Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Rani @ 2013 09 04, 20:51)
Mano lukne tai labai smagiai siais metas eina, o va vycio adaptacija ko gero bus sunki  verysad.gif
Rytai tai su asarom baisiom buna, kadangi as dirbu tai vyras paimaper pietus, bet viena karta as nuvaziavau, tai mane pamates vaikas taip susigraudino, verkia be garso,tik asaros upeliais bega ir kukcioja, tai taip sirdi suspaude. Darzelyi lauka beina, su vaikais prie stalo neseda, nevalgo,tai kaip ten toliau bus nezinau.  unsure.gif

Rani, mano mažasis lopšelyje pusę metų badavo, nieko nevalgė, net sausainių ar saldainių iš auklėtojų rankų lotuliukas.gif Bet priprato, viskas gerai paskui buvo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

user posted image
Atsakyti
labas 4u.gif
Per rytinę laikraščių apžvalgą pamačiau pažįstamų: http://www.lrytas.lt...a-nesa-veja.htm
Atsakyti
Sveikos smile.gif
kaip, darželinukai ir jų mamos gyvena?

Rani, kaip mažajam su darželiu?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
aš tai dar neatsidžiaugiu vietinio darželio privalumais. Automobilis stovi pamirštas. MB vakar norėjo važiuoti, akumas net nusėdęs biggrin.gif Ateinam ryte visi. praeidami dar močiutei pamojuojam, nes jos darbas pakeliui. Ir dirbti kažkaip smagiau, žinant kad vaikai čia pat. Augustas tik namuose lieka. bet jau apsiprato, ryte lengvai išleidžia. toks meilesnis, švelnesnis pasidaręs. kai būnam namuose neatlimpa.
šiandien ryte maniškiai kaip šalna džiaugėsi. Vytis sakė: artėja žiema smile.gif
Atsakyti
Laba,

As tai naujam darbe pradedu isivaziuoti, o cia jau gavau pasiulyma is kitos kompanijos, kviecia i pokalbi ir nezinau ka daryti. Nauja kompanija geresne ir salygs siek tiek geresnes, bet man kazkaip nefaina situ darbdaviu pavesti.... doh.gif ech kai yra tai vutinai visko

O vytis tai jau apsiprato, jau be asaru lieka, vakarais deklamuoja visus eilerascius kuriuos ismokes ir daineles dainuoja, tai suprantu, kad jam ten smagu. Aisku zinau, kad ateis kazkada ta tikroji adaptacija, bet tikiuosi, kad lengvai

O kaip Benui darzely?

Lepuk, o tu dirbi kazkurprie namu?
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 09 27, 15:53)
Laba,

As tai naujam darbe pradedu isivaziuoti, o cia jau gavau pasiulyma is kitos kompanijos, kviecia i pokalbi ir nezinau ka daryti. Nauja kompanija geresne ir salygs siek tiek geresnes, bet man kazkaip nefaina situ darbdaviu pavesti....  doh.gif  ech kai yra tai vutinai visko
O vytis tai jau apsiprato, jau be asaru lieka, vakarais deklamuoja visus eilerascius kuriuos ismokes ir daineles dainuoja, tai suprantu, kad jam ten smagu. Aisku zinau, kad ateis kazkada ta tikroji adaptacija, bet tikiuosi, kad lengvai

O kaip Benui darzely?

Lepuk, o tu dirbi kazkurprie namu?

oi kaip tau nepavydžiu to pasirinkimo. doh.gif užpjaučiau save.

ne, darželis tam pastate, kur dirbu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

kaunietės, gal kuri mane paprotins, kur gaut putino uogų?

QUOTE(Rani @ 2013 09 27, 15:53)
O kaip Benui darzely?

buvo jau ir Benui tas laikotarpis, kai su didžiausiom ašarom ėjo į darželį , gerai, kad tai truko neilgai -dvi dienas, nes paskui susirgo... bijojau to laiko, kai pasveikusį reiks vėl vest... bet po ligos, kaip kitas vaikas, vėl noriai eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 10 10, 20:08)
Sveikos smile.gif

kaunietės, gal kuri mane paprotins, kur gaut putino uogų?

Užeik į skelbiu.lt pilna skelbimų Šiauliuose, Vilniuje, Prienuose, 1kg - 15litų smile.gif
Be to esu uogų mačiusi šeštadienio turgelyje prie Kauno pilies
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 10 11, 08:45)
Užeik į skelbiu.lt pilna skelbimų Šiauliuose, Vilniuje, Prienuose, 1kg - 15litų smile.gif
Be to esu uogų mačiusi šeštadienio turgelyje prie Kauno pilies

siųstis nenoriu, man pamatyt reikia ax.gif
gera mintis, visai buvau pamiršus, reiks ryt nulėkt iki Pilies, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 10 11, 16:32)
siųstis nenoriu, man pamatyt reikia  ax.gif 
gera mintis, visai buvau pamiršus, reiks ryt nulėkt iki Pilies, ačiū  4u.gif

Ką gaminsi?
Ant mano putino šiemet dar tik viena kekė buvo. paragavau vieną uogą, bet dar labai anksti. tai visą giminę sutraukė. o daugiau ir neteko - paukščiai nuvogė.
užtai svarainių šiemet jau daugiau radau. ale kol sėklas išėmiau, supjausčiau, tai ir nugarą ir rankas pakirto. pradžioje taip gailėdama 5 vaikams į rudeninę puokštę palikau, o vėliau svaigau, gal dar pavyktų daugiau jų ten įkomponuoti smile.gif
Atsakyti
Laba,
Mano mama putina palaiko pora sav kameroj, kad kartumas sumazetu, o po to verda sirupa. Dedam i arbata persalus ir ypac uzkimus
Receptas atejas is muzikinio teatro aktoriu, ten visi putinu uzkimima gydosi thumbup.gif

O as siemet lengvai su rudenine puokste issisukau, paemiau medini dubeni pridejau dekoratyv niu moliugeliu ir thumbup.gif
Atsakyti