Labas rytas
QUOTE(Lepukas @ 2013 08 22, 20:38)
Pasiilgau Elizos kavos
Lepuk, special for you su pristatymu į forumą
Papildyta:
QUOTE(rasiukass @ 2013 08 23, 10:24)
Aš manau kad vaikas į mokyklą turi eiti 7metų, todėl ir neleidau, net minčių neturėjau tokių
![mirksiukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/mirksiukas.gif)
Kas iš to kad jis skaito, rašo, bet visiškai nepasiruošęs psichologiškai, eis į paruošiamukus - ateis laikas ir į mokyklą.
ir aš tokios pačios nuomonės, kad spės dar visur, ir kam skubint. Buvau nusiteikus, kad leisim nuo 7 metų ir tik nuo 7. bet prieš savaitę čia mane grupės vadovė subalamutino, kad ale gerai leist nuo 6 , ir sako dar tokią kaip G tai išvis. Ji pas mane darbe kokią savaitę buvo, dirbom kartu
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
tai visi jau skyriuj G. pažįsta, su visais darbuotojais susipažinus
dėl būrelių, tai greičiausiai taip pat kaip pernai: šokiai ir dainavimas daržely. galvojau gal mieste dar kur nors leist, bet čia mintys tokios buvo, kai dar nedirbau. o dabar to laisvo laiko praktiškai nelabai ir turiu.
mūsų mažasis brolis jau irgi keliaus į darželį , bet aš rami, jis ir pats nori
Papildyta:
QUOTE(Rani @ 2013 08 27, 19:00)
Na matai rasa tavo didesni, maniskis visa nakti praverke, tai seneliai kita diena parveze
o tai anksčiau buvai ne tokiam ilgam laikui palikus pas senelius? bent porai h?
Papildyta:
QUOTE(rasiukass @ 2013 08 26, 16:21)
Tai maniškiai sportuoja LKKA manieže, du kartaus į savaitę, pasak trenerės didesnio krūvio tokio amžiaus vaikams nereikia ir negalima, tai nieko nekeisim, nebent Ignas norėtų kitais metais į muziką
o į muziką, tai ką konkrečiai?
Papildyta:
QUOTE(Levander @ 2013 08 25, 19:29)
atvargo seneliai visą vasarą su merginom. paskutinę vasaros savaitę jomis džiaugsiuos aš, nes pagaliau sulaukiau atostogų
o šiaip nieko naujo, dar neatsidžiaugėm naujais namais. kasdien pagalvoju: kaip čia gera gyvent
aš be atsotogų, bet pasidarau bent dieną į savaitę aš jas pati sau