Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 04 23, 11:21)
aš tai kažkaip neįsivaizduoju kaip man reiktų dirbt visą darbo dieną .. greičiausiai grįšiu puse etato tik, bent jau taip norėčiau  smile.gif nors labiausiai tai man dabar patinka mano laisvas grafikas  biggrin.gif

Priprasi smile.gif
Tik bent jau aš pastovioje įtampoje - kad tik vaikai nesusirgtų, nes mums šie metai ligų atžvilgiu tragiški doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 04 23, 12:31)
Priprasi smile.gif
Tik bent jau aš pastovioje įtampoje - kad tik vaikai nesusirgtų, nes mums šie metai ligų atžvilgiu tragiški  doh.gif

tikiu, kad priprasčiau smile.gif bet vis tik bandysiu grįžt puse etato smile.gif

gal jau mastot kaip švęsit 5-mečių gimtadienius? smile.gif
Atsakyti
Man dar nesibaige kurtuviu baliai, reikia Vycio gimtadieni kita sest suorganizuoti, todel apie penkmeti dar oi kaip negalvoju biggrin.gif dabar suku galva der darbo
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 04 29, 19:47)
Man dar nesibaige kurtuviu baliai, reikia Vycio gimtadieni kita sest suorganizuoti, todel apie penkmeti dar oi kaip negalvoju  biggrin.gif  dabar suku galva der darbo

kiek laiko jau naujuose namuose gyvenat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 04 29, 20:46)
kiek laiko jau naujuose namuose gyvenat? smile.gif

Dvi savaites
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 04 29, 22:35)
Dvi savaites

oi tai dar tik pati pradžia lankytojų biggrin.gif nusiteik kokiam pusmečiui biggrin.gif
pirtis yra pas jus? jei taip, tai nusiteik kokius pirmus metus ir visiems savaitgaliams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 04 29, 14:08)
tikiu, kad priprasčiau smile.gif bet vis tik bandysiu grįžt puse etato smile.gif

gal jau mastot kaip švęsit 5-mečių gimtadienius? smile.gif

Mes planuojame su palapinėmis prie ežero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 04 30, 10:27)
Mes planuojame su palapinėmis prie ežero smile.gif

esat jau kada su vaikais palapinėse miegoję? mes tai dar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 04 30, 09:41)
esat jau kada su vaikais palapinėse miegoję? mes tai dar ne  ax.gif

Esam, vaikams labai patinka, todėl ir planuojam surinkt visus su palapinėmis prie ežero, aišku pasiliekant atsarginį variantą sode su stogu virš galvos smile.gif
Atsakyti
Laba gal kas turit tiketos klubo kortele
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kam dar be mano vaiko nuolatiniai dantys dygsta? g.gif
Atsakyti

QUOTE(jugaga @ 2013 05 10, 13:08)
Sveikos 4u.gif 
kam dar be mano vaiko nuolatiniai dantys dygsta?  g.gif

blink.gif skuba vyrukas uzaugti - mama pavaduos biggrin.gif
Atsakyti