Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 06 26, 20:55)

dėl atostogų tai neliūdėk, aš tau į kompaniją  biggrin.gif  visi tik atostogauja, o aš nebent lapkričio mėn išeisiu  biggrin.gif

žiūrint į svorį, kurį parašei - kruopytės, bet nuotraukose nepasakyčiau, kad jos tiek nedaug sveria  smile.gif Panelėms ir priklauso kūdoms būt, pagal LT standartus  biggrin.gif
kiek taviškis sveria? mano mergina tai jau galėtų pristabdyt su svoriu...  25,6 kg.... 115 cm.

Man atostogos irgi nepriklausys, bet kaip nors susitarsim smile.gif
Neblogai auga tavo mergina, Ignas sveria 19kg, o ūgis apie 113, o Vilius 21,5, o ūgis 123
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2013 06 27, 09:39)
kaip tau sekasi vairuoti? as jau nusikabinau klevalapi, jau nebepazenklinta varineju  biggrin.gif

mano Gyte bus kaip tavo Gytis  biggrin.gif gales eit abu i monekenus  biggrin.gif

nemėgstu. tai stengiuos kuo mažiau. gal ta baimė dėl tos mašinos. doh.gif dar parkavimui visad priversta ieškotis didelės vietos.
aš dar metus pabaigsiu šūdlapiu.

Va va. arba suženysim. lotuliukas.gif bus graži pora. ploni, liauni, mėlynakiai, baltapūkiai.
Atsakyti
sveikos
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 06 26, 21:55)
  25,6 kg.... 115 cm.

oho biggrin.gif Jorūnė 115cm, bet sveria gal 18kg biggrin.gif

man tai ši vasara pati laimingiausia. nusipirkom namą wub.gif tokia ramybė čia, atrodo laikas sustojo biggrin.gif iki išnaktų sėdim pavėsinėj, tik paskui darbe žiovauju, nes miego trūksta lotuliukas.gif man darbas nuo 7 val vasarą, tai rytą vaikus miegančius į chalatą ir nuvežu pas senelius, ten toliau miega biggrin.gif
tiek kelionių buvo suplanuota, bet niekur nebesinori iš namų važiuot, čia taip gera. Vaikams sakom, gal kraustomės vėl į butą, tai abi šaukia: neeeeeeee biggrin.gif tik merginų nebesugaudau kai su dviračiais išvažiuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 07 liepos 2013 - 10:15
QUOTE(Levander @ 2013 07 07, 11:08)
sveikos

oho  biggrin.gif Jorūnė 115cm, bet sveria gal 18kg  biggrin.gif

man tai ši vasara pati laimingiausia. nusipirkom namą  wub.gif tokia ramybė čia, atrodo laikas sustojo  biggrin.gif iki išnaktų sėdim pavėsinėj, tik paskui darbe žiovauju, nes miego trūksta  lotuliukas.gif man darbas nuo 7 val vasarą, tai rytą vaikus miegančius į chalatą ir nuvežu pas senelius, ten toliau miega  biggrin.gif
tiek kelionių buvo suplanuota, bet niekur nebesinori iš namų važiuot, čia taip gera. Vaikams sakom, gal kraustomės vėl į butą, tai abi šaukia: neeeeeeee  biggrin.gif tik merginų nebesugaudau kai su dviračiais išvažiuoja  biggrin.gif

tikrai, kad oho ... smile.gif

smagu name smile.gif ir aš jau laukiu, kada mes galėsim mėgautis tokiu gėriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 07 07, 23:40)
smagu name smile.gif ir aš jau laukiu, kada mes galėsim mėgautis tokiu gėriu smile.gif

aš galvojau, kad tu jau name gyveni blush2.gif
o smagu tai tikrai wub.gif
rytą susivėlus į chalatą įsisuku ir einu į pavėsinę kavos gerti. niekas nemato, kaimynų aplink nėra bigsmile.gif va čia tai gėris wub.gif o bute kai gyvenom, tai turėjom angelą sargą, kuris pro langą mus vis saugodavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 07 liepos 2013 - 23:18
QUOTE(Levander @ 2013 07 08, 00:17)
aš galvojau, kad tu jau name gyveni  blush2.gif
o smagu tai tikrai  wub.gif
rytą susivėlus į chalatą įsisuku ir einu į pavėsinę kavos gerti. niekas nemato, kaimynų aplink nėra  bigsmile.gif va čia tai gėris  wub.gif o bute kai gyvenom, tai turėjom angelą sargą, kuris pro langą mus vis saugodavo  lotuliukas.gif

