.gif  joms patinka katės ir šunys, tad dovanų užsiprašė vežimų, kur galėtų savo šunis ir kates vežiot biggrin.gif

jos čia pliušinius vežios, ar tikrų turit?

mano vaikas, panašu, žemyn auga - mėgstamiausias kanalas babytv doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2012 11 28, 12:57)
lotuliukas.gif tikrai, mama, kodėl?  g.gif

aš kokius tris metelius dar mastysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lepukas @ 2012 11 29, 14:44)
mano vaikas, panašu, žemyn auga - mėgstamiausias kanalas babytv  doh.gif

ir pas mus jis "einamas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2012 11 29, 14:00)
ir pas mus jis "einamas" smile.gif

pas mus tai žinios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2012 11 29, 15:18)
pas mus tai žinios  doh.gif

geras lotuliukas.gif ir abu žiūri? Gabija tai kai tik pamato Grybauskaitę, iškart šaukia Lietuvos prezidentę rodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 29 lapkričio 2012 - 18:28
QUOTE(kipse @ 2012 11 29, 14:18)
pas mus tai žinios  doh.gif

Čekuolį augini smile.gif

QUOTE(Elizabeth** @ 2012 11 29, 18:28)
geras  lotuliukas.gif  ir abu žiūri? Gabija tai kai tik pamato Grybauskaitę, iškart šaukia Lietuvos prezidentę rodo  lotuliukas.gif

irgi politikoje pasikausčius smile.gif

Viltenis ankščiau pamatęs trispalvę, sakydavo - čia Lietuva. Vytis kartą sugalvojo vėliavos stiebu ropštis, tai Viltenis atlėkė rėkdamas: Vytis ant Lietuvos lipa biggrin.gif

antra diena norėjau baltos lietuviškos mišrainės. tai šiandien prisidariau. matosi, kad seniai rimtame baliuje dalyvavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2012 11 29, 19:43)
irgi politikoje pasikausčius  smile.gif

Viltenis ankščiau pamatęs trispalvę, sakydavo - čia Lietuva. Vytis kartą sugalvojo vėliavos stiebu ropštis, tai Viltenis atlėkė rėkdamas: Vytis ant Lietuvos lipa  biggrin.gif

antra diena norėjau baltos lietuviškos mišrainės. tai šiandien prisidariau. matosi, kad seniai rimtame baliuje dalyvavau  lotuliukas.gif

tai ji tik ją vieną ir težino biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

mb tėtis nerealiai skanią baltą mišrainę daro ir dar kita nereali pas jį su rukyta žuvim.
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2012 11 29, 18:43)
Čekuolį augini  smile.gif

Vytis ant Lietuvos lipa  biggrin.gif

greičiau Kindziulį doh.gif

Nu tas Vytis. Lietuvą nori nulaužt. ot. pabart jį reikia.
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2012 11 29, 14:44)
jos čia pliušinius vežios, ar tikrų turit?

Pliušinius... sakiau, kai būsit atsakingos ir gyvensit atskirai nuo manęs, galėsit augitn ką norit. Tai Rūta vienu metu planavo augint 20 šunų ir vedžiot po 5 pasivakščiot smile.gif

QUOTE(Lepukas @ 2012 11 29, 19:43)
Vytis ant Lietuvos lipa  biggrin.gif

thumbup.gif

Maniškės irgi jungiasi į plokščiapėdžių būrį. Buvom pas ortopedą, tai skyrė supinatorius nešioti ir mankštas... tad eisim pas reabilitologą, kad tas mankštas paskirtų....su Migle vis dar DISC testo atlikinėt varinėjam. Dar vienas kartas liko... Tada lauksim išvadų...
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2012 11 27, 16:03)

Aga sitas, laukiu gal maxej bus nuolaidos dziovintiems vaisiams

Sulaukei, nuo rytdienos bus smile.gif
Atsakyti