Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Rani @ 2013 05 10, 18:09)
blink.gif  skuba vyrukas uzaugti - mama pavaduos  biggrin.gif

visai neskuba, pas Ariną jau abu apatiniai prasikalę. Aš aišku įtariu kad ji pati tam padėjo - pamačiuasi kaip vyresnė sesuo pinigus užsidirba pas dantų fėją, savus dantis pradėjo klibint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 10 gegužės 2013 - 21:55
QUOTE(jugaga @ 2013 05 10, 13:08)
Sveikos 4u.gif 
kam dar be mano vaiko nuolatiniai dantys dygsta?  g.gif

pas merginą visi pieniniai vietose dar. niekur neskubam smile.gif o čia jau laikas? aš kažkodėl galvojau, kad vėliau ..

QUOTE(Sadi @ 2013 05 10, 22:54)
visai neskuba, pas Ariną jau abu apatiniai prasikalę. Aš aišku įtariu kad ji pati tam padėjo - pamačiuasi kaip vyresnė sesuo pinigus užsidirba pas dantų fėją, savus dantis pradėjo klibint smile.gif

lotuliukas.gif
papasakok daugiau kaip gyvenat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2013 05 10, 22:54)

Oho kaip anksti, o pas darija irgi taip anksti keistis pradejo?
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2013 05 10, 12:08)
Sveikos 4u.gif 
kam dar be mano vaiko nuolatiniai dantys dygsta?  g.gif

Kurie, priekiniai ar krūminiai?
Ignui tai niekas dar nedygsta, Viliui priekiniia dar ir nesikeičia, nors krūminiai pastovūs du jau prasikalę
Atsakyti
apatiniai kandziai keiciasi, kruminiai tai kaip suprantu isvis apie 10 metu turi dygt? g.gif
nu zodziu as dar bent jau metus nelaukiau tų dantų, dabar rupinuos kaip pieninius istraukt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2013 05 13, 12:03)
apatiniai kandziai keiciasi, kruminiai tai kaip suprantu isvis apie 10 metu turi dygt?  g.gif
nu zodziu as dar bent jau metus nelaukiau tų dantų, dabar rupinuos kaip pieninius istraukt  unsure.gif

Tai kad panašu kad dabar dantys ir dygsta ir krenta ne pagal "taisykles" smile.gif
Atsakyti
nuolatiniai krūminiai dantys dygt pradeda apie 6-uosius metus. dėl to ant jų dedami silantai. ir dažnai dygsta dar nepradėjus krist pieniniams dantims. cool.gif ir jei ruošiatės dėt silantus, pats laikas keliaut jų užsidėt. nes reikia dėt tik išdygus.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2013 05 13, 13:19)
nuolatiniai krūminiai dantys dygt pradeda apie 6-uosius metus. dėl to ant jų dedami silantai. ir dažnai dygsta dar nepradėjus krist pieniniams dantims.  cool.gif ir jei ruošiatės dėt silantus, pats laikas keliaut jų užsidėt. nes reikia dėt tik išdygus.

Dar nepilnai išdygę, tik prasikalę, gal dar per anksti, reik palaukt kol pilnai išlys
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2013 05 13, 14:19)
nuolatiniai krūminiai dantys dygt pradeda apie 6-uosius metus. dėl to ant jų dedami silantai. ir dažnai dygsta dar nepradėjus krist pieniniams dantims.  cool.gif ir jei ruošiatės dėt silantus, pats laikas keliaut jų užsidėt. nes reikia dėt tik išdygus.

nu dar pries kelis men kai buvom pas dantistus niekas neuzsimine kad dygsta... o ir as nepastebejau, dantis tai tevas valo, bet jis ir priekiniu dygstanciu nemate biggrin.gif bliamba, reiks gerai apziuret vaikui burna, tik kad jam ta procedura baisiai nepatinka doh.gif
Atsakyti
Ignas vakar įstojo į dviratininkų gretas - nuėmėm ratukus, važiuoja kuo puikiausiai thumbup.gif thumbup.gif Bet Viliui buvo didelis šokas, kaip čia dabar ir mažasis brolis moka važiuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 05 14, 12:09)
Ignas vakar įstojo į dviratininkų gretas - nuėmėm ratukus, važiuoja kuo puikiausiai  thumbup.gif  thumbup.gif  Bet Viliui buvo didelis šokas, kaip čia dabar ir mažasis brolis moka važiuoti  lotuliukas.gif

super thumbup.gif

mes dar nei neatidarėm dviračių sezono blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 05 14, 21:21)
super  thumbup.gif

mes dar nei neatidarėm dviračių sezono  blush2.gif

O tai ko jūs laukiate??

Vakar vedžiau Igną pas dantistę ir užklausiau dėl silantų, tai ji prieš juos, sakė savo vaikams nedengs ir kitiems nedengia, kokia jūsų nuomonė?
Rani, ką tu manai?
Atsakyti