Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 05 16, 12:42)
kokio pločio kelias buvo ir kokio dabar yra? ir apskritai - koks planuose nurodytas?

Nezinau tu atstumu reiketu vyro paklaust, bet dvi masinos dabar ja neprasilenkia ten. biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 05 16, 22:41)
Nezinau tu atstumu reiketu vyro paklaust, bet dvi masinos dabar ja neprasilenkia ten.  biggrin.gif  unsure.gif

jei trumpai - tai bet kokiu atveju mažiausiai 4 m. pločio kelias turi būti. t.y. nuo ašies po 2 metrus į šonus. geodeziniam plane pažiūrėk koks plotis parašytas. jei ir trūko jums to ploto, nedaro kelio sąskaita smile.gif
Atsakyti
Šiaip tai visur ir visokių kaimynų yra.. Kai atsikraustėm į butą, po metų darėmės remontą, tai atbėgo dvi bobos, ale mes liftą sugadinom biggrin.gif žodžiu daraisi remontą bute, ir to pasekoje sugenda liftas biggrin.gif paskui supratau, kad jos tokios "palojančios" visada, tik į jas niekas dėmesio nekreipia biggrin.gif
Dabar sklype viena kraštinė ribojasi su kaimyno tvenkiniu, jis užsitvėręs kokius 3-4 metrus pas mus sklype ir tokia palūžusia vieline tvora,. mūsų darbininkai ją nuėmė, tai pasipiktines kaimynas sakė, kad reiks uždėt atgal, nes jo šuo pabėgt gali biggrin.gif (perplaukt per tvenkinį turbūt). tai mes ramiai pažadėjom, kad uždėsim smile.gif
susipykt su visais labai greitai galima, bet pradžioj reik bandyt gražiai smile.gif o jei nesigauna gražiai, nu tai ką jau tada - " vienas pirštas ir du žodžiai" biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

user posted image

kaip gyvenat? kur atostogaut planuojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 06 birželio 2013 - 07:19
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 06 06, 07:17)
Labas rytas  biggrin.gif

user posted image

kaip gyvenat? kur atostogaut planuojat?

Tyla čia pas mus, niekas neužsuka g.gif Aš kadangi be atostogų būsiu, tai savaitgaliai prie ežero gamtoje, ir savaitė pajūryje smile.gif
Atsakyti
Labas

As tai darbo ieskausi, tai kazi kaip bus su atostogom, bet jei pavyks tai - Nida tradiciskai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 06 06, 14:33)
Labas

As tai darbo ieskausi, tai kazi kaip bus su atostogom, bet jei pavyks tai -  Nida tradiciskai  biggrin.gif

Kur konkrečiau važiuojate Nidoje?
Mes planavome Lenkijoje į kalnus ar prie jūros, bet kai įsidarbinau, tai atostogos nepriklausys, bet savaitę manau vistiek gausiu, todėl teks tenkintis savaitgalio išvykomis
Atsakyti
aš atostogų turėsiu sočiai. bet planų nėr. nes nėr iš ko planuot. tai pradžiai balos palei mūsų kvartalą užteks (vakar šniobelį kaip nudegiau doh.gif ). liepą , kai batka atostogaus, planuosim į naująjį dinozaurų parką. nes G iš proto eina dėl jų. ir vis vaikai zyzia į vilnių nuvažiuot. nes prieš 2 sav nepasisekė- nuvažiavom, o lietus kaip iš viedra. nuvarėm į Jauną aplankyt zoo ir karo muziejų. ir tai pasiekimas su mūsų tingėjimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 06 06, 14:06)
Tyla čia pas mus, niekas neužsuka  g.gif  Aš kadangi be atostogų būsiu, tai savaitgaliai prie ežero gamtoje, ir savaitė pajūryje smile.gif

smagumėlis smile.gif ką vaikams nuo uodų naudoji?
aš dirbt pradėjau, tai nėr kada rytais SM kavos išvirt biggrin.gif
5 metus nedirbau, net keista smile.gif

QUOTE(Rani @ 2013 06 06, 15:33)
Labas

As tai darbo ieskausi, tai kazi kaip bus su atostogom, bet jei pavyks tai -  Nida tradiciskai  biggrin.gif

pastovią vietą Nidoj turit? ar kiekvienais metais skirtingai važiuojat?
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 06 06, 20:07)

aš dirbt pradėjau, tai nėr kada rytais SM kavos išvirt  biggrin.gif
5 metus nedirbau, net keista  smile.gif

bigsmile.gif ir kaip patinka? visa diena dirbi, ar pavyko susimazint etata?
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2013 06 06, 20:57)
bigsmile.gif ir kaip patinka? visa diena dirbi, ar pavyko susimazint etata?

norėjau puse etato, nelabai pradžioj norėjo, bet dirbu dabar būtent taip smile.gif ir apskritai čia tas etatas tik apsidraudimui, kad daugiau laisvo laiko būtų, nes bet kokiu atveju atlyginimas priklauso nuo padaryto darbo smile.gif
buvo galimybė įsidarbint registrų centre arba grįžt į savo senąjį darbą, pasirinkau pastarąjį variantą vien dėl to, kad naujai kažkur pradėt dirbt bet kada spėsiu. nusprendžiau pabandyt senajam.. kol kas patenkinta. vien darbo grafikas džiugina smile.gif
tik jau įstatymų kokią galybę į galvą susidėt turiu doh.gif jei nebūtų 5 metų pertraukos , tai kaip ir nereikėtų , tik susidurus su tam tikra situacija pasikaityt galėčiau, prieš priimant sprendimus, o dabar turiu persilaikyt visus egzaminus, kad apskritai dirbt galėčiau.. vienus kursus jau atbuvau, egzaminą išlaikiau (nors 70 proc dalyvių neišlaikė... sunkus ir buvo). šį savaitgalį dar vieni kursai ir egzas... jau kai pasikelsiu kvalifikaciją tai nosis užsiries lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 06 birželio 2013 - 20:32
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 06 06, 19:07)
smagumėlis smile.gif ką vaikams nuo uodų naudoji? 
aš dirbt pradėjau, tai nėr kada rytais SM kavos išvirt  biggrin.gif

Sveikinu smile.gif
Aš dažniausiai OFF naudoju, nes jis vienintelis man atbaido dar uodus, kiti neveikia, o gal gali rekomenduot kokį patikrintą? smile.gif
Atsakyti