QUOTE(idani @ 2012 10 29, 10:51)
as zinau, nes sunui irgi tas pats. Nesiojo batus 4 metus, bet nieko nepadejo... daryk batus, kad grupeje butu kaip basutes, nes didziausia laika su batukais jis praleidzia buten ten Musu darzelis buvo irgi ortopedinis, mankstos, masazai, bet maniskiui nieko jis greit auga ir jo pasidare silpni vidiniai raisciai, todel ir vercia kojytes. Aisku kiekvienas vaikas individualus. Mums dabar iseitis tik baseinas
nu liūdnai tada... ką gi, žiūrėsim, gal mums ką ir padės. Bandyt vistiek reikia. Taip ir galvoju, basutes darželiui, o įdėklus į batus gaminti. O kuo baseinas toks efektyvus?
Mums ortopedė sakė, kad ir šiaip labai gerai kuo daugiau basam lakstyt. Tai taip ir darom. Tik va žiūriu po treniruočių sako, kad pėdas skauda...
QUOTE(Elizabeth** @ 2012 10 31, 10:36)
pas D. skaičiai karaliauja, o pas mūsų B. raidės jau rašiau kažkada.. buvom registrų centre, reikėjo palaukt, ir kaip tyčia mažius labai judrus buvo, reikėjo kažkaip užimt, tai pakėliau prie plakato tokio, jis iškart pradėjo vardint raides, kurias žino, tai apakę moterys žiūrėjo viena net klausė kiek jam metų
o mūsų merginos protu ir pamastymais tai aš neatsistebiu nors turbūt visi liepinukai tokie protingi arba jau čia man, kaip mamai, savi vaikai patys gražiausi, patys protingiausi
o mūsų merginos protu ir pamastymais tai aš neatsistebiu nors turbūt visi liepinukai tokie protingi arba jau čia man, kaip mamai, savi vaikai patys gražiausi, patys protingiausi
Fainuoliai
Manau, visi liepinukai savaip gudrūs ir labai įdomūs, tik daugelis tingi jau ir pasakoti.
Maniškis tai skaityt pradėjo prieš kelias dienas. Kubilinsko "Mano batai buvo du", ten didžiosiom raidėm ir stambiom. Tai labai nustebus buvau. Aišku, jis ir anksčiau skaitė paskirus žodžius, bet pirmąsyk užėjo noras knygą skaityt. Ne viską idealiai paskaito, daug žodžių užstringa (su dvigarsiais, ia, uo, ie ir pan), tai tada nervinasi ir rėkia Vėl sakysit, ką jis mokykloj veiks. Bet tikrai neprašiau ir nesiūliau skaityt- pats atsisėdo ir pradėjo.