Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

Laba,mano penkiamete 110cm ir 17kg tai tokios mazos i mokykla neprimtu lotuliukas.gif
Na mums paruosimoji tik kitais metais, tai mokykla dar sekanciais.

Didziausias yvykis,kad vytis iskeliauja i daza unsure.gif tai streso man doh.gif lukne leidau nuo 3m

Lepuk ka darysi su Augustinu? Mociutes ziures?

Rugsejo ir as laukiu butent del rezimo, nes per visas atostogas lukne pietu miegojo tris kartus, apie valgyma jau nieko nesakysiu geriau doh.gif Jau net lentele pildom.

As vis bedarbe, vasara dziaugiausi, o dabar rudenejant jau visai noreciau i darba biggrin.gif
Papildyta:
Dar norejau paklausti i kokius burelius leidziat/leisit liepinukus?

Si savaitgali megoj bureliu muge tai reikes nuvaziuoti

Atsakyti
Rani, o kaip Vytis pats - mėgsta chebras? yra kur be tavęs likęs?

Augustinas su močiute imsis. oi t.y. atvirkščiai smile.gif šitas vaikas visko turi tiek, kiek Vytis su Vilteniu kartu sudėjus.

Vytis valgo taip kaip visada - daug, bet tik tai ką valgo. mėsos atsisako visiškai. bet visos uogos, vaisiai, daržovės, košės, sriubos eina.

Vytis pabandė tautinius lankyti, kur Lukas šoka. bus matyt nuo rudens ar pavyks.
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 08 22, 20:59)
kodėl neleidai? reikėjo į PPT?
taigi būna visokia ankstyva branda. pamenu dar prieš Vytį dirbau, kai viena mama draskėsi, kodėl jos mergaitės nepriima 5m į mokyklą. buvo tik įvesta ta tvarka, kad reikia PPT leidimo. tai rėkė, kad ji geriau savo vaiką pažįsta negu "kažkokios bobos"  smile.gif
geriau jau kai patys iškrenta, o tai ortodontai ne dantukų fėjos  bijau.gif

Aš manau kad vaikas į mokyklą turi eiti 7metų, todėl ir neleidau, net minčių neturėjau tokių mirksiukas.gif Kas iš to kad jis skaito, rašo, bet visiškai nepasiruošęs psichologiškai, eis į paruošiamukus - ateis laikas ir į mokyklą. Dantuką traukėm, nes kitas didelis jau buvo, bet dantukų fėja atėjo, pas ortodontą eisim, kai išdygs keturi apačioje ir keturi viršuje, kad dėtų plokštelę
Papildyta:
QUOTE(Rani @ 2013 08 23, 08:09)
Laba,mano penkiamete 110cm ir 17kg tai tokios mazos i mokykla neprimtu  lotuliukas.gif

Dar norejau paklausti i kokius burelius leidziat/leisit liepinukus?

Si savaitgali megoj bureliu muge tai reikes nuvaziuoti

Ne tokia jau ir maža, vos kelias centimetrais nuo berniukų atsilieka mirksiukas.gif
Ignas pernai darželyje lankė šokius ir su broliu lengvąją atletiką, aišku Vilius daugiau sportavo, Ignui kaip pramoga buvo, bet šiemet sako kad ir jis nori rimtai sportuot, tai nieko nekeisiu. Į mugę aš ir planuoju nuvažiuot, bet kad tų privačių būrelių kainos perlenktos labai jau, o jei dar nori leisti du vaikus - tai ... doh.gif
Atsakyti
aš čia suvėliau su ta mokykla. kadangi mūsų darželiai paruošiamųjų grupių neturi, tai man ir paruošiamoji jau mokykla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 08 23, 09:41)
aš čia suvėliau su ta mokykla. kadangi mūsų darželiai paruošiamųjų grupių neturi, tai man ir paruošiamoji jau mokykla  smile.gif

Supratau, pamaniau kad esi už tai kad anksčiau leisti vaikus į mokyklą mirksiukas.gif Spės dar prisimokyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 08 23, 09:36)
Rani, o kaip Vytis pats - mėgsta chebras? yra kur be tavęs likęs?

