Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

Eliza buvau palikus pas senelius net ir visai dienai, bet per nakti ne, o cia dar ir nauja vieta

P.s. Labas

As irgi neforsuoju ivykiu ateis laiikas eisim ir i mokykla ir i paruosiamukus

Beja as irgi nuo kitos savaites i tarnyba pradedu eiti cool.gif

Jums gerai, kai mieste darzeliuose yra bureliu, o rajone ju nera doh.gif tai teks vezioti i miesta. Kita sav vaziuosim ant ledo ciuozti, paziuresim kaip sesksi ir ar noro po to dar bus

Mano vytis irgi nori i darzeli, nes nelabai supranta vaikas kam pasiraso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 08 29, 11:36)
Visi vaikai skirtingi, bet kad ir koks gabus būtų, galima dvejoti kai jam nedaug trūksta iki 7metų, o mūsiškiams juk kai reiks eiti į mokyklą kaip tik bus 7, nemanau kad 6metų vaikas tam pasiruošęs. O jei mastai, tai leisk dabar į paruošiamukus.

mano mastymas toks, kad mokykla nuo 7 metų, tik sakau subalamutino čia mane... bet jau " atsibalamutinau" biggrin.gif

Rani, tai Benas irgi nelabai supranta kur papuolė turbūt, kad taip nori biggrin.gif pas sesę grupėj tai daug kartų buvęs, bet be jokio rėžimo, pažaisdavo ir tiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rani @ 2013 08 29, 15:59)
Beja as irgi nuo kitos savaites i tarnyba pradedu eiti  cool.gif

nagi nagi, pasipasakojam plačiau biggrin.gif
Atsakyti
Tai messu vyciu irgi kasdien eidavom luknes pasiimt, paziasdavo pabudavo, bet visada su mama, o dabar lauks tikras isbandymas biggrin.gif

O dabas toks kaip ir anksciau, spjaudziausi, nenorejau vel to pacio dirbti, bet pinigai baiginejasi tai teko eiti doh.gif

Ar darysik kokia nors svente vaikams pirmadieni?
Atsakyti
Sveikos, žiūriu, veiksmo yra biggrin.gif

Pasakojotės apie ūgius, tai apie saviškę pasakysiu. Emukas sveria nepilnai 15kg ir ūgis 102cm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 08 30, 10:37)
Sveikos, žiūriu, veiksmo yra  biggrin.gif

Pasakojotės apie ūgius, tai apie saviškę pasakysiu. Emukas sveria nepilnai 15kg ir ūgis 102cm  biggrin.gif

o, tai kaip mano VYtis, tik keliais cm aukstesne biggrin.gif o tai kaip mazoji, dar nepasivijo Emos?
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2013 08 31, 07:28)
o, tai kaip mano VYtis, tik keliais cm aukstesne biggrin.gif o tai kaip mazoji, dar nepasivijo Emos?

Ne, dar nepasivijo - liko apie 9cm lotuliukas.gif Beje, vyras patikslino, kad vis gi jos ūgis yra 101 cm , o aš jau ją va vienu cm padidinau lotuliukas.gif

Nu bet tos mūsų Emutės, kad ir kokia mažutė, bet sočiai visur pilna. Pas ją energijos kaip už kokius 2-3 vaikus lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 08 30, 10:37)
Sveikos, žiūriu, veiksmo yra  biggrin.gif

Pasakojotės apie ūgius, tai apie saviškę pasakysiu. Emukas sveria nepilnai 15kg ir ūgis 102cm  biggrin.gif

Tai Emutė už Miglę didesnė smile.gif Miglė 100 cm ir tik 12,2 kg smile.gifRūta aukštesnė (103 cm), bet svoris 13,1 kg smile.gif Čia mano panos kiek pažemėjo, kai pas endokrinologą buvom ir tiksliai išmatavo smile.gif poliklinikoj vasarospradžioje buvo kiek aukštesnės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgute2008: 02 rugsėjo 2013 - 08:20
Sveikos smile.gif

Kaip praėjo pirmoji diena darželyje?
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 09 02, 17:30)
Sveikos smile.gif

Kaip praėjo pirmoji diena darželyje?

Pas maniškius viskas gerai, Vilius perėjo į labai gražią grupę, Ignutis liko senoje dar, bet va Vilius po vienos dienos darželyje jau su sloga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 08 29, 10:35)
Labas rytas smile.gif
Lepuk, special for you su pristatymu į forumą biggrin.gif

ir aš tokios pačios nuomonės, kad spės dar visur, ir kam skubint. Buvau nusiteikus, kad leisim nuo 7 metų ir tik nuo 7. bet prieš savaitę čia mane grupės vadovė subalamutino, kad ale gerai leist nuo 6 , ir sako dar tokią kaip G tai išvis. Ji pas mane darbe kokią savaitę buvo, dirbom kartu  biggrin.gif  tai visi jau skyriuj G. pažįsta, su visais darbuotojais susipažinus  biggrin.gif

ačiū smile.gif jau pravėsus, bet visvien skani smile.gif

mano Lukas išėjo ankščiau - paruošiamosios nelankė. sutrumpinau vaikui tarnybos laiką smile.gif

maniškiai dar namie. laukia abu to darželio, tik kažin ar entuziazmo ilgam užteks.
Atsakyti
Mano lukne tai labai smagiai siais metas eina, o va vycio adaptacija ko gero bus sunki verysad.gif
Rytai tai su asarom baisiom buna, kadangi as dirbu tai vyras paimaper pietus, bet viena karta as nuvaziavau, tai mane pamates vaikas taip susigraudino, verkia be garso,tik asaros upeliais bega ir kukcioja, tai taip sirdi suspaude. Darzelyi lauka beina, su vaikais prie stalo neseda, nevalgo,tai kaip ten toliau bus nezinau. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 09 03, 09:24)
Pas maniškius viskas gerai, Vilius perėjo į labai gražią grupę, Ignutis liko senoje dar, bet va Vilius po vienos dienos darželyje jau su sloga  doh.gif

maniškiams abiems jau šiandien irgi bando lįst doh.gif plaunu jūros vandeniu, gal neįsismarkuos sloga ...

QUOTE(Rani @ 2013 09 04, 21:51)
Mano lukne tai labai smagiai siais metas eina, o va vycio adaptacija ko gero bus sunki  verysad.gif
Rytai tai su asarom baisiom buna, kadangi as dirbu tai vyras paimaper pietus, bet viena karta as nuvaziavau, tai mane pamates vaikas taip susigraudino, verkia be garso,tik asaros upeliais bega ir kukcioja, tai taip sirdi suspaude. Darzelyi lauka beina, su vaikais prie stalo neseda, nevalgo,tai kaip ten toliau bus nezinau.  unsure.gif

mano draugė atsiėmė apskritai pernai mažiuką iš darželio. nes jam lygiai taip pat sunkiai sekėsi. pas močiutes būdavo. bet kita vertus, jei nėra kur palikt, reik į darbą, tai ką daryt? kaip aš tave suprantu 4u.gif man lygiai taip pat širdį suspaustų..
o Luknė lengvai adaptavosi daržely nuo pat pradžių?
Atsakyti