Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Lepukas @ 2012 11 07, 12:03)
Laba  4u.gif

http://en_origami-club_com/ vis tik nutariau leisti kažkiek prie kompiuterio. užsakiau pora programų žiburėlyje, bet kad ten jis jas greitai pravaro - kur formos, spalvos, skaičiai jam per lengva. o kur įrašyti raides - per sunku, nes dar nepažįsta. gal žinot daugiau panašių puslapių? jam patinka dėlioti paveikslėlius.

Visai neblogų žaidimų yra www.123zaidimai.lt mirksiukas.gif ir http://www.frepy.eu/part_lt.html thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2012 11 07, 13:03)
čia ne mėsa, čia vištiena.

kur formos, spalvos, skaičiai jam per lengva. o kur įrašyti raides - per sunku, nes dar nepažįsta.

čia ne mėsa, čia žuvis. čia ne žuvis, čia vištiena. doh.gif

QUOTE(Rani @ 2012 11 07, 13:30)
tai guluos ir keliuos vis mastydama ka gyvenime noriu veikti, tuoj mastota gausiu nuo mastymo....  biggrin.gif

vėl išeit į ilgalaikes atostogas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2012 11 07, 12:30)
Laba

Kas augustinui? Dl ko antibai?

Man irgi reikia susitaikyti, kad maitinsiu vyti tik iki  sekmadienio  unsure.gif  biggrin.gif  o i darba nenoriu -visai. Drauge bande itraukti i tiklinio marketingo bizni, bet atsilaikiau  lotuliukas.gif  o dabar suku galva ka cia gyvenime toliau veikti, nes i ta sritiis murios isejau nenoriu grizti, tai guluos ir keliuos vis mastydama ka gyvenime noriu veikti, tuoj mastota gausiu nuo mastymo....  biggrin.gif

nesuprantu - ankščiau Lukas jeigu susirgdavo, tai pradėdavo kosėti, sloguoti. arba gydytoja vos į gerklę pažiūrėjus sakydavo "oho". o dabar nesuprasi iš kur tos ligos. gerklė šiek tiek raudona. padarė kraują - uždegiminis. skyrė antibiotikus.

aš, žinok, per 5 metus neišmąsčiau. pratinu save prie minties, kad grįšiu į senąjį.

QUOTE(rasiukass @ 2012 11 07, 12:58)
Visai neblogų žaidimų yra www.123zaidimai.lt  mirksiukas.gif ir  http://www.frepy.eu/part_lt.html  thumbup.gif

ačiū išbandysim 4u.gif

QUOTE(kipse @ 2012 11 07, 18:17)
čia ne mėsa, čia žuvis. čia ne žuvis, čia vištiena. doh.gif
vėl išeit į ilgalaikes atostogas  rolleyes.gif

jo, kartais tos derybos į neviltį veda doh.gif

praktika rodo, kad jos vis vien kažkada baigiasi verysad.gif nebent varyti iki valstybinės pensijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2012 11 07, 13:58)
Visai neblogų žaidimų yra www.123zaidimai.lt  mirksiukas.gif ir  http://www.frepy.eu/part_lt.html  thumbup.gif

oi kaip ačiū thumbup.gif šiek tiek pakeičiau savo nuomonę apie kompiuterinius žaidimus ax.gif asmeniškai man svarbiausiai, kad tai netaptų įpročiu, ir neužgožtų visos kitos veiklos, kaip piešimas, lipdymas, karpymas ir pan smile.gif vakar Gabijai parodžiau, tai labiausiai patiko ši dėlionė, pradžioj abi darėm užduotėles, paskui vienai leidau thumbup.gif ir šis traukinukas, pradžioj turėjau paaiškint kodėl vienas ar kitas netinkamas, paskui kai įsivažiavo tai, pati stebėjausi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 08 lapkričio 2012 - 09:08
QUOTE(Elizabeth** @ 2012 11 08, 09:07)
oi kaip ačiū  thumbup.gif  šiek tiek pakeičiau savo nuomonę apie kompiuterinius žaidimus  ax.gif 