Rani perskėlė jau, o mes dar tik kelsimės... jaučiu, kad tik kokiais 2015 biggrin.gif
aš užaugus name, ką reiškia jame gyvent žinau smile.gif jau dabar svajoju apie tokias akimirkas, kaip kad aprašei ax.gif
Atsakyti
bet kai lieki name viena, vien jau žolę pjaut ir aplinka visa kiek laiko ir jėgų atima doh.gif bet šiandien baigus pjovimus, atsinešiau kompą ir po obelim filmą žiūrėjau thumbup.gif

labas 4u.gif visus liepinukus su jubiliejiniu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 07 08, 20:23)
bet kai lieki name viena, vien jau žolę pjaut ir aplinka visa kiek laiko ir jėgų atima  doh.gif  bet šiandien baigus pjovimus, atsinešiau kompą ir po obelim filmą žiūrėjau  thumbup.gif

labas  4u.gif  visus liepinukus su jubiliejiniu gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano penkiametis sako ačiū smile.gif
Atsakyti
Labukas,

Seniai bebuvau uzsukus pas jus. smile.gif Gyvenam neblogai, M pradejo vel eiti i darzeli po menesio atostogu. N siais metais prades lankyt gimnazija.
Atsventem kaip ir visi liepinukai 5-aji gimtadieni, ugio nedidele, apie 108cm, svorio uztenka, tokia nekuda mergina, bet ir nestora, nesisvere dar TA. Melynake ilgaplauke smile.gif

Su v daug dirbam, griztam abu pavarge, atostogaut buvau tik savaite ir viena.
Su seima kazkur isvaziuot nera pinigu, v neturi per darbus dar ir laiko, tai as tokiu pigiu variantu paskutine minute suskraidziau i Kosa, Graikija. Patiko. smile.gif Rekomenduoju. Issinuomavom auto, tai as uz vairuotoja ir aplekem su moteriskem visa sala.
Namie nesibaigiantys viso gyvenimo remontai smile.gif Tai tiek.

Atsakyti
Pasiilgau Elizos kavos smile.gif
Kaip tie penkiamečiai gyvena? Nei vienas dar į mokyklą neis?
Mes keliausim į naują darželį. visiškai naują smile.gif didžiausias pliusas, kad jis tame pačiame pastate kaip ir mano darbas. Minusas - Augustino dar nepriima.
Šiandien praėjom TA, tai Vytis 118cm ir 22.5 kg.
pradėjo klibėti vienas dantis, o tai maniau nekeis jis jų smile.gif
vasara buvo beprotiška. laukiu rugsėjo, laukiu bent kažkokio režimo.
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 08 22, 19:38)
Pasiilgau Elizos kavos  smile.gif
Kaip tie penkiamečiai gyvena? Nei vienas dar į mokyklą neis?
Mes keliausim į naują darželį. visiškai naują  smile.gif didžiausias pliusas, kad jis tame pačiame pastate kaip ir mano darbas. Minusas - Augustino dar nepriima.
Šiandien praėjom TA, tai Vytis 118cm ir 22.5 kg.
pradėjo klibėti vienas dantis, o tai maniau nekeis jis jų  smile.gif
vasara buvo beprotiška. laukiu rugsėjo, laukiu bent kažkokio režimo.

Lepuk, kur skubi, aš šešiamečio neleidau - o tu apie penkiamečius mastai smile.gif
Ignas irgi buvo TA, 113 ir 19,5.
Dantukams irgi dar anksti, aišku yra pas mus jau penkiamečių be dantų, mes Viliui prieš tris savaites ištraukėm, augo dvi eilės - teks draugaut su ortodontais
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 08 22, 21:31)
Lepuk, kur skubi, aš šešiamečio neleidau - o tu apie penkiamečius mastai smile.gif
Ignas irgi buvo TA, 113 ir 19,5.
Dantukams irgi dar anksti, aišku yra pas mus jau penkiamečių be dantų, mes Viliui prieš tris savaites ištraukėm, augo dvi eilės - teks draugaut su ortodontais

kodėl neleidai? reikėjo į PPT?
taigi būna visokia ankstyva branda. pamenu dar prieš Vytį dirbau, kai viena mama draskėsi, kodėl jos mergaitės nepriima 5m į mokyklą. buvo tik įvesta ta tvarka, kad reikia PPT leidimo. tai rėkė, kad ji geriau savo vaiką pažįsta negu "kažkokios bobos" smile.gif
geriau jau kai patys iškrenta, o tai ortodontai ne dantukų fėjos bijau.gif
Atsakyti