Augustinas su močiute imsis. oi t.y. atvirkščiai  smile.gif šitas vaikas visko turi tiek, kiek Vytis su Vilteniu kartu sudėjus.

Vytis valgo taip kaip visada - daug, bet tik tai ką valgo. mėsos atsisako visiškai. bet visos uogos, vaisiai, daržovės, košės, sriubos eina.

Vytis pabandė tautinius lankyti, kur Lukas šoka. bus matyt nuo rudens ar pavyks.

Zinok Vytis niekur nera likes be manes ilgiau, tai snd isleidau su seneliais i klaipeda VISAM savaitgaliui blink.gif tai vaikstau po namus ir vietos nerandu, o jau apie darza net pagalvot negaliu biggrin.gif stresas man tasjo darzas

Lukne tai nori ciuozti ant ledo arba baleta lankyti tai ko gero eisim ir ten ir ten pabandyti

Del kainu tai pvz akropoli vienas kartas 20 lt , o ledo arenoj menesio abonentas 25 lt va tau ir kainos, bet aisku skiriasi aplinka ir t.t. Jei pramogai gal ir smgiau akropoli, jei sportuoti vaikas nori tai sakykim salygos yra

Rasiuk yra gi sporto mokykla, ten kainos neturetu buti dideles, dar moksleiviu rumai, ten maciu 25 rusiu bureliai yra

Zo po muges bureliuose pasikauscius lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, na maniškės nuo visų lieoinukų tiek svoriu, tiek ūgiu gerokai atsilieka smile.gif mano mama jau dabar pergyvena kaip jos po 2 m eis į mokyklą ir kaip paneš savo kuprines biggrin.gif
Pernai manosisos darže lankė šokius. Gerai, kad nereikia niekur vežiot, nes nespėčiau niekaip, nes gyvenam vienam rajone, daržas antram, mano darbas trečiam smile.gif šiemet vėl bandysiu leist į tuos pačius šokius. Mąsčiau dar apie keramikos būrelį irgi darželyje, bet nežinau dar...joms, ypač Miglei, reikia smulkiąją motoriką labai dar lavinti, tai va galvoju gal nauda kokia būtų.... nes ji dar labai daug garsų blogai taria. Rūta be problemų galima sakyt kalbos srity smile.gif
Atsakyti
sveikos.
Jorūnė labai laukia darželio, Jomantė pagaliau pradėjo norėti į mokyklą, nes jau turi gražią kuprinę biggrin.gif
atvargo seneliai visą vasarą su merginom. paskutinę vasaros savaitę jomis džiaugsiuos aš, nes pagaliau sulaukiau atostogų bigsmile.gif
o šiaip nieko naujo, dar neatsidžiaugėm naujais namais. kasdien pagalvoju: kaip čia gera gyvent lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 08 23, 16:28)

Rasiuk yra gi sporto mokykla, ten kainos neturetu buti dideles, dar moksleiviu rumai, ten maciu 25 rusiu bureliai yra

Zo po muges bureliuose pasikauscius  lotuliukas.gif

Tai maniškiai sportuoja LKKA manieže, du kartaus į savaitę, pasak trenerės didesnio krūvio tokio amžiaus vaikams nereikia ir negalima, tai nieko nekeisim, nebent Ignas norėtų kitais metais į muziką
Papildyta:
QUOTE(Rani @ 2013 08 23, 16:28)
Zinok Vytis niekur nera likes be manes ilgiau, tai snd isleidau su seneliais i klaipeda VISAM savaitgaliui  blink.gif  tai vaikstau po namus ir vietos nerandu, o jau apie darza net pagalvot negaliu  biggrin.gif  stresas man tasjo darzas