Smagu kad patiko smile.gif
Nusipirkau šiandien bilietus - pirmą kartą visi eisime į Muzikinį teatrą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2012 11 08, 13:56)
Smagu kad patiko smile.gif
Nusipirkau šiandien bilietus - pirmą kartą visi eisime į Muzikinį teatrą  thumbup.gif

linkiu gero laiko 4u.gif ir kad būtų ne paskutinis kartas smile.gif

kažin gal man kokią kibininę atidaryti. su tiek pagalbininkų prasisukčiau. šiandien tik pradėjau gaminti, prisistatė Viltenis su prijuoste - aš irgi. sakau, aš gaminsiu, tu dėk į skardą. užmatė Vytis. bandžiau išsisukti, kad Viltenis šiandien virtuvėje budi. bet išaiškino, kad darželyje visada budi po du. pradėjo dėti pamainomis. užmatė Augustinas. pakėlė didžiausią šumą, teko ir jį į eilę įjungti. mano tobulos formos kibinai dar patobulėjo pakeliui iki skardos, ale taika ir ramybė svarbiausia smile.gif nors tiek ten tos taikos ir tebuvo - kol aš užsuku jie visi trys rėkia, kurio eilė.
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2012 11 08, 19:33)
kažin gal man kokią kibininę atidaryti. su tiek pagalbininkų prasisukčiau. šiandien tik pradėjau gaminti, prisistatė Viltenis su prijuoste - aš irgi. sakau, aš gaminsiu, tu dėk į skardą. užmatė Vytis. bandžiau išsisukti, kad Viltenis šiandien virtuvėje budi. bet išaiškino, kad darželyje visada budi po du. pradėjo dėti pamainomis. užmatė Augustinas. pakėlė didžiausią šumą, teko ir jį į eilę įjungti. mano tobulos formos kibinai dar patobulėjo pakeliui iki skardos, ale taika ir ramybė svarbiausia  smile.gif nors tiek ten tos taikos ir tebuvo - kol aš užsuku jie visi trys rėkia, kurio eilė.

gerai pasilinksminot thumbup.gif
panašiai ir mes užvakar kepėm sviestinius sausainius doh.gif kol nematė padariau tešlą, nes jei mato BŪTINAI turi rankelę pridėt , vienas nori kiaušinius įmušt, kitas miltus dėt ... oj...
tešlą kočiojo pradžioj Gabija, tada prisijungė Benas , kočiojo pakaitom, tada formeles dėliojo ant tešlos , laimei sausainiai vistiek skanūs buvo biggrin.gif o vaikams jie dar skanesni, nes gi patys kepė lotuliukas.gif
Atsakyti
būtų smagu, kad jie taip veržtųsi padėti kokius kambarius tvarkyti. dabar tik Augustinas dar to neišaugęs biggrin.gif nes vakar Vytis nusistebėjo, kodėl jo kambarys nesutvarkytas. sakiau, kad jis pats turi susitvarkyti. pasitikslino: iki kalėdų? lotuliukas.gif
Atsakyti
Arteja magiskas laikas, kai "santazuosim" vaikus kaledu seneliu lotuliukas.gif

Lepuk kaip uzsimaniau kebabo, kaip darai?
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2012 11 11, 12:51)
Arteja magiskas laikas, kai "santazuosim" vaikus kaledu seneliu  lotuliukas.gif

Lepuk kaip uzsimaniau kebabo, kaip darai?

drinks_cheers.gif

ankščiau darydavau su pirktiniu lavašu. dabar kepu tortilijas Į vidų dedu su prieskoniais pakepintą faršą. kartais vištienos krūtinėlės gabaliukus pakepintus. pekino kopūsto, svogūno plonyčiais žiedais, agurko, pomidoro ir padažo (majonezas, pomidorų padažas, česnakas). čia bazinis variantas, o šiaip tai ko tik aš ten nedėjus - ir cukinijų mišrainės su paprika, ir raugintų kopūstų, ir daržovių mišinių, ir fermentinio sūrio. žodžiu pagal fantaziją ir šaldytuvo turinį smile.gif pakepu orkaitėje kol viskas perkaista. tas blynas viršuje toks traškus pasidaro.
Atsakyti
mes dar cia nemazai idomiu zaidimu randam: http://www.igraemsa.ru/igry-dlja-detej
Atsakyti
Visos į žaidimus įnikę? ar Kalėdoms jau ruošiatės? smile.gif

jau kaip šis ruduo mūsų nemyli doh.gif
Atsakyti