Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(jugaga @ 2013 11 20, 23:11)
geda peleda, reiskia tevelis neparode kaip juos daryt  liezuvis.gif
musu tevelis irgi neparode, bet zino kas yr atsilenkimai biggrin.gif

mamytė parodė? biggrin.gif

mūsų vaikas toks kūdas, kad bijau jog neperlūžtų atsilenkimus bedarydamas biggrin.gif

pasitaisau: paprašiau katik Beno , kad padarytų vieną atsilenkimą, tai pasirodo savo vaiko nepažįstu - padarė blink.gif turbūt daržely išmokino, nes namie jam tikrai niekas nerodė ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 21 lapkričio 2013 - 12:50
QUOTE(Rani @ 2013 11 21, 09:05)

Dar. Norejau paklausti apie darzelio dovnas. Ka pirksit vaikams? As vycio grupej komitete tai man reikes kazka sugalvoti. Ir ar/ka dovanosit aukletojoms?

Pas Igną pirksime dėliones, pas Vilių tik saldainių rinkinukus, o auklėtojoms standartiškai po 100lt čekį. Vakar kaip tik buvo susirinkimas, tai nesuprantu kai kurių tėvų, burbėjo visą susirinkimą kodėl tiek mažai, tiek vaikams, tiek auklėtojoms, o man kai reikia abiems susimokėt, tai visai nejuokingai atrodo, kaip ir mokestis už du vaikus darželyje
Papildyta:
QUOTE(Lepukas @ 2013 11 21, 09:13)
net nežinau kaip jis užsikabino. pradžioje buvo daugiau šikės kilnojimas, nei prisispaudimai. bet dabar jau visai neblogai padaro. ir čia geriausias būdas jį ryte iš lovos išversti.
o Vytis ryte kaip primuštas šuo  biggrin.gif darželyje tik kai į stadioną nueina tai ratą apibėga. giriasi, kad visada pirmas.

Vilius pas mus irgi visada pirmauja smile.gif Reikia paleisti juos abu į stadioną, arba prisijunkite prie mūsų manieže - patinka vis dar abiems vaikams. Greiti, sveiki, virve užlipa į patį viršų kaip kokie beždžioniukai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 11 21, 12:47)

mūsų vaikas toks kūdas, kad bijau jog neperlūžtų atsilenkimus bedarydamas  biggrin.gif

Mano Vilius kaulų rinkinys lotuliukas.gif Bet nelūžta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 11 21, 12:47)
  turbūt daržely išmokino, nes namie jam tikrai niekas nerodė  ax.gif  biggrin.gif

hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2013 11 21, 21:49)

baik tu čia juoktis biggrin.gif
Atsakyti
JK 2 metukai spalio 4tą suėjo. Darželio manijakė. PAs mus vyrauja atsilenkimai, JK tai daro belekiek, daugiau už G padaro, dar pas ją kabėjimas labai gerai einasi, nu čia panašu dabar į šunų sportą, bet kai įsikimba, tai gali kabot ir kabot....
Aš pas JK tėvų komitete, tas pats laukia, ką kalėdom? Nu bet čia lengvas klausimas, vaikai mažiukai, net jei užprotestuos tėvai, kad visiems skirtingas dovanas, nebus labai baisu.
Atsakyti
Aktyvistės čia mamos susirinkę, ir aš pas Beną tėvų komitete biggrin.gif Auklėtoja pati pasiūlė, nors bandžiau slėptis, kai rinko, nes žinau ką reiškia jame būt. pas Gabija nuo pirmų metų ... Pačiai naudos jokios, tik kitų mamų bambėjimas doh.gif Pas Gabiją grupėj tai superiniai tėveliai, taktiški, mandagūs, bet jau Beno grupėj yra tokios kelios mamos (negražu taip rašyt, bet kaip mužikės nuo plūgo doh.gif ), pačios nieko nedaro, tik burbuliuoja, o viena tai apskritai toks vaizdas, kad tik priekabių ieško.. Gerai, kad manęs asmeniškai dar neliečia, nes baigsis visas mano taktiškumas biggrin.gif Toks vaizdas, kad čia tam tėvų aktyve visai savo laiko negaišti, ir dar atlyginimą moka..
Dėl dovanų vaikams daržely, tai aš tokios nuomonės , kad skirtumas tarp jų būtų nebent toks, kad berniukams berniukiška (pats daiktas ar tik spalva), o mergaitėms - mergaitiška. Nes kai pradėsi visiems skirtingas dovanas dovanot, tai 110 proc atsiras nepatenkintų., tiek vaikų , tiek tėvų.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Jaučiu sekančios temos net nebekursim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2014 01 21, 17:27)
Sveikos  smile.gif 
Jaučiu sekančios temos net nebekursim  biggrin.gif

nu kodel, galesi sukurt dar kokia su obuoliukais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2014 01 21, 19:19)
nu kodel, galesi sukurt dar kokia su obuoliukais  rolleyes.gif

Numirusi visai mūsų tema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2014 01 22, 16:05)
Numirusi visai mūsų tema  doh.gif

Tai, kad beveik visos FB ir susirašom, ir foto pasižiūrim smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Klausimą turiu biggrin.gif

Ar visi liepinukai važiuoja autokėdutėse? o gal jau tik pasostes naudojat? Ir gal žinot kur Kaune didesnis pasosčių pasirinkimas būtų? Radau užsienio psl nemažai jų, bet man gi "pačiupinėt" reikia smile.gif Lietuviškuose puslapiuose randu daugumoj tik paprastas, o aš su isofiksu norėčiau.. Ir dar autokėdės dar vienos reikia, brolis jau savąją išaugo, reik didesnės. Gabijai turim Concord transformer xt. Vaikinui irgi apie tokią galvojau, tik gerai pamasčius, kai mums pagrinde reikia iki darželio ir atgal, dar kartais po miestą važinėt, tai gal neverta tokio kosmoso mokėt už kėdę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2014 04 14, 18:34)
Sveikos smile.gif

Klausimą turiu  biggrin.gif

Ar visi liepinukai važiuoja autokėdutėse? o gal jau tik pasostes naudojat? Ir gal žinot kur Kaune didesnis pasosčių pasirinkimas būtų? Radau užsienio psl nemažai jų, bet man gi "pačiupinėt" reikia smile.gif Lietuviškuose puslapiuose randu daugumoj tik paprastas, o aš su isofiksu norėčiau..  Ir dar autokėdės dar vienos reikia, brolis jau savąją išaugo, reik didesnės. Gabijai turim Concord transformer xt. Vaikinui irgi apie tokią galvojau, tik gerai pamasčius, kai mums pagrinde reikia iki darželio ir atgal, dar kartais po miestą važinėt, tai gal neverta tokio kosmoso mokėt už kėdę  g.gif

Kadangi to daikto paskirtis - saugumas, tai maniškis važinės kėdutėje dar ilgai. Nupirkom didesnę, su geresnėm šoninėm apsaugom. Kartais mašinoj prisegu be kėdutės, dėl to kad šarane sėdynės pasikelia vaikui specialiai. Bet retai, kėdutėj vistiek saugiau man atrodo...
O jau kėdutės pasirinkt tai turbūt nepadėsiu, vargiai ką nusigaudau tame reikale biggrin.gif
Atsakyti