Mano nei vienas niekada niekam nebuvo palikti, o vakar išvežiau abu į Vilnių pas brolį visai savaitei, karaliauja jie su 5 berniukais dabar - skambinau, sakė viskas visiems kol kas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Na matai rasa tavo didesni, maniskis visa nakti praverke, tai seneliai kita diena parveze biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Lepukas @ 2013 08 22, 20:38)
Pasiilgau Elizos kavos  smile.gif

Lepuk, special for you su pristatymu į forumą biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(rasiukass @ 2013 08 23, 10:24)
Aš manau kad vaikas į mokyklą turi eiti 7metų, todėl ir neleidau, net minčių neturėjau tokių  mirksiukas.gif  Kas iš to kad jis skaito, rašo, bet visiškai nepasiruošęs psichologiškai, eis į paruošiamukus - ateis laikas ir į mokyklą.

ir aš tokios pačios nuomonės, kad spės dar visur, ir kam skubint. Buvau nusiteikus, kad leisim nuo 7 metų ir tik nuo 7. bet prieš savaitę čia mane grupės vadovė subalamutino, kad ale gerai leist nuo 6 , ir sako dar tokią kaip G tai išvis. Ji pas mane darbe kokią savaitę buvo, dirbom kartu biggrin.gif tai visi jau skyriuj G. pažįsta, su visais darbuotojais susipažinus biggrin.gif

dėl būrelių, tai greičiausiai taip pat kaip pernai: šokiai ir dainavimas daržely. galvojau gal mieste dar kur nors leist, bet čia mintys tokios buvo, kai dar nedirbau. o dabar to laisvo laiko praktiškai nelabai ir turiu.

mūsų mažasis brolis jau irgi keliaus į darželį , bet aš rami, jis ir pats nori smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rani @ 2013 08 27, 19:00)
Na matai rasa tavo didesni, maniskis visa nakti praverke, tai seneliai kita diena parveze  biggrin.gif

o tai anksčiau buvai ne tokiam ilgam laikui palikus pas senelius? bent porai h?

Papildyta:
QUOTE(rasiukass @ 2013 08 26, 16:21)
Tai maniškiai sportuoja LKKA manieže, du kartaus į savaitę, pasak trenerės didesnio krūvio tokio amžiaus vaikams nereikia ir negalima, tai nieko nekeisim, nebent Ignas norėtų kitais metais į muziką

o į muziką, tai ką konkrečiai?
Papildyta:
QUOTE(Levander @ 2013 08 25, 19:29)
atvargo seneliai visą vasarą su merginom. paskutinę vasaros savaitę jomis džiaugsiuos aš, nes pagaliau sulaukiau atostogų  bigsmile.gif
o šiaip nieko naujo, dar neatsidžiaugėm naujais namais. kasdien pagalvoju: kaip čia gera gyvent  lotuliukas.gif

aš be atsotogų, bet pasidarau bent dieną į savaitę aš jas pati sau biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 29 rugpjūčio 2013 - 09:35
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 08 29, 09:35)

ir aš tokios pačios nuomonės, kad spės dar visur, ir kam skubint. Buvau nusiteikus, kad leisim nuo 7 metų ir tik nuo 7. bet prieš savaitę čia mane grupės vadovė subalamutino, kad ale gerai leist nuo 6 , ir sako dar tokią kaip G tai išvis. Ji pas mane darbe kokią savaitę buvo, dirbom kartu  biggrin.gif  tai visi jau skyriuj G. pažįsta, su visais darbuotojais susipažinus  biggrin.gif

Papildyta:

o į muziką, tai ką konkrečiai?

Visi vaikai skirtingi, bet kad ir koks gabus būtų, galima dvejoti kai jam nedaug trūksta iki 7metų, o mūsiškiams juk kai reiks eiti į mokyklą kaip tik bus 7, nemanau kad 6metų vaikas tam pasiruošęs. O jei mastai, tai leisk dabar į paruošiamukus.

Mokykla, kurią lankys mano vaikai yra kartu su muzikos mokykla, tai šiemet dar neleisiu, bet kitamet jei jam nepraeis noras muzikuoti, leisiu į muzikinę klasę, nes mačiau kad nuo 5metų priima
Atsakyti