Eliza buvau palikus pas senelius net ir visai dienai, bet per nakti ne, o cia dar ir nauja vieta
P.s. Labas
As irgi neforsuoju ivykiu ateis laiikas eisim ir i mokykla ir i paruosiamukus
Beja as irgi nuo kitos savaites i tarnyba pradedu eiti
Jums gerai, kai mieste darzeliuose yra bureliu, o rajone ju nera tai teks vezioti i miesta. Kita sav vaziuosim ant ledo ciuozti, paziuresim kaip sesksi ir ar noro po to dar bus
Mano vytis irgi nori i darzeli, nes nelabai supranta vaikas kam pasiraso
QUOTE(rasiukass @ 2013 08 29, 11:36)
Visi vaikai skirtingi, bet kad ir koks gabus būtų, galima dvejoti kai jam nedaug trūksta iki 7metų, o mūsiškiams juk kai reiks eiti į mokyklą kaip tik bus 7, nemanau kad 6metų vaikas tam pasiruošęs. O jei mastai, tai leisk dabar į paruošiamukus.
mano mastymas toks, kad mokykla nuo 7 metų, tik sakau subalamutino čia mane... bet jau " atsibalamutinau"
Rani, tai Benas irgi nelabai supranta kur papuolė turbūt, kad taip nori pas sesę grupėj tai daug kartų buvęs, bet be jokio rėžimo, pažaisdavo ir tiek
Papildyta:
QUOTE(Rani @ 2013 08 29, 15:59)
Beja as irgi nuo kitos savaites i tarnyba pradedu eiti
nagi nagi, pasipasakojam plačiau
Tai messu vyciu irgi kasdien eidavom luknes pasiimt, paziasdavo pabudavo, bet visada su mama, o dabar lauks tikras isbandymas
O dabas toks kaip ir anksciau, spjaudziausi, nenorejau vel to pacio dirbti, bet pinigai baiginejasi tai teko eiti
Ar darysik kokia nors svente vaikams pirmadieni?
O dabas toks kaip ir anksciau, spjaudziausi, nenorejau vel to pacio dirbti, bet pinigai baiginejasi tai teko eiti
Ar darysik kokia nors svente vaikams pirmadieni?
Sveikos, žiūriu, veiksmo yra
Pasakojotės apie ūgius, tai apie saviškę pasakysiu. Emukas sveria nepilnai 15kg ir ūgis 102cm
Pasakojotės apie ūgius, tai apie saviškę pasakysiu. Emukas sveria nepilnai 15kg ir ūgis 102cm
QUOTE(inc @ 2013 08 30, 10:37)
o, tai kaip mano VYtis, tik keliais cm aukstesne o tai kaip mazoji, dar nepasivijo Emos?
QUOTE(jugaga @ 2013 08 31, 07:28)
o, tai kaip mano VYtis, tik keliais cm aukstesne o tai kaip mazoji, dar nepasivijo Emos?
Ne, dar nepasivijo - liko apie 9cm Beje, vyras patikslino, kad vis gi jos ūgis yra 101 cm , o aš jau ją va vienu cm padidinau
Nu bet tos mūsų Emutės, kad ir kokia mažutė, bet sočiai visur pilna. Pas ją energijos kaip už kokius 2-3 vaikus
QUOTE(inc @ 2013 08 30, 10:37)
Tai Emutė už Miglę didesnė Miglė 100 cm ir tik 12,2 kg Rūta aukštesnė (103 cm), bet svoris 13,1 kg Čia mano panos kiek pažemėjo, kai pas endokrinologą buvom ir tiksliai išmatavo poliklinikoj vasarospradžioje buvo kiek aukštesnės
Sveikos
Kaip praėjo pirmoji diena darželyje?
Kaip praėjo pirmoji diena darželyje?
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 09 02, 17:30)
Pas maniškius viskas gerai, Vilius perėjo į labai gražią grupę, Ignutis liko senoje dar, bet va Vilius po vienos dienos darželyje jau su sloga
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 08 29, 10:35)
Labas rytas
Lepuk, special for you su pristatymu į forumą
ir aš tokios pačios nuomonės, kad spės dar visur, ir kam skubint. Buvau nusiteikus, kad leisim nuo 7 metų ir tik nuo 7. bet prieš savaitę čia mane grupės vadovė subalamutino, kad ale gerai leist nuo 6 , ir sako dar tokią kaip G tai išvis. Ji pas mane darbe kokią savaitę buvo, dirbom kartu tai visi jau skyriuj G. pažįsta, su visais darbuotojais susipažinus
Lepuk, special for you su pristatymu į forumą
ir aš tokios pačios nuomonės, kad spės dar visur, ir kam skubint. Buvau nusiteikus, kad leisim nuo 7 metų ir tik nuo 7. bet prieš savaitę čia mane grupės vadovė subalamutino, kad ale gerai leist nuo 6 , ir sako dar tokią kaip G tai išvis. Ji pas mane darbe kokią savaitę buvo, dirbom kartu tai visi jau skyriuj G. pažįsta, su visais darbuotojais susipažinus
ačiū jau pravėsus, bet visvien skani
mano Lukas išėjo ankščiau - paruošiamosios nelankė. sutrumpinau vaikui tarnybos laiką
maniškiai dar namie. laukia abu to darželio, tik kažin ar entuziazmo ilgam užteks.
Mano lukne tai labai smagiai siais metas eina, o va vycio adaptacija ko gero bus sunki
Rytai tai su asarom baisiom buna, kadangi as dirbu tai vyras paimaper pietus, bet viena karta as nuvaziavau, tai mane pamates vaikas taip susigraudino, verkia be garso,tik asaros upeliais bega ir kukcioja, tai taip sirdi suspaude. Darzelyi lauka beina, su vaikais prie stalo neseda, nevalgo,tai kaip ten toliau bus nezinau.
Rytai tai su asarom baisiom buna, kadangi as dirbu tai vyras paimaper pietus, bet viena karta as nuvaziavau, tai mane pamates vaikas taip susigraudino, verkia be garso,tik asaros upeliais bega ir kukcioja, tai taip sirdi suspaude. Darzelyi lauka beina, su vaikais prie stalo neseda, nevalgo,tai kaip ten toliau bus nezinau.
QUOTE(rasiukass @ 2013 09 03, 09:24)
Pas maniškius viskas gerai, Vilius perėjo į labai gražią grupę, Ignutis liko senoje dar, bet va Vilius po vienos dienos darželyje jau su sloga
maniškiams abiems jau šiandien irgi bando lįst plaunu jūros vandeniu, gal neįsismarkuos sloga ...
QUOTE(Rani @ 2013 09 04, 21:51)
Mano lukne tai labai smagiai siais metas eina, o va vycio adaptacija ko gero bus sunki
mano draugė atsiėmė apskritai pernai mažiuką iš darželio. nes jam lygiai taip pat sunkiai sekėsi. pas močiutes būdavo. bet kita vertus, jei nėra kur palikt, reik į darbą, tai ką daryt? kaip aš tave suprantu man lygiai taip pat širdį suspaustų..
o Luknė lengvai adaptavosi daržely nuo pat pradžių?