Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

M silantų nedėjau. iškart kai išlindo nenuvedžiau, paskui buvo vėlu. aišku jau po metų tą dantį teko taisyt. tai stomatologės komentaras buvo- gerai kad be silantų.
Atsakyti
Sveikos, jūs čia apie dviračius, važiavimus be ratukų kalbat, o mūsų Emutė net ir mažo dviratuko pedalų nepasiekia lotuliukas.gif

va parodysiu neseniai darytą fotkę biggrin.gif Liucija tuoj pasivys Emutę biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 05 15, 12:40)
Sveikos, jūs čia apie dviračius, važiavimus be ratukų kalbat, o mūsų Emutė net ir mažo dviratuko pedalų nepasiekia  lotuliukas.gif

va parodysiu neseniai darytą fotkę  biggrin.gif Liucija tuoj pasivys Emutę  biggrin.gif
user posted image

Kokios gražios merginos thumbup.gif wub.gif
Mano vaikinukas irgi prie mažesnių, bet mina tikrai nemažiausią dviratuką, kitamet turbūt persės ant didelio lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2013 05 15, 12:36)
M silantų nedėjau. iškart kai išlindo nenuvedžiau, paskui buvo vėlu. aišku jau po metų tą dantį teko taisyt. tai stomatologės komentaras buvo- gerai kad be silantų.

Tai va, kai pradėjau domėtis, tai kol kas nieko gero apie juos neišgirdau g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Labas, man depresija, tai stebiu jus is tolo biggrin.gif

dviracius issitraukem, tik lukne nepamina ju, o vytis dar nemoka, be to ir vazineti nelabai kur turim, musu kaime

del silantu tai sunku ka patart, as nesu pries juos, bet reikia ziureti i pati danti, jei labai gilios vageles, as ko gero nedeciau, jei negilios deciau
dabar daug kas sako, kad silantai blogai uzdedami ir po jais vystosi kariesas. o kai vageles gilios sunku jas gerai isvalyti pries dedant silanta, dar priklauso kaip vaikas sedes. is kitos puses butu puiki proga susipazinti su odontologine kede, kas dar nepazystami biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2013 05 15, 13:40)
Sveikos, jūs čia apie dviračius, važiavimus be ratukų kalbat, o mūsų Emutė net ir mažo dviratuko pedalų nepasiekia  lotuliukas.gif

va parodysiu neseniai darytą fotkę  biggrin.gif Liucija tuoj pasivys Emutę  biggrin.gif
user posted image

seimos diena pasirode grazi seimyna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 05 15, 13:05)
Labas, man depresija, tai stebiu jus is tolo  biggrin.gif

is kitos puses butu puiki proga susipazinti su odontologine kede, kas dar nepazystami  biggrin.gif

Dėl ko depresuoji?
Aš maniau viena čia tokia esu. Jau kaip man nesiseka šiais metais, tai laukiu kad greičiau pasibaigtų jie.
Su odontologo kėde susipažino abu, ir su gražtu irgi, abu su plomba smile.gif
O tu savo vaikams dengsi?
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 05 15, 14:18)
Dėl ko depresuoji?
Aš maniau viena čia tokia esu. Jau kaip man nesiseka šiais metais, tai laukiu kad greičiau pasibaigtų jie.
Su odontologo kėde susipažino abu, ir su gražtu irgi, abu su plomba smile.gif
O tu savo vaikams dengsi?

Ai zinai daug dalyku susidejo, nauji namai, kaimynu nesam labai megiami, tai lauke buti nera smagu, be to likau be abieju darbu, tai vel sedziu namie, plius iekotis naujo vel stresas, dar ir diedas nepadeda geriau jaustis, zo pavasrine depresija biggrin.gif

o kas tau nesiseka?

As ziuresiu kokie tie nuolatiniai isaugs, mano Lukne kedej sedejus tik susipazinimui, kol kas tfu tfu tfu skyliu neturejom, bet net ir tada sunkiai susitariau, kad issiziotu tai isivaizduoju kaip reiketu deti silanta doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 05 15, 13:36)

o kas tau nesiseka?

As ziuresiu kokie tie nuolatiniai isaugs, mano Lukne kedej sedejus tik susipazinimui, kol kas tfu tfu tfu skyliu neturejom, bet net ir tada sunkiai susitariau, kad issiziotu tai isivaizduoju kaip reiketu deti silanta  doh.gif  lotuliukas.gif

Pastoviai visi sergam - tai kartu, tai vaikai, du kartus gripas buvo. Paskui susižeidžiau pirštą, klinikose sutvarkė, savaitė jau kaip išimti siūlai, atrodo baisiai dar, bet po truputi pradedu lankstyti, jau buvau išsigandusi. Tai praeitą savaitę prie tos laimės dar įvažiavau kitai mašinai į užpakalį, dabar ieškau kur ir už ką susitvarkyt saviškę, dar šeštadienį senutė mūsų su kuria vyras važinėja sugedo, ačiū dievui kad aptvarkė ir važiuoja nes nei vienas be mašinos darbo laiku nepasiektume

Igną kai nuvedžiau pirmą kartą taisyti dantuką neišsižiojo, bet gryžus namo Vilius pripasakojo jam kokius skydus dabar stato kirmėliukai, tai ne juokais išsigando, kitą dieną lėkėm vėl ir leido taisyti, tik va deda laikiną plombą, o ji jam iškrenta, tai tenka dažnai lankytis, nededa helio plombos, nes nedidelė skylutė, sako reik labai daug dantuko nugręžti kad įdėt, tai pratinames vis prie kėdės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 05 15, 11:04)
O tai ko jūs laukiate??

net nežinau ko mes laukiam smile.gif

QUOTE(inc @ 2013 05 15, 13:40)

kaip smagu jus visas matyt 4u.gif

QUOTE(Rani @ 2013 05 15, 14:05)

o ko su kaimynais nesutariat? daug pas jus jų aplinkui? ir su visais taip?
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 05 15, 20:30)
o ko su kaimynais nesutariat? daug pas jus jų aplinkui? ir su visais taip?

Artimiausi trys bet mano vyras kai cholerikas-isterikas, tai susipyko su tais su kuriais ribojames, o jie visi jau seniau cia gyvena, tai ir kiti i mus skersom ziuri, mes tam kaime priesas nr 1 lotuliukas.gif nes kelia pasiaurinom pagal sklypo ribas ir gavosi taip, kad dvi masinos neprasilenkia ties musu sklypu, o musu namas pirmas gatvej biggrin.gif tai visi pro ji vaziuoja ir mus snairuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
joo, stato statybininkai, o kencia savininkai, mes irgi is kaimynu "gavom baudu", bet kadangi cholerikai isterikai nesam, tai uzglaistem viska :B
Atsakyti
Tai tame ir esme, kad kaimynai pirmi susikale kuoliukus ir musu sklypas po to pamazejo 0,6 aro, tai atvaziavo matininkai ir atmatavo i kelio puse, tai visi pravaziuojantys jaucia pareiga pakomentuoti doh.gif lotuliukas.gif
Dabar jau kviecia i susirinkima ant kilimo aiskintis lotuliukas.gif butu normalus kaimynai nu dzin galima kazka galvoti ieskoti iseiciu, bet kai aplinkui tokie "kaimieciai reksniai" (as cia ta blogaja prasme, ne pagal gyvenama vieta) tai net nesinori ieskoti iseiciu
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 05 16, 09:46)

kokio pločio kelias buvo ir kokio dabar yra? ir apskritai - koks planuose nurodytas?
Atsakyti